top of page
  • SzerzƑ kĂ©peKairos

MAGNA BSP: IZRAEL KAPCSOLATA A 3/11-I TERRORIZMUSSAL FUKUSIMÁBAN




Fukushima 3/11 Truth a közelmĂșltban azt mondtĂĄk a kritikusok, hogy „nincs bizonyĂ­tĂ©k Izrael kapcsolatĂĄra a FukusimĂĄban törtĂ©ntekkel”, Ă©s „nehĂ©z elhinni, hogy Izrael köze van ehhez”.

A kritikusok és mindenki szåmåra, aki a dezinformåció és a hamis sugårzåsi tåblåzatok terjesztésével van elfoglalva , hadd foglaljunk össze néhåny tényt.

Magna BSP ( Rotem Industrial Park DN Arava 86800 Israel, tel: +972-8-6552668, e-mail: magnabsp@magnabsp.com), egy izraeli biztonsĂĄgi cĂ©g, amelyet 2001 januĂĄrjĂĄban alapĂ­tottak a Bloomberg szerint (bĂĄr a honlapjukat csak lĂ©trehoztĂĄk 2007 - ben Ă©s Youtube-csatornĂĄjuk 2011. november 24-Ă©n) egy Ă©vvel a nukleĂĄris tĂĄmadĂĄsok elƑtt felĂĄllĂ­tottĂĄk a fukusimai lĂ©tesĂ­tmĂ©ny biztonsĂĄgi rendszerĂ©t. Ezt mĂ©g a Haaretz izraeli hĂ­rlap is megerƑsĂ­tette 2011. mĂĄrcius 18-ĂĄn. A Jerusalem Post is rĂ©szben leĂ­rta , mirƑl szĂłl a Magna BSP hivatalos fukusimai feladata.

SzintĂ©n Haaretz 2010. ĂĄprilis 28-ĂĄn : „ A Maayan Ventures azt mondja, hogy a Magna BSP ĂĄllambeli DimonĂĄban talĂĄlhatĂł technolĂłgiai inkubĂĄtorĂĄnak egyik startupja megkapta az elsƑ atomreaktorok vĂ©delmĂ©re szolgĂĄlĂł radarrendszerre vonatkozĂł megrendelĂ©sĂ©t JapĂĄnbĂłl. A megrendelĂ©s több szĂĄzezer sĂ©kel Ă©rtĂ©kƱ – mondja a Maayan Ventures anĂ©lkĂŒl, hogy konkrĂ©tabb lenne.”

A Maayan Ventures Ltd. (hĂ©berĂŒl: ŚžŚąŚ™Ś™ŚŸ Ś•Ś ŚŠ'ŚšŚĄ Ś‘Śąâ€Śž) technolĂłgiai inkubĂĄtorhĂĄzak nyilvĂĄnosan forgalmazott lĂĄnca, amely Tel-Avivban, Omerben, Sde Bokerben, Dimona Israelben Ă©s KĂ­nĂĄban mƱködik.

Az izraeli Rotem Industries Ltd. tĂĄjĂ©koztatĂĄsa szerint „A Magna BSP Kft. Haim Szibony vĂĄllalkozĂł Ă©s a Dimona TechnolĂłgiai InkubĂĄtor tĂĄrsprojektje az Izraeli Ipari MinisztĂ©rium TudomĂĄnyos HivatalĂĄnak Ă©s rĂ©szben finanszĂ­rozĂĄsĂĄval. Kereskedelem (OCS). Az Aeronautics Defense Systems Ltd. Ă©s „angyal” befektetƑk fektettek be a cĂ©gbe.”

„A Magna egy biztonsĂĄgi rendszerekkel foglalkozĂł vĂĄllalat, amely egyedĂŒlĂĄllĂł passzĂ­v elektro-optikai radarrendszer fejlesztĂ©sĂ©vel, gyĂĄrtĂĄsĂĄval Ă©s marketingjĂ©vel foglalkozik. A Magna termĂ©kei optimĂĄlisak szĂĄmos polgĂĄri Ă©s katonai cĂ©lpont peremvĂ©delmi vĂ©delmĂ©re, pĂ©ldĂĄul repĂŒlƑterek Ă©s repĂŒlƑterek, tengeri kikötƑk, hatĂĄrok, biztonsĂĄgra Ă©rzĂ©keny Ă©s magas kockĂĄzatĂș lĂ©tesĂ­tmĂ©nyek, mint pĂ©ldĂĄul bankok, javĂ­tĂłintĂ©zetek, erƑmƱvek, finomĂ­tĂłk, petrolkĂ©miai Ă©s egyĂ©b lĂ©tesĂ­tmĂ©nyek. iparĂĄgak, kormĂĄnyzati ĂŒgynöksĂ©gek Ă©pĂŒletei, katonai, haditengerĂ©szeti Ă©s lĂ©gierƑ bĂĄzisai Ă©s mĂ©g sok mĂĄs."

