top of page
  • Szerző képeKairos

Magyarok a magyarok ellen különleges háború




Maxwell Taylor vezér ezredes azt a nézetet vallotta, hogy az Egyesült Államoknak az atomkorszakban háromféle háborúra kell felkészülnie:


-a „globális atomháborúra”,


-„korlátozott vagy helyi háborúkra” és


-„különleges háborúkra”.


Ez utóbbiakban az a „különleges”, hogy nem vesznek részt bennük amerikai harci egységek.


A koreai háború drága leckéje parancsolóan szükségessé tette, hogy az ilyenfajta háborúkban a helyi lakosság szolgáltassa az „ágyútölteléket”: a helyi hadsereg ellátása és felszerelése mindössze elenyésző töredékébe kerül az amerikai csapatok fenntartásának, s véráldozatai nem borítanak gyászba amerikai otthonokat.


Maxwell Taylor elmélete tehát lényegében csak katonai alkalmazása a megboldogult John Foster Dulles hitvallásának: „Ázsiaiakkal az ázsiaiak ellen!”


Megjegyzés:

Maxwell Taylor tábornok. Taylor az 1960–1961-es években Kennedy elnök katonai tanácsadója volt. Később a vezérkari főnökség elnöki tisztét töltötte be.


Forras: http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/vietnam/konyv/info/b/burchett2_i.html

 

Következtetés a magyarság számára:


Amennyiben nem fogadunk szót az amerikai -számunkra előnytelen- kéréseknek "magyarok a magyarok ellen" polgárháború kirobbantását veszélyeztetjük.

A polgárháború kirobbantása nem szükségszerű, de kirobbantásáig egy magyar-idegen "ellenzéki" párt szövetség kialakítása, finanszírozása -a jelenlegi hibrid háborún belül- a helyettesek háborúja (proxy) a magyar nemzet ellen.


Az amerikaiak hozza szoktak ahhoz, hogy bármely országot a Föld nevű bolygón csicskáztassanak! Ha csicska módon viselkedünk, akkor semmilyen polgárháborút nem szakítanak a nyakunkba. Ellenkező esetben jön a Majdan téri militáns tüntetés sorozat es puccs, amit rejtetten az amerikaiak finanszíroznak es készítenek elő.

Ne feledjük közben, hogy a CIA az amerikai Mély Állam titkosszolgálata!



Kép: Aleksandar Vučić szerb elnök Trump amerikai elnök fogadásán

Egyik kommentáló szerint valószínű, hogy Vucic az ajtótól eddig a székig kúszva kellett megtegye az utat.



Dr. Ing. Sebestyén Teleki István,

Zürich, 2021 Kikelet Hava 11.-en

11 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page