top of page
  • Szerző képeKairos

Jacob Rothschild levelében elmagyarázza a hogyant és a miértet.

Forditás: a Dr. Henry Makow oldalán megjelent cikknek es a Lord Jacob Rotschild -a Világkormány ura Drábik János szerint- válaszának, amit Dr. Makow cikkére irt.

Fontos: a trillió az amerikai nagy számok rendszerében millió, billió, trillió!

 

Itt, Jacob Rothschild elmagyarázza a hogyant és a miértet.

február 5, 2021


Mi pedig nem vettünk róla tudomást. A tömegmédia olyan kognitív disszonanciát hoz létre, amely megakadályozza, hogy felismerjük az igazságot, amikor azt elénk tárják.


Jacob Rothschild:


"Elsősorban az egyszerű emberek nagy részének gazdasági függetlensége az, ami miatt ezekben a nemzetekben olyan engedetlenek, és valószínűleg hajlamosak a saját nemzetük szuverenitását és a helyi ellenőrzést támogatni, ami a fő akadálya a terveinknek, és pontosan ezért volt szükség a szigorú gazdasági korlátozásokra a világjárvány leple alatt. Ha az emberek nem engedelmeskednek, akkor kétségtelenül egy második hullám érkezik az útjukba, és ezzel együtt élelmiszerhiány és teljes kormányzati uralom, hogy bevezethessük az általunk javasolt összes változtatást."


Ez a levél "Jacob R"-től a Rixon Stewart's The Truthseeker.co.uk oldalon jelent meg 2020. szeptember 1-jén, válaszul a "Van-e határa az USA adósságának?" című cikkemre.


Ezt az e-mailt egy Surrey B.C.-ben lévő IP-címről küldték, azonban IMO átirányították. Ez az igazi Jacob Rothschild, és ezt újra és újra el kell olvasni. Lényegében egy gazdasági összeomlásra készülnek, amit arra fognak felhasználni, hogy igazolják az egy világvalutát és a kínai stílusú világkormányt. Az USA tisztességtelen előnyben volt a tartalékvaluta révén. Most egy digitális világvalutának és egy világkormánynak kell lennie, amely ezt kezeli.



 

(2020. szeptember 2-től)

Jacob Rothschild levele

(megjelent: henrymakow.com oldalan, mint valasz a Makow cikkere. Pontos link lenn!)


Kedves Henry, te tényleg túl messzire mész, amikor olyanokat mondasz, mint: "A felelős bűnözői összeesküvés termelte ki ezt a "pénzt", és tömte meg a saját és barátai zsebeit. Van-e valamilyen határa annak a mennyiségnek, amit előállítanak? Ha az "adósság" megduplázódna 70 billió dollárra, az változtatna valamit?"


Nem lehet azt mondani, hogy a kartellünk vagy a cabalunk "bűnöző". Nem látod, hogy valójában mi birtokoljuk az összes törvényhozót, és emellett bármit is teszünk, az teljesen a köznépre vonatkozó törvények felett áll?


Ami a zsebeink kitömését illeti, azok a családok, amelyek a központi bankok hálózatát alkotják szerte a világon, valójában a világ fő hatalmi brókerei. Ez a mi jogunk. Az önök kormányai minden évben többet követelnek, mint amennyit megengedhetnek maguknak, egyik hiányos költségvetéssel a másik után, mindig azt mondva, hogy erre vagy arra van szükség. Azzal, hogy engedünk nekik, egyszerűen csak még több hatalomra és ellenőrzésre teszünk szert. Ezt hívják "tulajdonlásnak".


Mit tegyünk, adjuk nekik a saját aranyunkat vagy vagyonunkat a hitelfelvételi folyamatukban, és soha többé nem látjuk?


