top of page
  • Szerző képeKairos

Külföldi fegyveresek harcolnak Ukrajnában a barikádok mindkét oldalán (fotók, videók)


Zsoldos, oroszellenes, vagy ukrán-náci ellenes csecsen hadsereg. A piros sapka alapján oroszbarát csecsen haderő felvobnulását láthatjuk.

Az oroszellenes csecsen zsoldos hadseregekről:

"Moszkva már régóta figyelmeztetett a Kelet-Ukrajnába telepített külföldi zsoldosokra, mielőtt az orosz erők behatoltak volna Ukrajna területére. Például 2021 decemberében a Kreml arról számolt be, hogy „több mint 120 amerikai zsoldost” észleltek a Donbass régióban. Állítólag mérgező vegyi fegyvereket halmoztak fel.

A kelet-ukrajnai háború évei alatt a csecsen fegyveresek nagyon aktívan harcoltak az LPR és a DPR erők ellen.

A Dzsohar Dudajev Nemzetközi Békefenntartó Zászlóalj, amelyet az Icskeriai Csecsen Köztársaság első elnökéről neveztek el, 2014. augusztus közepe óta működik Ukrajnában. Nem sokkal az első elkészülte után újabb csecsen zászlóalj jött létre Manszur sejkről."



Az alábbi linken magyar fordítás van. Amennyiben mégsem a magyar fordítás jelenik meg, akkor be kell kapcsolni a fordítást, amit a net-kereső megenged.


A szöveget a Firefox net-keresővel így lehet lefordítani: CTRL+Shift+3

A 3-as nem a jobboldali, hanem a felső 3-as billentyű.

Ki kell választani, hogy milyen nyelveket kell magyarra fordítani.


A SouthFront oldal titkosszolgálati hírek elemzései alapján közöl velünk fontos híreket.


Az alábbi linken arról a bonyolult helyzetről kapunk bőséges információt, melyek bizonyítják ennek a háborúnak legmodernebb, és legmocskosabb taktikai húzásait.

Ez pedig dióhéjban az lenne, hogy: -Nyugat mindinkább részt akar venni az oroszok elleni harcban, de csak mint proxy hadviselő, sőt még ezt is tagadja, de . . .

-. . .de modern fegyvereket küld az ukránoknak,

-zsoldosokat toboroz és fizet meg napi 1000-2000 dolláros fizetéssel.


Mikor a zsoldosok létszáma már az orosz hadmüveleteket is veszélyeztette, akkor az oroszok figyelmeztetésben részesítették a zsoldosokat, hogy az Ő státuszukat semmilyen nemzetközi háborús törvény/egyezmény nem védi. Ezért az oroszok ellen harcoló zsoldosok nem lesznek hadifoglyok. Ez pedig azt jelenti, hogy helyben agyonlövik őket.


Ezen Nyugati viselkedés az orosz had és politikai vezetést késnyszeríti arra, hogy szintén zsoldos hadseregejket toborozzon.


Érdemes az alábbi linken lévő hosszú cikket, mely információk tömkelegét tartalmazza, köztük sok rövid videó és kép, magyar fodítóval elolvasni.



Egy velős és igaz megállapítás: "Nos, itt különböző zsoldos és/vagy önkéntes csoportok vannak: 1) totális fanatikusok és őrültek, mint ez a skót degenerált. Egy részük ideológiai indíttatású (neonácik), van, aki csak pszichotikus. A dzsihadistákat is beleértve. 2) naiv és agymosott idealisták/idióták, akik túl sokat nézik a CNN-t, és azt hiszik, ez csak egy újabb Trump-ellenes BLM-hippitüntetés. 3) valódi zsoldosok, különleges erők és hivatásos katonák, amelyeket a NATO-hadseregek küldenek titokban, és állítólag önállóan cselekszenek."

A zsoldos hadseregek igazi kavalkádja van a cikkben felsorolva. Ezek nevein keresztül hümmöghetünk, hogy toborzóik, mely állam érdekei mentén tevékenykednek és mik lehetnek ezen államok rejtett érdekei???!!!

EMK

2022 Kikelet hava 12. napján, Zürichben

14 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page