top of page
  • Szerző képeKairos

Kiút Posta Imrének: PÁRHUZAMOS PEREK ÉS PÁRHUZAMOS UTAK

2022. február 6., vasárnap

PÁRHUZAMOS PEREK ÉS PÁRHUZAMOS UTAK írta Romek Károly Friss hír, melyből kiderül, hogy Posta Imrét, a ,,vérszomjas terroristát” váratlanul hazaengedték.

A hír további része viszont arról szól, hogy még a bennfentesek bennfentesei sem tudják, mi történt. Persze én sem tudom, mert mások fejébe nem láthatok bele, de ez nem akadályoz abban, hogy a valóságban milyen jogi helyzet áll fent, mely esetleg éppen Posta Imre szabadon engedéséhez vezetett.

A hír: ,,Az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásával és emberölésre való felbujtással gyanúsított egykori katonai, majd rendőrségi pszichológus most csak külön engedéllyel hagyhatja el az otthonát, de ezen kívül más szabályokat is be kell tartania.” Az első kérdés, amit a fenti hír felvet, az az, hogy egy katonai-rendőrségi pszichológus miért akar embereket kivégeztetni? Mert egy pszichológus még sem pszichopata. Sőt, egyik a másiknak a véglete. Mivel erre a kérdésre a média úgy sem ad választ, megpróbálok én előrukkolni egy válasszal. A pszichológus a lélek rejtélyeit kutatja, különben nem lenne alkalmas a feladatára. Azonban a lélek kutatása módfelett nehéz téma, mert nem annyiból áll, hogy listázom, milyen reakciókat produkálok időnként és milyen hatásra. Aki a lelket kutatja, az előbb-utóbb észreveszi, hogy benne, mélyen a tudatában egy erkölcsi etalon van. Ezt a gnózis is ismeri, és néha úgy nevezi, mint az emberben megbújó Istent. Ez az ,,Isten” egy dialektikus gondolkodási képességhez van kötve. Az ,,Isten” ebben a példában felfogható programnak, a gondolkozási képesség pedig a ,,processzornak” ami a programot végrehajtja. A program ,,odaát” van, egy számunkra kevésbé ismert világban, míg a gondolkozási képesség az énünk része. Egy isteni program egy kőkorszaki PC-ben munkálkodik. Ha engedik a körülmények. Így alakul ki az emberben az a képesség, hogy bár igazságérzete megmozdul, az igazságérzet által kiváltott reakciók egy ősember reakciói lehetnek.

Posta Imre útja a fogdáig - és persze onnan tovább – megjósolható volt. Aki a dolgok mögötti rejtélyes okokat keresi, az egyszer eljut a függönyig, mely mögött egy másik világ található. Ez az összeesküvés-elméletek világa. Ezt a világot az a háttérhatalom rendezte be, mely éppen ezeknek az elméleteknek a főszereplője is. A cél az emberiség figyelmének átirányítása a dolgok hátteréhez, egyfajta felvilágosítás. Azonban ez a világ tele van tudatosan beépített csapdákkal, ha úgy tetszik szűrőkkel. Az ember a háttérhatalom ítélete alapján két hibát követhet el: ha nem keresi az igazságot vagy kritika nélkül fogad el közléseket igazságként, anélkül, hogy próbálná a dolgokat elemezni. Posta Imre az egyik vizsgán átment, mint kereső, de megbukott a másikon, mert olyan állításokat vett át valóságosnak, melyek a realitásokkal nem hozhatók összhangban. Ez a hiba törvényszerűen a fogdába vezetett. Itt történt meg a nagy kiigazítás egy olyan elme számára, melynek mélyen az a bizonyos etalon munkálkodott eddig. Pontosan megvolt határozva Posta Imre számára a fogdába és a fogdából kivezető út. Az utóbbit a nyilvánosság jó ideig nem fogja érteni, és mindenféle összeesküvés-elméletet fog magyarázatként kitalálni.

