top of page
  • Szerző képeKairos

Kialakulóban a svájci diktatúra is!

Megj. EMK: Kruse a svájci nemzeti szervezet vezetője "Freunde der Verfassung", magyarul Az Alkotmány Barátai.


Sokkal többért mennek a dolgok, mint egy pár szabadságjog!


Philipp Kruse svájci ügyvéd (a képen jobbra):


"2020 szeptembere óta számos svájci kantonban folytatok eljárásokat a Svájci Szövetségi Bíróság előtt, több mint 20 eljárást. Mindegyiket ugyanazzal a céllal, mégpedig, hogy a józan megítéléssel károsnak és alkotmányellenesnek minősíthető intézkedéseket érvénytelenítsék. Ugyanazok a tapasztalataim, mint a kollégáimnak külföldön és itthon, nevezetesen, hogy a bíroságaink a bizonyítékainkat mégcsak nem is értékelik, hanem kizárólag a WHO és a kormányok úgynevezett szakértőinek véleményeire és nézeteire alapozzák az ítéleteiket.


Tisztelt polgártársak! Itt szó sincsen az államhatalmak működésének szétválasztásáról (vagyis hogy egymástól függetlenek), mert legkésőbb pár hónap alatt a bíróságoknak felül kell tudni vizsgálni az intézkedések megalapozottságát, jogosságát és az államnak kell mindenekelőtt előrukkolni a bizonyítékokkal, amikkel az intézkedések jogosságát alátámasztja. Ez a mai napig nem történt meg.


Amit viszont egyre jobban látunk, hogy az országaink ősszel is kizárólag az alkalmatlan PCR-tesztbe akarnak kapaszkodni, hogy a közegészségügyi fenyegetettség megítélését továbbra sem akarják orvosi diagnózisokra alapozni és hogy csak egyetlen megoldást ismernek, mégpedig, hogy az egész világot haszontalan, nem hatásos és mindenekelőtt veszélyes szerekkel oltsák be, melyek nem voltak kielégítő mértékben tesztelve.


Kedves polgártársak, önök akik mindeddig az "oldalvonalon" ácsorogtak! Önökre is szükség van most, mert ezt a problémát nem tudják megoldani az egyes becsületes, bátor ügyvédek, orvosok, tudósok és az ellenállók az utcán. Lépjenek önök is akcióba! Informálódjanak a nyár során és informáljanak másokat is és segítsenek az alkotmányos alaptörvényeinket, az alapjogainkat és mindenekelőtt az egészségünket védelmezni. Nemcsak az önök jövőjéről van szó, itt a gyerekeink jövője is a tét."

--

beküldte Dr. Med. Eva Sebestyén Teleki

16 megtekintés1 hozzászólás
bottom of page