top of page
  • Szerző képeKairos

Magyar Nemzet fennmaradása érdekében KÖVETELJÜK!


Szoftver, mely a magyar megmaradás érdekében készen van már. Csak magyar érzelmű és származású kormánytagokra vár, hogy kifejthesse pozitív hatását a magyar társadalomra!

A Tizedes választási rendszert is le lehetne ezzel bonyolítani!!!



MAGYARORSZÁG megújult ORSZÁGGYŰLÉSÉNEK és megújult KORMÁNYÁNAK - a Magyar Nemzet fennmaradása érdekében

KÖVETELJÜK:


1. A Magyar Történeti Alkotmány Jogfolytonosságát Helyreállító Nemzetgyűlés összehívását!

Törvénysértés jogot nem alapít!

Ismerjük el és mondjuk ki végre, hogy Alkotmányunk jogfolytonossága megszakadt, a 1949. évi XX- as törvénnyel, az idegen hatalom megszállása alatt, kényszerrel létrehozott „Köztársaság” illegitim, annak Alaptörvénye sem akkor sem azóta nem lett a magyar nép akaratával megegyezően elfogadva ,népszavazással megerősítve,- ezért közjogilag érvénytelen, és módosításai is érvénytelenek!

Íratlan Alkotmányunk a Szent Korona értékrendjén és közjogi hagyományainkon alapul, melyeknek helyreállítása népünk és nemzetünk megmaradásának feltétele

Országunkban ez a mai napig nem történt meg, a jogfolytonosság felfüggesztése nincs - és nem is lehet - elismerve”!

A magyar állam a legfontosabb szerepét - a magyar emberek védelmét és jólétét - csak így teljesítheti maradéktalanul! Magyarország jogszerűen törvényes érdekeit – a magyar nép - más országok felé egyetemlegesen csak így képviselheti!

2. Függetlenséget és semlegességet! Hazánk nemzetközi szervezetekben való részvételének a felülvizsgálatát! Azokból a nemzetközi szervezetekből, ahol a kilépés célszerű lehet, ott országunk tagságának felfüggesztését!

A világszervezetek nagy része - a nemzetállamok feletti – Világhatalom és magánvállalkozások által teljesen behálózott! Ezáltal annak csakis saját céljai szerint intézkednek! Már képtelenek a nemzetállamok védelmére, amiért is eredetileg megalakultak!

A WHO, az ENSZ, a NATO, az EU nem a tagállamok, hanem a Világhatalom érdekeiért működnek!

A WHO,- ami csak egy magánszervezet, és anyagi támogatást kap a profitérdekelt gyógyszercégektől, és ezeket támogató magán alapítványoktól, - pandémiás szerződése megszüntetné az államok saját egészségügyi rendszerük feletti irányításának a jogát és az állampolgárok önrendelkezési jogát saját testük felett. A „Pandémia szerződéssel” sokféle probléma van. Az első és legfontosabb a WHO önmaga által kijelölt szerepe, hogy olyan döntéseket hozzon a tagállamok számára, amelyek megelőzik, és bizonyos esetekben felülírják nemzeti szuverenitásukat. Mivel a WHO azt állítja magáról, hogy a legmagasabb egészségügyi hatóság a bolygón, és önmagán belül kizárólagos szuverén hatalma van globális világjárvány kihirdetésére, minden olyan szerződést, amely korlátozza a mozgás (utazás), a megélhetési jogot (kereskedelem), vagy a nemzet polgárainak magánéletét nyíltan kell megvitatni, alaposan meg kell vizsgálni, és csak akkor szabad ratifikálni, ha az valóban a világ legjobb érdeke. Ezért ennek a szerződésnek az elfogadása és aláírása népszavazás nélkül nem elfogadható!

A QR kódos oltási igazolványok használata az önrendelkezési jog súlyos sérelme és egyben az állampolgárok megkülönböztetése egészségügyi állapotuk okán oly módon, hogy alapvető emberi jogaikat csak a kényszernek „önként” engedve gyakorolhatják, saját egészségüket veszélyeztetve a kísérleti szerekkel.

A NATO az EU és az ENSZ az ukrajnai eseményekben való részvételével a nemzetközi jogot és egyezményeket sértve destabilizálja térségünket, mely érdek ellentétes hazánk politikai és gazdasági érdekeivel. Ezek a szervezetek a nemzetállamok, a nemzetállamiság felszámolására törekednek, tagságunk keretein belül nem érvényesíthetjük országunk érdekeit, tagságunk a függetlenség és semlegesség feladásával járt, ami ellentétes a magyar nemzetérdekekkel.

Az EU által életbe léptetett oroszellenes szankciók hatásai a magyar gazdaság és a magyar lakosság létét és biztonságát fenyegetik, de az EU gazdasági érdekeit sem szolgálják!

3. Kormánytól, pártoktól, oligarcháktól független, valódi magyar, cenzúramentes médiát! A magyar hírközlő szervezetek és eszközök valóság-alapú működtetését!

Az emberek hamis tájékoztatása, és a cenzúra megszüntetése közérdek, mert az csakis a Világhatalom bűnös érdekeit szolgálja! Amíg nem tudhatják az emberek, hogy mi a valóság, addig teljes mértékben félrevezethetők, akár meggyilkoltathatók! Ennek példája a gazdasági- pénzügyi összeomlást is leplező, „Rothschild-indíttatású Cov19 ál-világjárvány leple alatt nyíltan, kísérleti vakcinákkal elkövetett népirtást segítő szándékos pánikkeltés és félretájékoztatás. A médiák jelenlegi központilag vezérelt, felügyelt ferdítései és az egyoldalú, minden objektivitást nélkülöző és mérlegelést lehetetlenné tevő, a Médiatörvényt is sértő működése nem elfogadható!