Hogy mi vezetett a fogdáig, az az összeesküvés-elméletek világából következik. Az, hogy van egy csúnya háttérhatalom, mely az emberiség leigázására törekszik. A föld kormányait ez a hatalom irányítja, tehát a kormányok és az azokat kiszolgáló személyek és intézmények az emberiség megsemmisítésében vagy leigázásában nyújtanak segítséget a háttérhatalomnak. Logikus tehát, hogy őket kell megsemmisíteni, hogy mi fennmaradhassunk. Csakhogy ezzel az okoskodással több baj is van. Először is, ha a háttérhatalomnak egy rabszolga-társadalom kellene, miért nyomja a robotizációt? Mindent együttvéve a robot tökéletesebb rabszolga az embernél - részletezés igénye nélkül. Másik nagy kérdés, hogy senki sem tudja, hogyan jött létre ez a háttérhatalom. Arra van pár feltételezés, hogy kikből áll ez a rejtélyes hatalom, de hogy hogyan jött létre pontosan arról semmi információ. Magam is megfigyeltem az űrkutatási adatoknál, hogy a sok leleplező információ ugyanabból a kézből származik, mint maguk a tudományos törzsanyagok. Vagyis szándékosan a tudományossal ellentétes jelentésű anyagokat kevernek tudományoshoz, és ezek vitákat váltanak ki, mivel az ellentmondásokat sokan felfedezik. Mondok egy példát. Hivatalos közlemények szerint a Merkúr egy keringése alatt 1,5-ször fordul meg a tengelye körül. A felszínről készült felvételeken viszont az látszik, hogy kötött keringést végez a bolygó a Nap körül, és a terminátor állandó sávjában a felszín alakzatai is sajátosan alakultak. Éppen ezért a Merkúrnak van egy pólusokat érintő ,,gyűrűje”, amit a legtöbb Merkúr-térképről el is tüntettek. Azonban a trükköt csak a ,,keresők” veszik észre, hiszen többet akarnak kivenni a tudományos anyagokból, mint ami első rálátásra kinyerhető. A háttérhatalom pedig készséggel szállítja az efféle rejtvényeket, kimondottan tanítási szándékkal. Ugyanezt teszi az összeesküvés-elméletek híveivel is. De jaj annak, aki készen akarja kapni a ,,nagy titkokat”, mert számukra csapdákról is gondoskodott a mindenható hatalom. És sokan bele is estek. Szinte az egész szkeptikus nyilvánosság. És akkor is ez történik, amikor Posta Imre esetét értetlenül szemlélve arra gondolnak sokan, hogy Posta Imre összeszűrte a levet a rendszerrel. És az összeesküvés-elméletek sora folytatódik. Paradox módon szereplője lett az is, aki addig csak átvette azokat. Az alaptörvényünk olyan elemeket tartalmaz, amelyek éppen a háttérhatalomról szóló elméleteket erősítik. Az alaptörvény legismertebb eleme a B) és C) cikkek.

B) cikk (1) Magyarország független, demokratikus jogállam. (2) Magyarország államformája köztársaság. (3) A közhatalom forrása a nép. (4) A nép a hatalmát választott képviselői útján, kivételesen közvetlenül gyakorolja. C) cikk (1) A magyar állam működése a hatalom megosztásának elvén alapszik. (2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni. Ezek arról szólnak, hogy a hatalom a népé, és hogy a népet megkerülő kormányzás tiltott, mivel az a hatalom kizárólagos módja. Csak az igazságot tapasztalja mindenki, amikor érzékeli, hogy ő semmiféle hatalomnak nem forrása, nem birtokosa, hanem mindent a torkán lenyomnak. És ez ütközik az ember igazságérzetével. Mert hogy mer a Kormány velünk rendelkezni, közben a torkunkon igyekszik lenyomni, hogy itt demokrácia van. Az embernek lázadnia kell, ha érti a dolgát. És esetenként lázad. Kivégezni akarja a demokrácia gyilkosait, akik a háttérhatalom segédei is egyben. Aztán elkapják őket, és az alkotmányos rend megdöntésének vagy veszélyeztetésének vádjával hosszú évekre börtönbe küldhetik. Tiszta jogi esetnek látszik az egész, a publikum az alkotmányos rendet veszélyeztető haramiáktól elhatárolódik. Pedig hát mi történik ilyenkor.