Ez az egyik oka annak, hogy miért van fiat pénzünk. A semmiből lehet készíteni, és annyit készíthetünk belőle, amennyit a kormányok akarnak, amíg nem költik el az érdekeinkkel ellentétes dolgokra vagy olyan törekvésekre, amelyek túlságosan is kívül esnek az ellenőrzésünkön.


Továbbá nem "adjuk" egyszerűen nekik, különben állandóan hiperinfláció lenne, és nem lenne bizalom semmilyen fiat-pénz iránt. Inkább úgy "kölcsönadjuk" nekik, hogy ha valaha is lehívnánk az összes kölcsönt, az csődbe vinné az összes kormányt, amely évek óta a mi bankjainktól vesz fel kölcsönt.


Ráadásul képesek vagyunk kamatot felszámítani arra, amit kölcsönadunk, ami általában fenntartja a saját tulajdonunk értékét, kárpótlásul azért, hogy a tömegek ennyi generáción keresztül ingyen kapják az összes cuccukat, és nem fizetik vissza nekünk az istenhez hasonló hatalmunk gyakorlását, hogy képesek vagyunk valamit létrehozni a semmiből.


AZ US Dollár FOKOZATOS KIVEZETÉSE


Fel kell ismerni, hogy a központi bankrendszerünk fejlődésével szerte a világon, és különösen a globális fejlesztési hitelezés és az olyan helyeken, mint Kína, végrehajtott befektetéseink révén a világ gazdasága exponenciálisan nőtt az elmúlt 100 évben. Jelenleg az amerikai dollár nem tudja kiszolgálni a globális igényeket, és nem egy nyöszörgéssel, hanem egy gombafelhő robajával szűnik meg a korlátlan trilliárdok létrehozásával.


Évtizedeken át próbáltuk elrejteni azt, amit ma "árnyékgazdaságnak" nevezünk, ahol az amerikai Feddel együttműködve hatalmas mennyiségű készpénzt hoztunk létre a semmiből, hogy megkönnyítsük mind az üzleti, mind a politikai érdekeket, különösen a fejlődő és más, a világ ellenálló nemzeteiben. Az infláció szempontjából ez nem sokat számított, mivel a pénz ritkán jutott vissza az USA-ba vagy Európába, és általában úgyis a mi bankjainkba került vissza.


Szeptember 11. óta, amikor e trilliárdok egy részének elvesztését vizsgálták, sokkal nyitottabbak lettünk annak fontosságát illetően, hogy mindig legyen elég pénzünk ahhoz, hogy azt tegyünk, amit akarunk, és őszintén szólva, még ha az USA dolláradósságát 70 billió dollárra is emelnénk, ahogy ön mondja, azt tapasztaltuk, hogy az emberek szerte a világon, annak ellenére, hogy panaszkodnak az állítólagos hatalmi visszaéléseinkre, továbbra is követelik a cuccot.


Ez nagyon hasonlít a heroiniparhoz, amely a 19. századi kínai vállalkozásunkból nőtt ki az ópiumkereskedelem idején, minél többet termelünk, annál több ember válik függővé a cucctól. A legutóbbi 6 billió dolláros tételünkkel mindenki, akinek dollárja van, azt akarja, hogy megőrizzék az értékét, de olyan helyeken, mint Kína, India és Oroszország, ami miatt panaszkodnak, az az, hogy az USA tisztességtelen hatalmat tud gyakorolni a világon, mivel képes ennyi pénzt kivenni a bankjainkból és úgy költeni, ahogy ők teszik, különösen a hadseregükre és politikai fegyverként, hogy az ő és a mi családjaink érdekeit szolgálja.


Ebben a tekintetben ezek a nemzetek szerencsére nem panaszkodnak túlzottan a pénzkínálatot irányító családjaink ellen, hanem inkább a különböző kivételezett kormányokra összpontosítanak, amelyek a jelek szerint irányítják a kormányzati kiadásokat és elosztásokat.


