top of page
  • Szerző képeKairos

Kazahsztán, mint az oroszok által dominált Eurázsiai Unio szétverésének meg kezdése?

Oroszorszagot lassan tüzfeszkek veszik körül. A CIA a fü meg a homok alatt dolgozik, miközben az orosz elitek meg mindig abban hisznek, hogy a Reagen es Gorbacsov altal kötött megegyezes ervenyes.

Miközben terjed a tüzfeszek Kazahsztanban addig az oroszokat lefoglaljak a targyaloasztal mellett az amerikaiak es NATO szövetsegeseik.


Az amerikaiak az Ukran helyzettel mindenkepp gyözelemre jatszanak:

-Az egyik lehetseges gyözelem, ha az oroszok lerohanjak Ukrajnat, akkor bebizonyosodik, hogy Oroszorszag veszelyes Europara nezve.

-Amennyiben az oroszok nem vonulnak be Ukrajnaba, akkor ez egyet jelent az amerikai hegemonia elismeresevel.


A terkepre raklikkelve ki lehet azt nagyitani!



De meddig türnek az oroszok?

Lehet atveszik a kezdemenyezest es hivatkozva Heineken 1992-es Europai Egyesült Allamok letrehozasanak tervere ök is tüzfeszkeket kezdenek b egyujtani az EU tagorszagaiban.

Romania magatol adodik, mint olyan orszag, melynek területeröl közvetlen amerikai atomraketak fenyegetik Oroszorszagot. A Heineken terv szerint Romania 3 független allamra fog szetosztodni:

-Moldova egyesül

-Erdely Köztarsasag lesz

-Havasalföld megmarad magara, de meg Dobrudzsat is elveszti.

Az örökös orosz barat szerbek is szivesen bekapcsolodnanak a területszerzesi akcioba bekebelezve Koszovot, Macedoniabol es Boszniabol a szerbek altal lakott reszt.


A Heineken Terv terkepet nezegetve eleg sok tüzfeszket gyujthatnanak be az oroszok ahhoz, hogy a NATO-nak lefoglaljak az erejet ezeknek a tüzfeszkeknek a kioltasaval.


De magaban USA-ben is van eselyük tüzfeszkeket kirobbantani:

-etnikai alapon a Mexikoval hataros tagallamokban

-az indianok nagy allamanak letrehozasa a rezervatumokban sinylödö indianok regi alma

-es nem utolso sorban a White Power (Feher Hatalom) mozgalmak felerösitesevel es tetemes tamogatasaval ezeket nekiugraszthatjak a BLM, a Fekete Parduc es mas neger szervezeteknek polgarhaborut szitva USA-ben.

Mindez csak attol függ, hogy mennyire vannak az oroszok minderre felkeszülve.


EMK

61 megtekintés1 hozzászólás
bottom of page