A ,,bűnösök” igazságérzete a realitásokból indul ki. Az állam elbitorolja a hatalmat a néptől, tehát az állam az, mely az alkotmányos renddel szemben lép fel. És mégis, ő a vádló, ő határozza meg, kik azok, akik az alkotmányos rendet veszélyeztetik. Azt írja a Biblia, hogy minden hatalom istentől van, tehát az is, amit mi itt Orbántól eredeztetünk. Mi az eredeti világ fennhatósága alá tartozunk, vagyis az alá, akit az összeesküvés-elméletek a gonosz háttérhatalomnak tartanak. Ez a hatalom az egész emberiséget irányítja, dirigálja egy adott cél érdekében. Jól meg mutatta a járvány, hogy faltól falig egyetlen akarat érvényesül az egész világon. Sőt, éppen a járvány tette ezt láthatóvá igazán. Hogyan is írja a Biblia?

,,Minden lélek engedelmeskedjék a felettes hatalmaknak, mert nincs hatalom mástól, mint Istentől, ami hatalom pedig van, az az Istentől rendeltetett. Aki tehát ellene szegül a hatalomnak, az az Isten rendelésének áll ellen; akik pedig ellenállnak, azok ítéletet vonnak magukra. Mert a jócselekedet miatt nem kell félni az elöljáróktól, hanem csak a rossz miatt. Azt akarod, hogy ne kelljen félned a hatalomtól? Tedd a jót, és dicséretet kapsz tőle: mert Isten szolgája az a te javadra.” https://www.biblegateway.com/passage/?search=R%C3%B3ma%2013&version=NT-HU

Alkalmazzuk ezt a gyakorlatra. Ha engedelmeskedsz a törvénynek, végeredményben Isten szolgálod! De a törvények bonyolultak. Az alkotmány azt írja, hogy a hatalom a népé, és senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom kizárólagos gyakorlására. Az ilyen törekvésekkel szembe kell szállni a törvény szerint. Vajon hányan engedelmeskedtek ennek a törvénynek? Hiszen kimondja a Biblia: engedelmeskedj a feljebbvalóidnak, ők pedig azt írták a törvényeikben, hogy szembe kell szállnod azokkal, akik a hatalmat nép elől bitorolják el. Betartottad a törvényt? Nem. Ezzel hátat fordítottál istennek. Próbálták ellenállni a hatalom bitrolóinak? Igen, hiszen lázadtam ellenük, és vérüket kívántam. De hát törvény által erre köteleztek, nem?

Posta Imre és társai tartották meg a törvényt, bár az erőszak alkalmazása az ellenállás során tiltva volt. Ám az alkotmányos rend védelmében kifejtett vagy kilátásba helyezett erőszak nem tétele a Btk.-nak, nem lehet büntetni. Írja is a Biblia: ha van törvény, van bűn, ha nincsen törvény, nincsen bűn. Azonban Posta Imre esetére mindez nagyon kevés. Ha nincsen vádló, nincsen bűnös. Ha Posta Imre és társai nem vádolják meg az államot a hatalom kizárólagos gyakorlásával, akkor nem beszélhetünk kizárólagos hatalomgyakorlásról sem. Így az állam vádja Posta Imrével és társaival szemben egyoldalú jogi helyzettel jár. Állam a vádló és Posta Imre a társaival együtt a vádlottak. A vád az alkotmányos rend veszélyeztetése vagy megdöntésére tett kísérlet. De mi van akkor, ha az alaptörvény alapján Posta Imre jelenti fel az államot az alaptörvényben tiltott kizárólagos hatalomgyakorlás folyamatos elkövetésével? Ez fordított jogi helyzetet teremt, Posta Imre a vádló és az állam a vádlott. Mindez az alaptörvény vonatkozó rendelkezéseivel kellőképpen igazolható módon (kirívó esete ennek az alaptörvény 8, cikke, de akad több is). Mint minden vádat, ki kell vizsgálni ezt is, hogy igazolható-e vagy ejteni kell megalapozottság hiányában. Hát a hatalombitorlás vádját nehéz lesz nem megalapozottnak tekinteni, mert a kormányzások minden pillanata 1990-től e vádat igazolja. Ráadásul a közvélemény is egyöntetűen így látja! Egyedül tehát az hiányzik, hogy Posta Imre és társai az államot hatalombitorlással vádolják meg és feljelentsék az államot saját rendőrségén. Ez meg fog történni, csak idő kérdése.

