top of page
  • Szerző képeKairos

Kik Támogatják és segítik elő az emberiség kiirtását?

32 Olyan Elit személy Listája, Amelyek Támogatják És Elősegítik Az Elnéptelenítést Sándor Fény ,2018. Október 11 A globális elit között egyértelmű egyetértés van abban, hogy a túlnépesedés az elsődleges oka annak a legfontosabb problémának, amellyel a világ szembesül, és hogy kétségbeesetten tenni kell valamit. Ők valóban hisznek abban, hogy az emberek pestisjárvány a földön, és hogy szó szerint elpusztítjuk a bolygót, ha magunkra hagyjuk.

Az elit számára a globális felmelegedéstől az egyre növekvő gazdasági problémáinkig minden közvetlenül a népesség-ellenőrzés hiányára vezethető vissza. Arra figyelmeztetnek, hogy ha nem tesznek semmit a felrobbanó népesség ellen, akkor egy szegénységgel, háborúval és szenvedéssel teli jövő előtt állunk egy mocskos, elhagyatott bolygón. Arra panaszkodnak, hogy „túl sokba kerül” a halálosan beteg idős betegek életben tartása, és lelkesen támogatják az abortuszt olyan csecsemőknél, akiket „nem akarnak”, mert „túl nagy terhet jelentenének” a társadalom számára. Bármi, ami bármilyen módon csökkenti az emberi populációt, jó dolog azok számára, akik hisznek ebben a filozófiában. Ezt a kiforgatott filozófiát mozdítják elő filmjeink, televíziós műsoraink, zenéink, számtalan könyv, a világ számos kiemelkedő webhelyén, és ezt tanítják a legfontosabb egyetemeken és egyetemeken A bolygó. Az e filozófiát hirdető embereknek nagyon-nagyon mély zsebeik vannak, és valóban meg vannak győződve arról, hogy segítenek a „világ megmentésében” azáltal, hogy megpróbálják csökkenteni az emberi populáció méretét. Valójában közülük sokan teljesen meg vannak győződve arról, hogy „élet vagy halál” küzdelemben vagyunk a bolygó sorsáért, és hogy ha az emberiség nem akarja hamarosan a népességszabályozás átvételét, akkor megoldást kell „kényszeríteni” ”Rajtuk. Igen, tudom, hogy mindez úgy hangozhat, mint valami tudományos-fantasztikus regény. De nagyon sok olyan ember van odakint, akiket teljesen megszállottjaik ezeknek a dolgoknak, és sokan nagyon prominens pozícióban vannak szerte a világon. Az alábbiakban 32 populációs kontroll idézet olvasható, amelyek azt mutatják, hogy az elit valóban úgy gondolja, hogy az emberek pestis a földön, és hogy nagy selejtezés szükséges:

1. Sir David Attenborough, az Egyesült Királyság Televíziójának műsorvezetője : „ Pestis vagyunk a Földön. Úgy jön haza, hogy az elkövetkező 50 évben kb. Ez nem csak a klímaváltozás; puszta hely, hely, ahol ennivalót lehet termelni ennek a hatalmas hordának. Vagy korlátozzuk népességünk növekedését, vagy a természeti világ megteszi helyettünk, és a természeti világ ezt most helyettünk teszi ” 2. Paul Ehrlich , George W. Bush elnök volt tudományos tanácsadója és a „ Népbomba ” szerzője : „Véleményünk szerint az alapvető gyógymód, az emberi vállalkozás méretének (ideértve a népesség méretét is) csökkentése összesített fogyasztása a Föld teherbírásán belül marad, nyilvánvaló, de túlságosan elhanyagolt vagy tagadott ”. Ismét Paul Ehrlich , ezúttal a családok nagyságáról: „Véleményem szerint senkinek nincs joga 12 vagy akár három gyermeket vállalni, hacsak a második terhesség nem iker

3. Dave Foreman , a Earth First társalapítója: „Mi emberek betegséggé váltunk, az Emberi Himlő.”

4. A CNN alapítója, Ted Turner : "A világ összes 250-300 millió lakosú lakossága, ami 95% -os csökkenést jelent a jelenlegi szinthez képest, ideális lenne." Idézte: „Túl sok ember vagyunk; ezért van globális felmelegedésünk. ” Sajnos számára és más fergeteges népességelszámolóknak mind a túlnépesedési mítoszt , mind az ember által előidézett globális felmelegedési álhíreket többször lebontották.

5. Taro Aso japán miniszterelnök-helyettes a súlyos betegségben szenvedő orvosokról: „Nem alhat jól, ha úgy gondolja, hogy mindezt a kormány fizeti. Ezt csak akkor lehet megoldani, ha hagyod, hogy siessenek és meghaljanak.