Elsősorban az USA ellen panaszkodnak, és a világ nagyrészt csaknem minden más nemzete beleegyezett abba, hogy elvegye ezt a hatalmat az USA-tól, és engedje meg a központi bankjainknak, hogy egy új világvalutát hozzanak létre, és hogy a bankáruk legyenek.


Szükség lesz azonban egy központi kormányra, amely a kiadásokat elosztja, amikor szükség lesz a tőlünk való kölcsönfelvételre, és természetesen ahhoz, hogy globális szinten érvényre juttassa a kereskedelmet ezzel a valutával, a központi kormánynak független katonai támogatásra lesz szüksége.


Már jó néhány évtizede több mint 190 nemzet kormánya egyetért ezzel az irányvonallal és azzal, hogy a szükséges pénzügyi stabilitás biztosítása érdekében szükség van egy egy-világ kormányra. Ezek mind olyan nemzetek, amelyek részei a hálónak, és amelyek vagy rendelkeznek egy szilárdan létrehozott központi bankkal, amely a mi irányításunk alatt áll, vagy teljesen eladósodtak nekünk az olyan intézményektől, mint az IMF és a Világbank, származó összes kölcsönünkkel.


Ezeknek az új megállapodásoknak a megtervezése, amelyeket egyesek Új Világrendként emlegetnek, azonban nem valósulhatott meg fiat, ahogyan mi pénzt teremtünk. Az erőforrásokért vagy területekért egymással versengő különböző nemzetek nem fognak csak egy globális valutába vagy egy, az amerikai Fed-hez hasonló globális bankrendszerbe beleegyezni, a kereskedelem és a szabályozás pénzügyi érvényesítésére szolgáló központi globális kormány nélkül, és még ha nem is egyeznek bele egy világkormányba, őszintén szólva az olyan helyek, mint Kína és Oroszország, továbbra is csak érezni fogják a hatalmunkkal való visszaélést, amit olyan kivételezett nemzetek gyakorolnak, mint az USA, az Egyesült Királyság és Izrael.


Aztán eltekintve a közvetlen vagy közvetett irányításunk alatt álló különböző kormányok közötti különbségektől, ott vannak a világon az egyszerű emberek tömegei, akik még mindig azt hiszik, hogy beleszólásuk van az ilyen ügyekbe, amelyek valójában sok lépéssel távolabb vannak tőlük.


Egy ilyen világkormánynak, amelyet a családjaink elképzeltek, valamit adnia kell nekik cserébe azért, hogy feladják a kereskedelem és a kereskedelem feletti helyi és nemzeti ellenőrzésüket. Ebben a vonatkozásban, több százmilliárd főként fiat-teremtett dollár és "kölcsön" létrehozására vonatkozó hatalmunkat gyakoroltuk, hogy ne csak az ENSZ-t, hanem annak minden Agendáját is finanszírozzuk, hogy hiteles, sürgős és egzisztenciális indoklást adjunk az egy-világ-kormány szükségességére.


Ahhoz, hogy kiszorítsuk a nemzetek sok állítólagos "szuverén" nemzetét, különösen a Nyugaton, nagyon nagylelkűnek kellett lennünk, lehetővé téve, hogy a hitelfelvétel és a nekünk való eladósodás gyakorlatilag csillagászati méretűvé váljon.


Ahogy a nemzetek kormányai alárendeltjeivé váltak nekünk, úgy váltak alárendeltjeivé a nemzetek népei is. Függetlenül attól, hogy a fenntarthatósági intézkedéseink valóban szükségesek-e vagy sem a problémák - mint például a globális felmelegedés vagy az egyenlőtlenség - orvoslásához, amelyeket a nem kormányzati szervezeteink, kormányügynökségeink, a média és a vállalati kegyencek dolgoztak ki és mutattak be különböző kampányaikban, számunkra az a legfontosabb, hogy az egy-világ-kormány létezésének legyen valami valódi tartalma. Szükségünk van minden támogatásra, amit csak össze tudunk gyűjteni az erőfeszítéseinkkel, hogy meggyőzzük az embereket mindenhol az egy-világ-kormány "szükségességéről".


