top of page
  • Szerző képeKairos

Közvetlen demokráciát, de hogy? Blokádot? De kivel?

Egy a Közvetlen Demokrácia (KD) elveit valló csoport felhívást tett közzé az oldalunkon, melynek rövid videóját alul láthatjátok. A következő választ küldtem nekik:


A dringsti.wixsite.com/emmako/blog oldalon rengeteg cikket találsz a KD-ról, rendszerváltásról, tüntetések szervezéséről, választási rendszerek eredményeiről, amennyiben becsületesen zajlik a szavazatszámlálás. Ez alatt értsd, hogy bizonyos rendszerek szerint garantáltan, néhány ciklus után, 2-párt-rendszer alakul ki. Más rendszerek szerint pedig többpártrendszer. Elmagyarázom 2 cikkben az egykamarás és 2 kamarás parlament működését, stb., stb. . . . Terjessze a linket, hogy egymást erősítsük.


A tüntetések területén, amit eddig produkált a nemzeti oldal, az 2006-hoz képest enyhe lepkefing. Olyan emberekkel, akik eddig csak tüntikéztek nem lehet pl. blokádokat kivitelezni. Ehhez olyan tüntetéseket kell szervezni, vagy mások által szervezett tüntetéseket átvenni, ill. átalakítani, melyek kialakítják a szervezet kemény magját. Nos ezekkel már lehet blokádot tervezni, kialakítani, és védeni!


Dr. Ing. Sebestyén T. István

 

Túlságosan kritikus vagyok mindkét oldal szemében ? Pedig csak a bevált történeti alkotmányt képviselem! NÉZD MEG és KÜLD TOVÁBB, ha egyetértesz velünk!




27 megtekintés2 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page