6. David Rockefeller : "A népesség növekedésének negatív hatása az összes bolygó ökoszisztémánkra rettenetesen nyilvánvalóvá válik."

7. Környezetvédelmi aktivista, Roger Martin : „Egy véges bolygón a mindenki számára a legjobb életminőséget biztosító optimális népesség nyilvánvalóan sokkal kisebb, mint a maximális, lehetővé téve a puszta túlélést. Minél többen vagyunk, annál kevesebb mindegyikre; kevesebb ember jobb életet jelent. ”

8. Bill Maher, az HBO személyisége : „Pro-választás vagyok, támogatott öngyilkosságért, rendszeres öngyilkosságért, bármiért, ami az autópályát megmozgatja - ezt kérem. Túl zsúfolt, a bolygó túl zsúfolt, és elő kell mozdítanunk a halált. ”

9. Az MIT professzora, Penny Chisholm : „Az igazi trükk az, hogy a 9 milliárdnál alacsonyabb helyen próbálunk kiegyenlíteni, hogy a fejlődő országokban a születési arány minél gyorsabban csökkenjen. És ez határozza meg azt a szintet, amelyen az emberek kiegyenlítenek a földön. ”

10. Julia Whitty , a Mother Jones rovatvezetője: „Az ökológiai túllépés egyetlen ismert megoldása a népességnövekedésünk gyorsabb lassítása, mint a mostani lassulás, és végül megfordítása - ugyanakkor lassítjuk és végül megfordítjuk a fogyasztás mértékét a bolygó erőforrásai. „E kettős törekvés sikere feltörni fogja legsürgetőbb globális kérdéseinket: éghajlatváltozás, élelmiszerhiány, vízellátás, bevándorlás, egészségügy, a biológiai sokféleség csökkenése, sőt háború is. „Egyrészt eddig soha nem látott lépéseket tettünk, csökkentve a globális termékenységet az 1950-ben egy nőre jutó átlagosan 4,92 gyermekről napjainkra 2,56-ra - ez egy próbaidőszak és néha brutálisan kényszerítő hiba, de egyben egy nő eredménye egyéni döntéseit. Ennek a gyermekvállalási forradalomnak a gyors úszása a biológiai programozás ellen az eddigi talán legnagyobb kollektív bravúrunknak számít. "

11. A Colorado Állami Egyetem professzora, Philip Cafaro „Éghajlat-etikai és népesedési politika” című cikkében: „Az emberi népesség növekedésének megszüntetése szinte biztos, hogy szükséges (de nem elégséges) feltétel a katasztrofális globális klímaváltozás megelőzéséhez. Ehhez valóban szükség lehet a jelenlegi emberi létszám jelentős csökkentésére. ”

12. Az Austini Texasi Egyetem biológia professzora, Eric R. Pianka : „Nem viselek rosszakaratot az emberek iránt. Meggyőződésem azonban, hogy a világnak, az egész emberiséget is beleértve, nyilvánvalóan sokkal jobb lenne, ha ennyi ember nélkül lennénk. "

13. Detroiti hírek rovatvezetője, Nolan Finley : „Mivel a nemzeti figyelem a születésszabályozásra irányul, íme az ötletem: Ha a szegénység elleni küzdelmet, az erőszakos bűnözés csökkentését és a kínos lemorzsolódás csökkentését akarjuk elérni, akkor a fogamzásgátlókat a fluoridra kell cserélnünk Michigan városában. vizet inni. Van egy csecsemőproblémánk Michiganben. Túl sok csecsemő születik éretlen szülőknél, akik nem rendelkeznek képességekkel a nevelésükhöz, túl sokat szegény nők szülnek meg, akik nem engedhetik meg maguknak, túl sokakat pedig sajnálatos elrendezések szülnek, akik magjaikat pitypangként terítik, majd vándorolnak távol a következményektől. ”

14. John Guillebaud , a londoni University College családtervezési professzora: „A bolygón az a következmény, hogy egy gyermek kevesebb lesz, nagyságrenddel nagyobb, mint mindezen egyéb dolgok, amelyeket megtehetnénk, mint például a fények kikapcsolása. Egy extra gyermek a bolygón keresztüli sok repülésnek felel meg. ”

15. Steven Rattner demokrata stratéga : „ Halotti panelekre van szükségünk. Nos, lehet, hogy nem pontosan a halálos panelek, de ha nem kezdjük körültekintőbben kiosztani az egészségügyi forrásokat - arányosítva, a megfelelő nevén -, a Medicare robbanásszerű költségei megsemmisítik a szövetségi költségvetést.