Másik lehetőség, hogy ha az emberek elutasítják javaslatunkat, akkor a legtöbb nyugati kormány ki van szolgáltatva annak, hogy behívjuk a hiteleinket és csődbe juttatjuk őket, míg a többi nemzet, ahol kevesebb ellenőrzésünk van, ki van szolgáltatva a mi kegyünknek és belátásunknak, hogy a jelenlegi rendszerben folytassuk, az USA dominanciájával és a nagyon bizonytalan amerikai dollárral, amelynek mindenesetre a mi meglátásunk szerint eljött a napja.


PLANDEMIA


Természetesen a Covid-járvány egy plandémia, és mi a különböző agytrösztjeinken és hálózatainkon keresztül évtizedeken keresztül aprólékosan megterveztük. Ahhoz, hogy az összes általunk tervezett nagy változás, beleértve a számunkra nagy változást, a globális bankunkat és az egyvilági valutát, az embereknek teljesen alárendeltekké kell válniuk.


Ezt sokkal nehezebb elérni azokban a nemzetekben, ahol az emberek azt hiszik, hogy a szabadság látszatát élvezik, és ez az oka annak, hogy ezeknek a nemzeteknek a kormányai olyan szélsőségesen alkalmaznak az általunk elrendelt félelem- és irányítási taktikákat.


Főleg a legtöbb egyszerű ember gazdasági függetlensége miatt olyan engedetlenek ezekben a nemzetekben, és valószínűleg hajlamosak a saját nemzetük szuverenitását és a helyi ellenőrzést támogatni, ami a fő akadálya a terveinknek, és pontosan ezért volt szükség a súlyos gazdasági korlátozásokra a világjárvány leple alatt. Ha az emberek nem engedelmeskednek, akkor kétségtelenül egy második hullám jön majd az útjukba, és ezzel együtt élelmiszerhiány és teljes kormányzati uralom, hogy bevezethessük az általunk javasolt változásokat.


Az egyik legmegbízhatóbb ügynökünk, aki látja a fényt egy sokkal fényesebb jövő felé, Karl Schwab a Világgazdasági Fórumtól, arra hívott fel több embert, aki ráébred a gyakorlatilag teljes monetáris irányításunk tényeire, hogy csatlakozzon a Nagy Újraindításhoz, és üdvözölje az Új Világrendünket, és a világ további irányítását, de sokkal nagyobb, zöldebb, okosabb, egyenlőbb és központilag irányított mértékben, főként a családjaink által, amelyek olyan jól szolgáltak benneteket az egész 20. században egészen mostanáig.



 

Kapcsolódó - Újabb 2 trillió dollár van úton

--------Az USD leváltásának jelei a világ tartalékvalutájaként



Miért táncol mindenki a Covidhoax dallamára?


Első hozzászólás Tony B-től


Most már tudjuk az igazi okát annak, hogy a 2. világháború óta a dollár a világ valutája.


Az író nem említette, hogy a pénznek, a valódi pénznek MINDIG annak kellene lennie, amit (a Rothschildok által is fenntartva) hamisan "fiat"-nak neveznek, ami nem szigorúan azt jelenti, hogy "nincs kereskedelmi értéke", hanem azt, hogy "Ez a mi pénzünk", ami a szuverén kormányok törvényes és megfelelő joga, NEM pedig a magán "bankároké" (a legrosszabb tolvajoké), mint a Rothschildoké. A valódi pénzt ezek a törvényes kormányok forgatják be, hogy ott maradjon, mint ingyenes juttatás, mint kényelmi kupon, az emberek szükségleteihez, hogy cserét hajtsanak végre, ami a pénz egyetlen helyes célja.