„A Magna vezetƑi csapatĂĄt Haim Sibony (vezĂ©rigazgatĂł), Joseph Ran (az igazgatĂłsĂĄg elnöke), Levy Zruya (K+F-menedzser) Ă©s Hagai Ortner, az ATC TechnolĂłgiai InkubĂĄtor vezĂ©rigazgatĂłja alkotja, akik mindannyian több Ă©ves tapasztalattal rendelkeznek felsƑ vezetƑi pozĂ­ciĂłkban . Haim Sybony Ă©s Levy Zruya mellett a K+F csoportban 6 mĂ©rnök Ă©s akadĂ©mikus, valamint 2 technikus dolgozik. A csapat minden tagja magas szakmai tudĂĄssal Ă©s hatalmas tapasztalattal rendelkezik az összes relevĂĄns technolĂłgia Ă©s szoftver terĂ©n.”

„A Static-Staring System egysĂ©geit sikeresen tesztelte az IDF (zöld Ă©s lĂ©gierƑ), az Israel Airports Authority (Ben-Gurion repĂŒlƑtĂ©r), az Ashdod kikötƑ, valamint az EgyesĂŒlt Államokban Ă©s SpanyolorszĂĄgban.

Magna BSP : „A technolĂłgia szabadalom vĂ©dve van, Ă©s vilĂĄgszerte jĂłl ismert olyan Ă©rzĂ©keny terĂŒleteken, mint a nukleĂĄris tervek, repĂŒlƑterek, hatĂĄrok stb., Ă©s mĂĄs rendszerekkel is integrĂĄlhatĂł.”

Azt is dokumentĂĄltĂĄk, hogy a Magna BSP aktĂ­van egyĂŒttmƱködik az izraeli belbiztonsĂĄgi szolgĂĄlattal .

„A Magna BSP-nek a katasztrĂłfa ideje alatt kĂ©tirĂĄnyĂș internetkapcsolata volt a fukusimai reaktorterm(ek)hez. [2011.] mĂĄrcius 15-Ă©n (miutĂĄn minden a magasba repĂŒlt) egy [Jerusalem Post] cikkben mesĂ©ltek a TEPCO-nak errƑl a kapcsolatrĂłl. MiĂ©rt vĂĄrta meg a Manga BSP, amĂ­g minden az egekbe sĂŒllyed, hogy közölje a TepcĂłval az adatkapcsolat lĂ©tezĂ©sĂ©t? 
 NehĂ©z elhinni, hogy a TEPCO-t nem Ă©rdekelte volna egy felrobbanĂĄs elƑtt ĂĄllĂł reaktor. Lehetetlennek tƱnik, hogy a TEPCO ne akarta volna megnĂ©zni a reaktort, Ă©s valĂłszĂ­nƱleg nem is kĂ©rdezte, mert a linket titokban tartottĂĄk. EgyszerƱ tĂ©ny, hogy az internetkapcsolat soha nem engedĂ©lyezett a reaktor belsejĂ©ben. A kapcsolatot a Jerusalem Postban emlĂ­tettĂ©k, MIUTÁN a pusztĂ­tĂĄs befejezƑdött.


