top of page
  • Szerző képeKairos

Massziv csalas az amerikai elnökvalasztason II.



Levelet kaptam Berlinböl, az AFD-töl, a Civil Szövetsegtöl.


Kedves doktor Sebestyen,


Az amerikai választásokon sok nézeteltérés van. Egyre nagyobb a gyanú, hogy a választást sok helyen manipulálta a Mély Allam. Most a republikánusok azt követelik, hogy mindent gondosan ellenőrizzenek.


1,8 millió „szellemszavazót” találtak 29 államban - a Judicial Watch csoport figyelmeztet a „piszkos választásokra”. A szavazatok regisztrációja meghaladja a jogosult polgárok 100% -át.


Rudy Giuliani, New York volt polgarmestere: "Ez egy tervezett csalás" - Trump jogi lépéseket tesz a választási csalások ellen: helytelenül kitöltött szavazólapok, több mint 100 000 szavazólap hirtelen felbukkanása New Yorkban, az ellenőrzés lehetősége nelkül;


"A demokraták el akarják lopni az amerikai választásokat" - Michiganben és Wisconsinban hirtelen 300 000 szavazat jelent meg Joe Bidenre, ami nyilvánvalóan megfordította a választast. A furcsa az, hogy az új szavazatok egyike sem Donald Trumpra szólt, - ami statisztikailag gyakorlatilag kizárt.


A republikánusok országszerte kételkednek abban, hogy minden rendben lesz a valasztassal. Most minden jogi eszközzel szeretnék érvényesíteni, hogy a választást minden szempontból helyesen számolják, és hogy minden választási csalást teljesen kizárjanak.


Ez azt jelenti: ha kétségei vannak vkinek, hívja fel a városok és járások bíróságait, riassza a lakosságot, gyűljön össze masokkal és vigyek az utcára a tiltakozást, és ne adjak addig fel, amíg meg nem bizonyosodnak arról, hogy mindent megtettek a választás tisztasága érdekében, hogy azt a demokraták ne lopják el.


És amikor egyértelmű bizonyíték van a választási csalásokra bármelyik kulcsfontosságú államban, a republikánusoknak és a törvényhozóknak erkölcsi kötelességük, hogy megpróbálják elkészíteni a helyes választási listát. Ennek egyértelmű precedensei vannak.


Sok republikánus úgy gondolja, hogy az esetleges választási csalásokkal szemben sokkal korábban és intenzívebben, úgymond megelőzően kellett volna fellépni, mert a demokraták már mindenféle trükköt előre bejelentettek, abban a tévhitben, hogy Donald Trump számára mindenáron megakadályozzák a második törvényhozási ciklust.


A demokraták nemcsak AGENDA-t, hanem új rendszert is akartak - Tucker Carlson: Az amerikai demokraták "minden felett ellenőrzést akartak" - hála Istennek, hogy ezzel megbuktak. De a demokraták továbbra is megkérdőjelezik a jelenlegi rendszert.


Forditas: Dr. Ing. Sebestyen Teleki Istvan, Zürich

2020 XI. 6.

43 megtekintés2 hozzászólás
bottom of page