4. A NATO haderő kivonását hazánk területéről! Az összes atom-, biológiai-, vegyi-, elektrotechnikai-, űrtechnikai-, géntechnológiai és egyéb tömegpusztító fegyverek azonnali betiltását, azok szakszerű megsemmisítése!

Ezek a fegyverek és eszközök tömeges életelleni bűncselekmények alapjául szolgálnak! Egyúttal az Emberek és a Föld teljes megsemmisüléséhez vezethetnek!

A hazánkban felállított haderő és egyéb technológiák miatt célponttá válhatunk, vagy konfliktusba keveredhetünk ami a létünket is fenyegetheti.

5. Az egészség-, a jog-, a rend-, a hon-védelem, valamint az oktatás felülvizsgálatát és megfelelő átalakítását! Mindezeknek a Magyar Nemzet szolgálatába állítását! Az életellenes jogszabályok eltörlését!

Más ágazatoknál, -szolgáltatásoknál, -fejlesztéseknél is - mindig az „Isten, Haza, Család” legyen a követendő iránymutató elv!

Az Alaptörvényt sértően kihirdetett, és indokolatlanul fenntartott „járványügyi veszélyhelyzet” meg kell szüntetni. A járványok kezelési módjának hatékony kialakítására van szükség, saját, „ajánlott” protokollokkal, a gyógyítást az erre hivatott orvosokra, és nem a profitérdekelt gyógyszercégekre, vagy a WHO- ra bízva.

A vírusok szaporodását gátló Nobel díjas, veszélytelen hatóanyag, a humán Ivermectin behozatalát és” eltérő használatát” engedélyezni kell vírusfertőzések esetében, a már létező kutatási és klinikai vizsgálatok elfogadásával. A jelenlegi jogi szabályozás túlhatalmat ad a hivataloknak, a bíróságok, ügyészség a kormány befolyása alá került, nem független a politikától, az AB-t az EMMI levélben utasítja, mit vár el tőle a döntései során. A jogállamiság elve sérül, az igazságszolgáltatás helyett központi irányítású jogszolgáltatás működik csupán. Az oktatás, az iskolarendszer nem a pedagógusok és gyermekek szükségleteire és igényeire épül.

6. A hazánkban működő idegen - Világhatalmi érdekeket szolgáló – civilnek álcázott, nemzetellenes szervezetek, tömörülések betiltását, akár közvetlen-, akár közvetett irányításúak!

A magukat különböző „jogvédőknek” álcázó, ámde háttérhatalmi, globalista szervezetek működésének felülvizsgálatát.

A minden normális embert megbotránkoztató, „Isten, Haza és Család” ellenes „Pride” és hasonló felvonulások betiltását.

Az NGO-k a balliberális, globalista, ezen belül is leginkább a Soros-hálózathoz köthető ál-civil szervezetek, egyoldalúan, kizárólagosan ideológiai-politikai célokat követve támadnak tőlük eltérő politikai irányzatokat, pártokat, politikusokat – a magyar viszonyokba való beavatkozás politikai jogi és médiabeli széles tárházát használták eddig és használják most is. Óriási befolyást szereztek az unió döntéshozó fórumain, különös tekintettel a bizottságra és a parlamentre, s az éves jogállamisági jelentés Magyarországról szóló részét gyakorlatilag tollba mondják az NGO-k – az Amnesty Internationaltól a TASZ-on át a Helsinki Bizottságig és tovább. Ezek az NGO-k, amelyeket külföldről pénzelnek – ami önmagában törvényellenes is lehet –, folyamatosan formálni próbálják a hazai közhangulatot nyilatkozatokkal, perek indításával stb.

A kisebbségek jogaira való hivatkozással történő uszítás és elégedetlenség keltés senki javát nem szolgálja!

7. A lakhatáshoz és tulajdonhoz való jog alkotmányos biztosítását, a kilakoltatások azonnali leállítását és a továbbiak megtiltását! A devizahitelesek helyzetének azonnali rendezését!

Az adóskamara ajánlásainak figyelembe vételével a jelzáloghitelezés átalakítása oly módon, hogy senki ne kerülhessen az utcára. A bankok kötelezése a kockázatvállalásra. A törvénytelen és embertelen kilakoltatásokat végrehajtók felelősségre vonása.

Az adósság örökölhetőségének az eltörlése, mert az csak a bankárkaszt érdekeit szolgálja.

8. A pártok állami támogatásának és befolyásának csökkentését! Minden – megalakult és megalakuló – Magyar Nemzetet építő (hazai- és külföldi) szervezet állami szintű rendszeres támogatását, egyúttal annak ellenőrzését!

A magyarság, és a magyar nemzet fennmaradása érdekében tevékenykedő civil szervezetek munkájának támogatása fontosabb a politikai pártok érdekeinél! A civil,- nem párt- érdek érvényesítés lehetőségének biztosítása az alapja a demokratikus társadalomnak.

A pártképviselők szabad mandátumának megszüntetése, a felelős képviselet a visszahívhatóság alapján,

a közvetlen képviseleti demokrácia létrehozását és erősítését segíti..

A fentiek szellemében történő megvalósítások eredményezzék a Kárpát-medencében élő népek és a magyarság, de a Világ más népeinek fennmaradását is!



93 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page