16. Matthew Yglesias , a Slate üzleti és gazdasági tudósítója a „Halálpanelek esete, egy diagramban ” című cikkében: „De nemcsak ez az idősekre fordított egészségügyi kiadások kulcsfontosságúak a szövetségi költségvetésben, az egészségügyi dollárok aránytalan elosztása az idős emberek számára bizonyosan az amerikai egészségügyi ellátás látszólagos költséghatékonyságának figyelemre méltó hiányát okozza. Amikor a beteg már meghaladja a 80-at, az a tény, hogy egyetlen kezelés sem fog csodát tenni a várható élettartam vagy az életminőség szempontjából. "

17. Tervezett szülői alapító Margaret Sanger : „Minden problémánk a munkásosztály túlterhelésének eredménye.” És „A legirátságosabb dolog, amit a nagy család megtesz az egyik csecsemő tagjával, az, hogy megöli azt.”

18. Ruth Bader Ginsburg, az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának igazságszolgáltatója : „Őszintén szólva azt gondoltam, hogy abban az időben, amikor Roe eldőlt, aggódni kellett a népesség növekedése és különösen a népesség növekedése miatt, amelyekből nem akarunk túl sokat.”

19. Mary Elizabeth Williams , a szalon rovatvezetője egy cikkben: „Mi van, ha az abortusz véget vet az életnek?”: „Minden élet nem egyenlő. Nehéz erről beszélnem az olyan liberálisok számára, mint én, nehogy úgy nézzünk ki, mint a halál panelt szerető, megölni nagymamádat és a drága baba viharkatonaidat. A magzat mégis emberi élet lehet anélkül, hogy ugyanazon jogai lennének, mint annak a nőnek, akinek a testében lakik. ”

20. Alberto Giubilini Monash University, Melbourne-ben, Ausztráliában és Francesca Minerva, a University of Melbourne papír a Journal of Medical Ethics : „[A] születés után olyan körülmények fordulnak elő, amelyek igazolták volna az abortuszt, megengedhetőnek kell lennie annak, amit születés utáni abortusznak nevezünk. … [Azt javasoljuk, hogy ezt a gyakorlatot nevezzük „születés utáni abortusznak”, nem pedig „gyermekgyilkosságnak”, annak hangsúlyozására, hogy a meggyilkolt személy erkölcsi állapota összehasonlítható a magzatéval, nem pedig a gyermekével. „Ezért azt állítjuk, hogy egy újszülött megölése etikailag megengedett lehet minden olyan körülmények között, ahol az abortusz lenne. Ilyen körülmények közé tartoznak azok az esetek, amikor az újszülöttnek lehetősége van (legalább) elfogadható életre, de a család jóléte veszélyben van. "

21. Nina Fedoroff , Hillary Clinton kulcstanácsadója : „Folytatnunk kell a globális népesség növekedési ütemének csökkentését; a bolygó nem tud sok embert eltartani. ”

22. Barack Obama elsődleges tudományos tanácsadója, John P. Holdren : „A nők második vagy harmadik gyermekük után történő sterilizálási programja annak ellenére, hogy a műtét viszonylag nagyobb nehézségekkel jár, mint a vazektómia, könnyebben megvalósítható, mint a férfiak sterilizálása. Egy olyan hosszú távú sterilizáló kapszula kifejlesztése, amelyet be lehet ültetni a bőr alá és eltávolítani, ha terhességre van szükség, további lehetőségeket nyit a kényszeres termékenység-ellenőrzésre. A kapszulát pubertáskor be lehet ültetni, és hivatalos engedéllyel korlátozott számú születés esetén eltávolítható. ”

23. David Brower , a Sierra Club első ügyvezető igazgatója: „A gyermekvállalásnak büntetendő bűncselekménynek kell lennie a társadalom ellen, kivéve, ha a szülők rendelkeznek kormányzati engedéllyel ... Minden lehetséges szülőnek meg kell követelnie, hogy fogamzásgátló vegyszereket használjon, a kormány pedig ellenszerei a gyermekvállalásra választott polgároknak.

24. Thomas Ferguson , az Egyesült Államok Külügyminisztériumának Népességügyi Hivatalának volt tisztviselője: „Minden munkánk mögött egyetlen téma áll - csökkentenünk kell a népességet. Vagy a kormányok csinálják a mi utunkat, szép tiszta módszerekkel, vagy olyan fajta rendetlenséget kapnak, mint El Salvadorban, Iránban vagy Bejrútban. A népesség politikai probléma. Amint a lakosság nincs kontroll alatt, tekintélyelvű kormányzásra, sőt fasizmusra van szükség annak csökkentésére ... ”

25. Mihail Gorbacsov : „Világosabban beszélnünk kell a szexualitásról, a fogamzásgátlásról, az abortuszról, a népességet irányító értékekről, mert az ökológiai válság röviden a népesség válsága. Csökkentse a lakosság számát 90% -kal, és nem marad annyi ember, aki nagy ökológiai károkat okozna. ”

26. Jacques Costeau : „A világ népességének stabilizálása érdekében napi 350 000 embert kell megszüntetnünk. Szörnyű dolog azt mondani, de ugyanolyan rossz, ha nem mondom. ”

27. Pentti Linkola finn környezetvédő : „Ha lenne egy gomb, amelyet megnyomhatnék, habozás nélkül feláldoznám magam, ha ez emberek millióinak halálát jelentené”.