Ennek a nyilvánvalóan sátáni módon megtervezett Rothschild fenyegetésnek a Föld összes embere felett egy nap alatt véget lehetne vetni, ha a tisztességes kormányok (ha maradtak egyáltalán) egyszerűen semmissé nyilvánítanák a bűnöző "bankárok" felé fennálló összes adósságot, akik ellopták a világ vagyonát, és letartóztatnák ezeket a sátánistákat, és vagy halálra ítélnék őket az emberiség ellen elkövetett évszázados bűneikért, vagy életfogytiglani börtönbe zárnák őket olyan módon, hogy ne legyen menekvés.


Paul S írja:


Sőt, azt hiszem, nagyon fontos, hogy elkezdjük figyelmen kívül hagyni a "prediktív programozás" hülyeségüket. A prediktív programozás egy lényeges "első" összetevője a fekete mágia varázslatnak -- a prediktív programozás nélkül a varázslat többi része teljesen kudarcot vall, és ők teljes bohócoknak tűnnek.


Van egy trükk, ami évek óta járja a közösségi médiát arról, hogy "el kell mondaniuk, hogy mit fognak tenni, mert Isten ezt követeli, bla-bla-bla-bla" ... ez teljes képtelenség, Isten nem követel ilyesmit, és ők maguk sem tisztelik Istent. Valójában ez a fajta "kifogás" és megtévesztés nagyon is illik a pszichopátia ízéhez. Talán az ő sátáni "istenük" megköveteli ezt a varázslat részeként, de az igazi Isten nem.



Kép: Valóban halálos virus elleni védő maszk



Mellékelek egy képet egy amerikai kongresszusi képviselőről a közelmúltbeli janicsárlázadások idején. Azért tették ki ezt a képet, hogy "szimpátia" energiát gyűjtsenek - minden fekete mágia a szimpátiával kezdődik, mint az első kulcsfontosságú összetevővel, mivel minden szimpátia az ördög iránti szimpátiához vezet, ami viszont önmegsemmisítéshez vezet, pontosan ahhoz, amitől a híres dal figyelmeztetni próbál. Ha követted a CNN "előrejelző programozását", akkor ránézel erre a képre, és "szimpatizálsz" a képviselővel, és sajnálod, de ha nem "előrejelző programozás", akkor ránézel a képre, és azt gondolod, hogy ő csak egy gyáva és totál idióta, ami valójában az igazság ... A mágia trükkös dolog! Ha a bűvész bármelyik ponton elveszíti a közönséget, a végén hülyének nézik, és pontosan ez történik most a társadalomban tömegesen.


Megjegyzés: A hozzászólás ezen részét nem tartjuk helyesnek! A bűnösök rejtett felmentését szolgálná!!! Ezek az emberiség elleni bűnözők -bűneik nem évülnek el soha- nem érdemlik meg az életet!!! A szerkesztőség


A régi szláv fehér mágiában, amikor valamelyik falusi ember elkövetett egy förtelmes bűntettet, nem egyszerűen száműzték, hanem tudatosan nem vettek róla tudomást, és úgy tettek, mintha láthatatlan lenne, és ott sem lenne. Végül az elkövető végül saját magát száműzné, és ha ezt így tenné, az sokkal megalázóbb és lelkileg pusztítóbb lenne számára, mintha csak fizikailag kidobnák a faluból, és azt mondanák neki, hogy ne jöjjön vissza. Tegyék ugyanezt a Rothschildokkal is! Csak hagyjátok őket figyelmen kívül, a "helyben maradás" a 99,99999%-os túlélési aránnyal járó megfázás ellen nem más, mint egy nonszensz gépezet ezen a ponton. Egyáltalán nincs értelme azoknak az embereknek, akiket nem "programoztak be"... Ne törődj vele, és nyerd vissza a józan eszed.


Forrás:


U.I.

Hamarosan lefordítjuk a Makow cikket is, amire a Rothschild levél érkezett!

2 268 megtekintés6 hozzászólás
bottom of page