top of page
  • Szerző képeKairos

Amerikai katolikus érsek peticiója a világkormány ellen


"Jó okunk van azt gondolni, hogy a járvány előfordulásáról, a hozzá kötődő halottak számáról szóló hivatalos adatok alapján, hogy vannak olyan hatalmak, amelyek abban érdekeltek, hogy pánikot keltsenek a világ népességében, amelynek kizárólagos célja a szabadságjogok elfogadhatatlan korlátozásának a bevezetése, az emberek ellenőrzése és nyomon követése. Ezen illiberális intézkedések bevezetése felkavaró kezdete a mindenre kiterjedő ellenőrzést gyakorló Világkormány megvalósításának" – olvasható abban a május 10-én közzétett több mint figyelemre méltó FELHÍVÁSBAN, amelyet magas rangú egyháziak kezdeményeztek a https://veritasliberabitvos.info/ (Az igazság felszabadít) nevű honlapon.

A számos nyelven olvasható nyilatkozat első számú aláírója Mgr. Carlo Maria Viganò érsek, aki 2011-2016 között a Szentszék apostoli nunciusa volt az Amerikai Egyesült Államokban.

A nyilatkozat sötét szándékokra világít rá, határozottan elutasítva a koronavírus világjárvány mögött felsejlő, az emberek fölötti ellenőrzés megszerzésére való törekvéseket: "Arra kérjük az országok vezetőit, hogy biztosítsák, hogy az emberek feletti ellenőrzés formáit, legyen szó akár nyomkövető rendszerekről, akár bármilyen más helymeghatározási módszerekről, szigorúan elkerüljék. A Covid-19 elleni küzdelemnek, bármennyire komoly is, nem szabad ürügyként szolgálnia a nagyon erős kereskedelmi és politikai érdekekkel rendelkező, nemzetek feletti testületek rejtett szándékainak a támogatására. Különösen pedig a polgárok számára lehetőséget kell biztosítani arra, hogy megtagadhassák a személyes szabadság e korlátozásait anélkül, hogy bármiféle szankciót szabnának ki azok számára, akik nem akarnak oltást, nyomkövetőt vagy más hasonló eszközt használni. Vegyük figyelembe azoknak a nyilvánvaló ellentmondásait is, akik drasztikus népesség-ellenőrzési politikát folytatnak, és ugyanakkor az emberiség megmentőiként tetszelegnek, minden politikai vagy társadalmi legitimitás nélkül. Végül: azoknak a politikai felelősségét, akik embereket képviselnek, semmiképpen sem szabad büntetőjogi felelősség alól való mentességgel rendelkező „szakértőkre” bízni."

A felhíváshoz on-line lehet csatlakozni, itt:


https://veritasliberabitvos.info/felhivas/?fbclid=IwAR1a-TGf6yheArsCQVel9mMvB6vNeiFd5oetGGAYIYCGvuMRXVfxp0dsPpI

53 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page