top of page
  • Szerző képeKairos

Magyarország ellenes régi és mai ügynökök


Koppány Vezér, a "Szent" István által legyilkolt igazi magyar fejedelem.


"Ha már amúgy is a felforgatás a fő téma..

Az hogy István király a Német irányt választotta az európai betagozódáshoz, roppant egyszerű okra vezethető vissza: Maguknak akarták az Országot kb Taksonnyal kezdve, és ehhez kellett legitimációs alap, hűséges vezető réteg és haderő.

Tehát: -Hoztak Német hadakat, mert azok őket szolgálják. -Német lovagok nemesek, megvan az új hozzájuk lojális elit -Bár az ország jelentős részei már keresztények voltak vallást kellett váltani hogy hozzá hűséges papságot ültethessen a nép nyakára, hiszen ők kezelték a népet szellemi irányból és ők voltak akkoriban a hivatalos ügyek és írásos anyagok gondozói is.

Ezért kellett a nyugati rítust erőltetni a bizáncival szemben, ezért ez az ország kelet- dél kelet felé az ortodox hit határa.

-És így már meg lehetett oldani azt is hogy a hagyományos törzsi hatalom öröklési mód a szeniorátus elve le legyen cserélve a germán alapú primogentúra elvére vagyis az első szülött fiú elvére.

Igazoljuk vissza az elméletet! Egy törtélmi fogalom ha jó, mindig jól határoz meg egy eseményt, mert a lényege ugyanaz.


-István Német hadakat hoz, legyőzni a Magyarokat, ezért ő állam alapító szent első királyunk.



-Szálasi Ferenc német hadakkal lesz nemzetvezető saját Magyarjai ellenére, ezért ő hazaáruló lesz, és felkötik.



-Kádár János Orosz katonai segítséggel lesz pártfőtitkár 1956-ban, őt nem ítélik el, de még megéli, hogy látja annak az elejét, hogyan lesz belőle is hazaáruló.



Gondolom nem csak nekem van ellentmondás érzésem a 3 kijelentés kapcsán……

Teljesen mindegy ki és miért, ha idegen haddal tör be saját népe ellen az országba az hazaáruló.

Ez a fogalom megadás a 3 fenti kijelentésből 2-re hézag nélkül illik. Ha elvesszük mögülük a minősítését a személyeknek akkor mind a 3-ra… Mindenki döntse el maga attól hogy 1100 éve a papok lehazudják a csillagos eget István Király kapcsán a krónikáikban csak azért, -mert az elődjeik lyukas reverendával idejöve puszira kaptak monostorokat, kolostorokat, birtokokat, privilégiumokat, monopóliumokat, kinevezéseket-, mennyi lehet a valós igazság értéke annak amiket leírtak róla? és miért?

És azon is , hogy vajon kik bújtogatták Taksony becsvágyát majd Gézáét és Istvánét is? Ki adta az ötleteket mit és hogyan kellene cselekedniük?

Elnézve továbbá azt is hogy István kit nevez meg halála előtt utódának-tkp bevezetve a nőági öröklést, hiszen Orseolói Péter a nővére félmagyar fia, az apja egy Velencei Dózse, ami még csak nem is nemes hiszen választott tisztség- és mindent elkövet, hogy még véletlen se álljon vissza a hagyományos Törzsi logika alapján az apja testvére vérvonala a hatalomba.

-Kérdezze meg mndenki magától , Taksony-Géza-István kiknek az emberei , ügynökei voltak? -Senkinek se ismerős ez a fajta működés a hazánkban?

-Nem is láttunk hasonlót ugye?

-Hogyan akarták átjátszani valakiknek az ország trónját aki már csak félig Magyar és a hatalomba kerülve egyértelműen egy Magyar-gyűlölőként viselkedik?

-És mi lett volna a cél?

-Orseoló Péter után kinek jétszották volna át a Magyarok királyságát és trónját?


Ugye?

Fletó, Mérki Zaj, Libás, Dobrev, Kádár, Rákosi, Károlyi? Jászi? Kun?

Kik ezek?

Honnan ette ide a fene őket? Na, ezért lett a német vonal az integráció alapja.


Forrás: emailben

81 megtekintés5 hozzászólás
bottom of page