top of page
  • Szerző képeKairos

Magna BSP az izraeli globális terrorista banda, Fukushima felrobbantói


Foglalkozás: Magna BSP vezérigazgató (Izrael) Haim Siboni (חיים סיבוני) az izraeli Magna BSP biztonsági cég legmagasabb rangú ügyvezetőjeként a következőkért felel:

  • A tények és az igazság eltussolása a Magna BSP által a 2011. március 11-i japán fukusimai eseményekről, valamint az adathamisítás, a nukleáris szabotázs, az ökoterror és a háborús bűnök, amelyeket az izraeli Magna BSP cég, az US Geological Survey, valamint kormányközi szervezetek és egy titkos csoport tagjai követtek el, akiket még nem azonosítottak, mivel az ENSZ, az Egyesült Államok kormánya és az izraeli kormány megtagadja a nevek megadását. A Magna BSP közvetlenül kapcsolatba hozható az atomerőművek szabotázsával és legalább a Daiichi 3-as és 4-es számú atomreaktor blokkjaiban történt robbantásokkal. A Magna BSP egy évvel a nukleáris támadások előtt állította be a biztonsági rendszert a fukusimai létesítményben. Ezt a Haaretz izraeli újság is megerősítette 2011. március 18-án. A Jerusalem Post is részben leírta, hogy miről szól a Magna BSP hivatalos fukusimai feladata. A Magna BSP-nek a szabotázs és az azt követő katasztrófák teljes időtartama alatt kétirányú internetkapcsolata volt a fukusimai reaktorterm(ek)hez. Erről a kapcsolatról még 2011. március 15-én meséltek a TEPCO-nak a Jerusalem Postban megjelent cikkben.

Referenciák:

Kérünk mindenkit, hogy járuljon hozzá a lista pontosságához és teljességéhez. Forduljon hozzánk, ha több személyt, visszásságot és tényt szeretne benyújtani.

85 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page