top of page
  • Szerző képeKairos

Kik kerülnek fel a Világkormány halállistájára ?

Kik kerülnek fel a Világkormány halállistájára ?



A kép Dr. Szeszák Gyula, volt megyei főügyész, alkotása


Orvosok a Tisztánlátásért levelező listáján egyik tag, nevezetesen Ertsey Attila megjegyzése, miszerint a vakcina összetevőit az 5G antenna elektromágneses impulzusaival toxikussá lehet tenni, kiegészítő kérdéseket vet fel bennem.


Ugyanis az első fázisban sem akarnának válogatás nélkül gyilkolni, hanem a reg megálmodott, es az IQ tesztek túl hangsúlyozásával megalapozott IQ szerinti gyilkolás lesz a népességcsökkentés alap-algoritmusa.

Ebben az esetben fontos, hogy a beoltottat tudjak azonosítani, mivel az 5G antennák képesek erre, hogy a beoltottat kövessek mindenfele, ahova a térerejük elér. A teljes kontroll érdekében fontos a Föld bolygó teljes lefedése 5G antennák térerejével. (Kínában mär a 6G antennákat szerelik fel!)

Ideális esetben minden vakcinában kell létezzen egy azonosításra alkalmas nanocsip. Ezt a nanocsippet össze kell kötni a személy nevével es mäs azonosító adataival, mint mobil szäm, mozgási profil, társadalmi pontszám, stb. Amennyiben, -ez könnyen elképzelhető-, van vakcina azonosító nanocsip (lásd a John Hopkins egyetem oldalán levö nano devices cikkeket), akkor a vakcina fecskendőjére fel kell legyen írva egy azonosító alfanumerikus kód, ami pl. egy leszkennelendő QR kódba lehet elrejtve. Ehhez a vakcina kódhoz az ápoló személyzet, akik beadjak a vakcinát, hozzárendelik a be vakcinalt személy adatait. A többi adatot hozzárendeli majd a BigTech!

Igy aztán menekvés nincs, ha a halal listára kerültél.

Mindez ma lehetséges, mivel minden technológiai részlet birtokában vannak a Világkormány diktatórikus, senki által meg nem választott alakjai.


Rohamcsapatok lepik el az országot!

Az egyedüli buktató ebben az elméletben, hogy az IQ-teszteket akármennyire is erőltették, ezek kevés embernek vannak meg es nem mindig megbízható körülmények között jöttek létre. Tehat kell legyen valamilyen egyéb mértéke annak, hogy kiválogassák a magas IQ-val rendelkező személyeket. Ez a módszer is létezik, hisz ma mär történelmi személyek IQ-ját is meg tudják adni annak alapján, hogy felmérik a hátrahagyott munkáikban az értelmi szintjét, gondolkodási algoritmusait, a kognitív gondolkodási képességét, stb.

Vegyük például a facebookot és a szociális média minden egyéb alkalmazását, ahol mindenki bőven megnyilatkozik és ennek alapján tökéletes profilt készítenek mindenkiről. A szociális média és egyéb internetes oldalakon való meg nyilvánulásokat Crawler (bányászó) szoftverekkel összegyűjtik, sőt még azt is, hogy mi a véleménye rólad másoknak. Igy a magas IQ-val rendelkező személyek közül is az Uj Világrenddel nem egyetértő személyeket (lázadó alkatúakat) szinten bedobják a kivégzendők listájába.


A felsorolt adatok bekerülnek egy országos listába. Ez a lista össze van kapcsolva az 5G antennákat koordináló speciális titkosszolgalati egységgel. A politikai irányítók utasításai szerint, egymástól földrajzilag távoli személyeket bedobnak a megfelelő 5G-antenna kezelési algoritmusába, minekutána hamarosan az illető halálra ítélten kezdenek megjelenni az első Covid-Sars2 tünetek. Következik a kivégzés befejezésének utolsó állomása, a kórház Covod-intenzív osztálya, ahol a lélegeztetés ellenére fulladásos halál vár az elítéltre!!!


Erőszakos oltások az iskolákban a félretájékoztatott anyukák jelenlétében

Nos, ha én követő üzemmódban ezt így szépen összeraktam, akkor a Világkormány által fizetett szakértők seregei részfeladatokban mindezt mär rég kialakították és alkalmazzák.


Következhet a besugárzásunk az 5G antennákon keresztül és Covid-Sars2 diagnózisban a fulladásos kimúlásunk.


Ebben a sátáni programban vesz részt Orbán Viktor és kormánya meg ezernyi kisegítőik.


Isten, mentsd meg lelkeinket!

A közös gondolkodásunkat beindító újabb tudományos -magyarra fordított- dolgozatot innen lehet letölteni: 41 oldal, 67 tudományos referencia, vakcina patent, stb.



Egy Olvasónk javaslata: a cikket ki lehet nyomtatni és buszmegállókban kiragasztani!!!



Dr. Ing. Sebestyén T. István

A Zürichi Műszaki Egyetem (ETH) volt tanára

BigTech által, -mint örökösen lázadó magyar-, logikusan halálra ítélt


Zürich, 2021 szeptember 18.

92 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page