28. Phillip herceg , II. Erzsébet királyné férje és a Világ Vadvédelmi Alapjának társalapítója: „Abban az esetben, ha újjáinkarnálódom, halálos vírusként szeretnék visszatérni, hogy hozzájáruljak valamihez a túlnépesedés megoldásához.” 29. Károly herceg , a fent említett Fülöp herceg és II. Erzsébet királynő fia, nyíltan támogatta Paul és Anne Ehrlich biológusok közelmúltbeli lakossági tanulmányát, amely drasztikus globális erőfeszítésekre szólított fel a termékenység világszerte történő csökkentése érdekében. A hivatalos honlapján a walesi herceg, Károly herceg elismerően Paul és Anne Ehrlich népesség legújabb tanulmány a Proceedings of the Royal Society 8 január 2013 amihez többek között a világszerte nyújtott „back-up abortusz”, hogy megakadályozzuk a túlnépesedés katasztrófa . A herceg ezt írta : "Valójában rendelkezünk minden eszközzel, eszközzel és tudással, hogy elkerüljük az összeomlást, amelyre ez a jelentés figyelmeztet, de csak akkor, ha most határozottan cselekszünk."

30. Vilmos herceg , csakúgy, mint előtte apja és nagyapja, megmutatta, hogy támogatja az elnéptelenedést. William nemrégiben kijelentette, hogy az afrikai népességnövekedés óriási nyomást gyakorol a természeti világra, és számos állatfajt kihalásba sodor. "Az előrejelzések szerint Afrika gyorsan növekvő emberi népessége 2050-re megduplázódik - elképesztően havi három és fél millió ember növekedése " - magyarázta Vilmos herceg a közelmúltban megrendezett eseményen, amelyet a Tusk Trust adott otthona. vadvilág. "Nem kérdés, hogy ez a növekedés óriási nyomás alá helyezi az élővilágot és az élőhelyeket." "Urbanizáció, infrastruktúra-fejlesztés, művelés - önmagukban minden jó dolog, de ezeknek szörnyű hatása lesz, hacsak nem kezdünk el most tervezni és intézkedni ." Nem meglepő, amikor még egy „elit” depopulációs szakember ember milliárdok halálát sürgeti az élővilág érdekében, miközben hatalmas beruházásokat hajt végre a Föld erőforrásait kifosztó társaságokban.

31. Henry Kissingerről , az Új Világrend vezető építészéről sokan úgy vélik, hogy az egyik legnagyobb háborús bűnös életben van . Keményen dolgozott azért, hogy az elnéptelenítési terveket megvalósítsa. Azt is idézték, hogy : „Az elnéptelenedésnek a külpolitika legfontosabb prioritásának kell lennie a harmadik világ felé, mert az Egyesült Államok gazdaságának külföldről, különösen a kevésbé fejlett országokból nagy és növekvő mennyiségű ásványi anyagra lesz szüksége”.

A TEDx előadásában elmagyarázza, hogy a CO2-szint csökkentésének egyik módja (amelyek egyébként egyáltalán nem jelentenek problémát, mivel a teljes mesterséges CO2-kibocsátási szint már nagyon alacsony ) az emberi populáció csökkentésével: „A világban ma 6,8 milliárd ember él. Ez körülbelül kilenc milliárdig tart. Ha valóban nagyszerű munkát végzünk az új oltások, az egészségügyi és a reproduktív egészségügyi szolgáltatások terén, akkor ezt talán 10 vagy 15 százalékkal csökkenthetjük. " Nagyon jó dokumentumfilmet nézhet meg a témában (amely magában foglalja az előadást is) ezen a linken . A Bill Gates által indított oltási programok miatt számtalan gyermek halt meg vagy bénult meg a harmadik világ országaiban. Leginkább, több mint 47.500 esetben bénulás már beszámoltak Indiában eredményeként Gates vakcinázási program, valamint legalább 500.000 fiatal kenyai lányok és nők tettek steril követően tetanusz vakcinát a kormány, és tolta a nemzetközi szervezetek Bill Gates hátsó zsebében. Bill Gates alapítványa egy távvezérelt fogamzásgátló mikrochip (azaz a populáció-ellenőrző mikrochip) fejlesztését is bejelentette , amely fiatal nők bőre alá ültethető és akár 16 évig is eltarthat.




179 megtekintés7 hozzászólás
bottom of page