Posta Imre elvben 10-20 börtönév előtt állt. De négy hónap múlva kiengedték. Ezt a jelek szerint senki sem tudta megemészteni. A ,,nagy” tekintélyű 168 óra ezt írja pl.: ,,Kiengedték a börtönből a fél kormányt megölni tervező szélsőséges csoport vezetőjét. A portál információ szerint január 27-én térhetett haza P. Imre. A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője, dr. Kovács Katalin elmondta: ugyan indítványt tettek a férfi letartóztatásának meghosszabbítására, ám a bíróság enyhébb, a személyi szabadságot érintő kényszerintézkedést, bűnügyi felügyeletet rendelt el. A Budai Központi Kerületi Bíróság döntése a fellebbezés miatt még nem végleges, erről várhatóan a jövő héten döntenek majd. Ennek ellenére P. Imrét szabadon kellett engedni, nyomkövetővel a bokáján térhetett vissza vidéki otthonába a feleségéhez.”

A 168 óra csak átvette az anyagot, tehát semmi extra nincsen abban, hogy írt róla. És mégis, az átvett anyag jelzi a politikai pártok félelmét, mert Posta Imre az ő rendszerüket is fenyegette. Budaházy György neve is mélyen a baloldal pártjainak szívébe vésődött. Az ellenzék is csak vissza akar jutni a hatalomba, de a rendszer kell nekik. És erre jelentenek veszélyt Posta Imre és emberei.

A feljelentés Posta Imre részéről meg fog történni. Nincsen magyarázat arra, hogy azok után, amit Posta Imréék terveztek, négy hónap múlva kiengedték. Ezzel pedig elkezdődtek a nagy találgatások, hogy vajon miért? A legkézenfekvőbbnek látszó magyarázat született meg legelőször, miszerint Posta Imrét beszervezték. Bonyolult dolog, mert annyifélének látszik a történet, ahányféle szemszögből nézzük. Egy biztos, senki sem tolt Posta Imre elé aláírásra egy papírt, hogy olcsón megússza, ha a hatóságokkal együtt működik. Posta Imrét nem ilyen anyagbók gyúrták. Vele ezt nem lehetne megcsinálni, de mint írtam, nem is csinálták meg. Hazatérve persze Posta Imre csendben van. Először is ,,internetileg” nem nyilvánulhat meg, másrészt biztosan még a fogda hatása alatt van. Ki nem lenne a helyében?

De Posta Imrét nem arra tervezték, hogy sokáig nyugta legyen. Az ember sorsa előre megvan írva (csak semmi költőiség, mert a sorsok valóban előre megirattattak), éppen ezért meg is jósolhatók. Addig fog menni a nyilvánosság értetlenkedése és különféle vádaskodásai Posta Imre személyét illetően, míg az érintett meg nem unja. Ebből a módfelett kényelmetlen helyzetből egyetlen menekülési útvonal van: csatlakozni az állam elleni feljelentéshez, vagy párhuzamosan feljelenteni az államot a hatalom alkotmánnyal szembe menő gyakorlása miatt. https://rendszerreform.blogspot.com/2022/02/az-allam-feljelentese-mindenfeljelentes.html