 [Nem sokkal a Magna BSP megĂ©rkezĂ©se utĂĄn] A Stuxnet megjelent JapĂĄnban (2010. jĂșnius). StuxnetkĂ©t mĂłdja van, vĂ©letlenszerƱ Ă©s adminisztratĂ­v. FelĂŒgyelhetƑ a kĂĄrok optimalizĂĄlĂĄsĂĄra, valamint a beĂĄllĂ­tĂĄsi informĂĄciĂłkat Ă©s az ipari rendszerinformĂĄciĂłkat is tovĂĄbbĂ­thatja egy tĂĄvoli szĂĄmĂ­tĂłgĂ©pre. MiutĂĄn flash meghajtĂłn keresztĂŒl telepĂ­tettĂ©k a gazdagĂ©pre, a rendszer megsĂ©rti a szokĂĄsos biztonsĂĄgi protokolljait, Ă©s kapcsolat fennĂĄllĂĄsa esetĂ©n lehetƑvĂ© vĂĄlik az internetes adminisztrĂĄciĂł. A manipulĂĄciĂł nem lĂĄthatĂł a vezĂ©rlƑterem kijelzĂ©sein, mert a Stuxnet megtanulja, hogy nĂ©z ki a „normĂĄl”, Ă©s a hƑmĂ©rsĂ©kletet, nyomĂĄst Ă©s egyĂ©b Ă©rtĂ©keket a normĂĄl hatĂĄrokon belĂŒl tartja, Ă­gy a kezelƑk nem veszik Ă©szre a titokban bekövetkezƑ pusztĂ­tĂĄst. 
 A tĂĄvfelĂŒgyeleti mĂłd tetszƑleges igĂ©ny szerint ĂĄllĂ­thatĂł.


 A Magna BSP hozzĂĄfĂ©rhetett a lĂ©tesĂ­tmĂ©ny reaktoraihoz. SzĂ©khelyĂŒk DimonĂĄban volt, amely egy nukleĂĄris fegyvereket gyĂĄrtĂł katonai bĂĄzis. A Stuxnet az Ƒ udvarukban kĂ©szĂŒlt. ÁllĂ­tĂĄsuk szerint katonai tĂĄrsasĂĄg. RendkĂ­vĂŒl erƑs bizonyĂ­tĂ©k van arra, hogy a dimonai szĂ©khelyƱ Magna BSP nukleĂĄris fegyvereket helyezett el a fukusimai felrobbant vagy eltƱnt reaktorokban, valĂłszĂ­nƱleg az egyik hihetetlenĂŒl ÓRIÁSI sztereoszkĂłpikus kamerĂĄjukba rejtve. Ezeket a kamerĂĄkat a katasztrĂłfĂĄt megelƑzƑ Ă©vben biztonsĂĄgi szerzƑdĂ©s keretĂ©ben a fukusimai 3. reaktor reaktor kontĂ©nmentjĂ©be telepĂ­tettĂ©k. Ezek a kamerĂĄk [több mint 1000 fontot nyomtak] [Ă©s] mĂ©retĂŒkben Ă©s megjelenĂ©sĂŒkben megegyeznek egy pisztoly tĂ­pusĂș nukleĂĄris fegyverrel. Mivel a forrĂĄsvizes reaktorokban törtĂ©nt korĂĄbbi hidrogĂ©nrobbanĂĄsok soha nem okoztak semmilyen kĂĄrt a berendezĂ©sekben vagy Ă©pĂŒletekben, mĂ©g a teljes olvadĂĄs sorĂĄn sem, felveti a kĂ©rdĂ©st, hogy a 3-as reaktorban az ördögbe hogyan ĂĄllĂ­tott elƑ gombafelhƑt. Three Mile Island a bizonyĂ­tĂ©kok gyƱjtemĂ©nyĂ©ben ĂŒl az ellen, amit FukusimĂĄrĂłl mondtak nekĂŒnk. A törtĂ©nelem szĂĄmĂ­t.

Az egyik problĂ©ma a fƑsodratĂș mĂ©diĂĄban megjelent tudĂłsĂ­tĂĄsokkal az, hogy nem tudta ĂĄtadni, milyen masszĂ­v Ă©s erƑs volt az elzĂĄrkĂłzĂł szerkezet, amint az ezen a minƑsĂ­tett fotĂłn lĂĄthatĂł . HidrogĂ©nrobbanĂĄs csak akkor fĂșjnĂĄ le a fĂ©mlemezt az acĂ©lvĂĄzas tetƑrƑl, ha ezt is megtennĂ©, a Three Mile Islanden a hidrogĂ©ngyĂșjtĂĄs egyĂĄltalĂĄn nem csinĂĄlt semmit. Csak megijesztette az alkalmazottakat. A mĂĄsik dolog, amit a jelentĂ©s nem közölt, az a katasztrĂłfa sĂșlyossĂĄga. HasonlĂ­tsa össze a kontĂ©nment diagramot a 3-as reaktor maradvĂĄnyaival. FĂĄjdalmasan nyilvĂĄnvalĂł, hogy sok tonna erƑsen radioaktĂ­v plutĂłnium a kontĂ©nment medencĂ©kben sehol, az egĂ©sz padlĂł, amelyen voltak, teljesen eltƱnt. Egyre hazudunk.