A feljelentéshez való csatlakozás, vagy feljelentés mindent megold. Akit beszerveztek, az nem szokta a gazdáit feljelenteni, főleg, ha a gazda maga az állam. Így kettős jogi helyzet alakul ki, melyben a felek egymás vádlói. Valakinek ezt tisztázni kell, de csak független bíróság jöhet szóba, melyről azonban a világ egyetlen országa esetében sem lehet beszélni. Csak az a bíróság és ügyészség lehet független, melyekkel az állam nem rendelkezik. Csakhogy a bíróságokat és ügyészségeket az állam szokta kinevezni, hogyan is lehetnének azok így függetlenek? Ezt csak úgy lehet megoldani, ha már választásnál csak azokat a képviselőket engedik szavazásra, akik nyilatkozatukban és hitelesen a nép és az Isten szolgálata mellett kötelezik el magukat. Bár kinevezőjük lehet párt vagy állam, elkötelezettségüket tekintve már függetlenek. Ilyen független képviselőkből álló országgyűlés már nyilatkozatuk ellenében választhat független bírókat és ügyészeket. Ezzel a demokrácia garanciákat tartalmazó jogi köre bezárul. https://rendszerreform.blogspot.com/2022/02/magyarorszaguj-jogrendje-az-allam.html

A leendő képviselőjelölteknek azonban eszük ágában sem lenne nyilatkozatokat tenni. Ők azt szeretnék, ha a szavazók egyszerűen megválasztanák őket és utána a sok proli békén hagyná őket négy évig. A nép pedig nem ismeri a lehetőségeit, mit tehetne ennek elkerülése érdekében. Mert ha vannak is esetleg olyanok, akinek van elképzelésük erre a helyzetre, azt a nép számára nem tudják tudomására hozni. Tavasszal azonban ez a helyzet is megváltozhat. A háttérhatalom elszánt. És ha jól okoskodok, akkor az összeesküvés-elméletek háttérhatalmától várható fellépéssel ellenkező hatást fognak fentről az eseményekre gyakorolni. Nem túl régi hír, és nagyon érdekes: ,,Teljes körű ellenőrzést javasol a magyarországi választásra az EBESZ Teljes körű választási megfigyelő missziót javasolt az Európai Biztonsági és Együttműködési Értekezlet Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatala (OSCE/ODIHR). Erre az uniós államok közül eddig egyedül Bulgáriában volt példa - írta az EUrologus.” https://www.napi.hu/magyar-gazdasag/valasztas-2022-teljes-koru-ellenorzest-javasol-az-ebesz.745473.html

Tehát minden politikai irányzat első sorban a választókra építhet. Ezúttal a választási csalás nem lesz megengedett. Ha jól gondolom, akkor nem csak a szavazáson megjelentek számának elcsalása lesz megakadályozva, hanem a választások számaié is. A háttérhatalom új helyzetet akar és fog kialakítani, mellyel a nép lehetőséget kap arra, hogy törvényes hatalmához hozzá jusson.

A baloldal ott szeretné folytatni, ahol 2010-ben abbahagyta. Nem csak a lopásokról van szó, hanem újra megkísérelnék a zsidó fasizmus uralmának visszaállítását. A Gyurcsány Ferenc, Lamperth Mónika vagy éppen Lendvai Ildikó mögött álló megtévesztett zsidó társadalom számos lehetőséggel próbálta alacsonyabb kasztba sorolni a magyar (értsd: gój) többséget. Nem jött össze. Mesterházy Attila érezve a 2010-es választási kudarcot, igyekezett bebiztosítani az MSZP-t a visszatérésre az úgynevezett szájzár-törvény meghozatalán keresztül, ha mégis veszítenek. Veszítettek, de a visszatérés nem jött össze, sem 2014-ben, sem 2018-ban, és nem fog összejönni 2022-ben sem. Talán végre megértik ennyi bukás után, hogy történelem is van a világon, nem csak zsidó tervek léteznek. 2022-es választás a baloldal utolsó bukása lesz, több próbálkozásra már nem lesz lehetősége. De az orbáni jobboldal sem teszi ki az ablakba a győzelmét, mivel várhatóan a szavazáson résztvevők száma nem fogja biztosítani a megválasztottak legitimációját. Megindulhat a harc a választókért és új választásokat írhatnak ki. Ekkor jöhetne el Posta Imre és köreinek ideje, amennyiben Posta Imre képes a helyzetének jó felismerésére. Ebben a háttérhatalomtól kapni segítséget is, kiadós szívatás formájában. Posta Imre az egész nyilvánosság előtt meg lesz vádolva kollaborálásért, mert mivel magyarázható az, hogy veszélyessége ellenére csak négy hónapot tölthetett rács mögött? Persze ez nem igaz, de győzze meg az ellenkezőjéről a nyilvánosságot az, aki képes erre. Posta Imre pedig erősen rá lesz kényszerülve arra, hogy lépjen saját tisztázása érdekében. Ha eljut a feljelentésig, a sorsfordulók sorát fogja kiváltani. Miért?

Ha az állam fel lesz jelentve hatalombitorlásért nyilvánosan is, akkor választásokat sem írhat ki! Előbb tisztáznia kell magát a vád alól, amit csak független bíróság tehet meg. De hol van a független bíróság? Független bíróságokat és ügyészségeket legfeljebb független képviselőkből álló országgyűlés vagy kormány nevezhet ki. De ki nevezi ki a független képviselőket? Nyilván ez a szavazó dolga lenne, de ő erről meg nem tud. És ő hogyan teheti meg? Úgy, hogy feltételül szabja a képviselőjelölt, vagy az éppen a már képviselők számára a nép iránti elkötelezettség bizonyítását a képviselői nyilatkozat megtételével, illetve az új jogrend elfogadásával. Így már a jelenlegi alaptörvénnyel is lehetne új választásokat tartani, ha az új jogrendet a jelenlegi alaptörvény felett állónak tekintik. De az alaptörvényt utólag a független országgyűlésnek módosítania kell, mert a régi alaptörvény már nem működik, nem működhet.

Mivel járna, ha Posta Imre felvállalná az új jogrendet és egyben csatlakozna az állam elleni feljelentéshez? Semmissé tenne minden ellene kreált vádat, mely szerint azért bocsátották volna váratlanul szabadon, mert valamiféle egyezséget kötött volna a hatalommal. E vád sok hívétől fogja Posta Imrét megfosztani, a vád megcáfolása viszont további híveket szerezhetne neki.

A törvényes formában feljelentett állam nem rendezhet országgyűlési választásokat, amíg az ellene felhozott vád nincsen tisztázva. Ennek tisztázását csakis egy államtól független bíróság végezheti el. Addig a megtartott választások eredményei is elfogadhatatlanok, így független bíróság hiányában nem alakulhat új országgyűlés sem. Az állam feljelentése egyfajta párhuzamos jogi helyzetet eredményezne a jelenlegivel szemben, amely így egyoldalú és az államnak kedvez. Párhuzamos jogi helyzet közül azonban csak a feljelentés nyomán létrejövő az ami törvényesnek mondható, de mégis, amíg ezt a nyilvánosság előtt ki nem mondják, addig az a jogrend működik, amit az állam kreált az 1990-es választásokra. Mindez persze nem változtat azon, hogy az állam már fel van jelentve és ebből kifolyólag igaz mindaz, amit a választások törvénytelensége kapcsán leírtam. Maga a már létező ,,B”- jogi helyzet csak akkor élesedik, ha a választók többség megérti, miről van szó, és azt a gyakorlatban is alkalmazza. Mondjuk az Új Jogrend, mint a 11. pontból álló követelést a jelenlegi kormányzók irányában.


A szavazólap a jelenlegi jogrend terméke. Olyan állam találta ki, mely kezdettől fogva elbitorolta a hatalmat a néptől, bár saját alaptörvényében azt írta, a népé a hatalom. A szavazólap nem névre szóló felhatalmazás a kormányzásra, a törvényhozásra. A szavazólap nem garantálja, hogy a rajta szereplő képviselők megválasztásuk esetén be tartják az ígéreteiket. Ezeket a szavazólapokat röviddel a választások után megsemmisítik, ellenőrzésükre a nép részéről nincsen mód. A szavazás titkos, hogy ne legyen ellenőrizhető, ki kire szavazott. Maga a titkosítás az, ami a csalásokat lehetővé teszi. (Persze ez senkit sem akadályozott meg abban, hogy bizonyos társadalmi csoportokat meg ne vádoljanak azzal, hogy ők szavazták meg ezt, meg azt. Egyébként pedig ha a szavazó felelős döntést hoz a választásával, vállalja a nevét, ahogyan a politikus is teszi.

103 megtekintés7 hozzászólás
bottom of page