 A Magna BSP a kamerĂĄik furcsa formĂĄjĂĄt, hatalmas sĂșlyĂĄt Ă©s ĂłriĂĄsi arĂĄnyait azĂ©rt indokolta, mert sztereoszkĂłpikusak voltak. A sztereoszkĂłpikus kamera elfogadhatĂł lehet egy leszĂĄllĂłpĂĄlyĂĄn, ahol a kamerĂĄnak mĂ©rföldeken tĂșl is mĂ©lysĂ©gĂ©rzĂ©kelĂ©sĂ©re van szĂŒksĂ©ge, de nem beltĂ©ren, ahol a gyĂșjtĂłtĂĄvolsĂĄg kicsi. A mĂ©rföldekre kimenƑ mĂ©lysĂ©gĂ©rzĂ©kelĂ©s kĂ©t kĂŒlön felszerelt, mindössze nĂ©hĂĄny fontot nyomĂł kamerĂĄval is megvalĂłsĂ­thatĂł; az ĂłriĂĄsi ezer font egy halott ajĂĄndĂ©k. MiĂ©rt ez az ĂłriĂĄsi dolog, amikor kisebb atomfegyverek is lehetsĂ©gesek? Az atomfegyverek mindig termelnek egy bizonyos mennyisĂ©gƱ hƑt, Ă©s ha egy kis konstrukciĂłt hasznĂĄlnak, nyilvĂĄnvalĂł lenne, hogy a „kamera” meleg volt, mĂ©g akkor is, ha kikapcsoltĂĄk Ă©s a polcon ĂŒltek. Ez kĂ©rdĂ©seket tenne fel, kĂŒlönösen egy atomerƑmƱben. A hatalmas mĂ©ret Ă©s sĂșly segĂ­tett elrejteni a bomlĂĄsi hƑt.”– Jim Stone



Magna BSP 3D biztonsĂĄgi "kamerĂĄnak" ĂĄlcĂĄzott atombomba :





Részlet a Magna BSP / Frost & Sullivan termékinnovåciós díjból :


TermĂ©szetesen a kĂ©rdĂ©s tovĂĄbbra is fennĂĄll, MIÉRT vesz rĂ©szt Izrael a fukusimai tĂĄmadĂĄsokban.

Ez egyelƑre bĂĄrmi lehet, attĂłl kezdve, hogy JapĂĄn felajĂĄnlja IrĂĄnnak urĂĄndĂșsĂ­tĂĄsĂĄt [ 1 , 2 ], egĂ©szen JapĂĄnig, aki Palesztina mellĂ© ĂĄll [ 1 , 2 ], amit JapĂĄn lĂĄthatĂłan a fukusimai tĂĄmadĂĄsok utĂĄn is folytat . Ez lehet az oka annak, hogy a Stuxnet vĂ­rus Ășjra aktivĂĄlĂłdott .

Izrael szerepvĂĄllalĂĄsĂĄnak azonban köze lehet ahhoz is, hogy „ JapĂĄn korlĂĄtozza az izraeli vĂ­zumokat, hogy tĂĄvol tartsa az izraeli maffiĂĄt ”. Vagy az összes emlĂ­tett opciĂł egyĂŒtt, egy magas szintƱ zsarolĂĄsi mƱvelettel egyĂŒtt, amelyben a JapĂĄn elleni tĂĄmadĂĄsok figyelmeztetĂ©sĂŒl szolgĂĄlnak JapĂĄnnak Ă©s a vilĂĄg többi rĂ©szĂ©nek, hogy folytassĂĄk a matkot.

Ha nem, akkor egy Ășj földrengĂ©s indulhat el, elvĂ©gre Izraelnek mĂĄr van tapasztalata mestersĂ©ges földrengĂ©sek lĂ©trehozĂĄsĂĄban legalĂĄbb 2009 Ăłta .

InkĂĄbb higgye el, hogy az izraeli kormĂĄny Ă©s a Moszad kĂ©pes ilyen hĂĄborĂșs bƱnök elkövetĂ©sĂ©re Ă©s ĂĄrtatlan civilek elleni tĂĄmadĂĄsokra, ujjlenyomatuk 9/11 [ 1 , 2 ] felett van!

53 megtekintés2 hozzåszólås
bottom of page