top of page
  • Szerző képeKairos

Massziv csalas az amerikai elnökvalasztason, IV. resz

Frissítve: 2020. nov. 20.

Frissites ma 2020 XI. 20!!!

Trump mai twitterje (csipogasa) @realDonaldTrump

"Nézd meg ezt Wisconsinban! A választások utáni napon Biden 3: 42-kor 143 379 szavazatot kap, amikor megtudták, hogy rosszul veszít. Ez hihetetlen!"




Az a hir, mely szerint Trump megnyerte a valasztast egy elhamarkodott hamis hir. Meg mindig folynak a bizonyitekok begyüjtese.

Trump ajanlja, hogy Amerika nepe ne a Hamis Hireket gyarto ujsagokat olvassak, hanem az oann.com semleges es igazmondo hircsatornat. Ez a fenti twitter is onnan van, de termeszetesen Trump Twitter-oldalan is megtalalhato.


A veteranstoday.com ellenzeki ujsagban sincs egyelöre a nyeresre hir.

De szoktam követni a westernjournal.com ujsagot is. Ott sincs egyebröl szo, csak a bizonyitekok gyüjteseröl.


 


Folytatom, ma 2020 XI. 20:

A michigani Detroitban történt szavazási csalások tanúi részletezték az állítólagos szavazólapok beerkezesett Biden javára. Egy videó bizonyságot , szerdan a pollal dolgozó Kristina Karamo mondta: "... személyesen láttam az érvénytelen szavazatok bejuttatasat Biden javara."

"Olyan sok minden történt, de személyesen tanúja voltam annak, hogy a szavazólapokat 3 óra és fél 3 között adták át" - jelentette ki a nő. - Tehát személyesen tanúja voltam annak idején érkező szavazólapoknak.

Karamo, aki a detroiti TCF Központban dolgozott, azt is elmondta, hogy a választási tisztviselők nem vizsgálták felül a szavazólapokon szereplő aláírásokat. Hozzátette: a TCF Központba éjszaka gyanús tételeket szállítottak, és mindegyik Biden javara ment.

Eközben Rand Paul szenátor (R-Ky.) A kulcsfontosságú csatatér államokban a választói csalás gyanújának kivizsgálását kéri.

"Meg kell találnunk, hány szavazat érkezett be a határidő lejárta után, melyeket a bíróság jogellenesnek talált" - jegyezte meg. "Akkor, ha ez jelentős szám módosítanunk kell az összesítést, hogy ezek a szavazatok most illegálisak legyenek."


Trump megnyert 410 elektori szavazatot, Biden meg 128-at. 270 elektori szavazat böven eleg a nyertesnek.

Allitja Mike Harris közismert oknyomozo ujsagiro a következö rövid videoban:




https://www.youtube.com/watch?v=2mSwS48WUno&feature=youtu.be


A video alatti szöveg forditasa:

"A szerkesztők megjegyzése: Ez a fotó a német szerver támogatására használt. Jegyzzek meg, 2016-ból származik.


es most jöjjön a New York Times hamis hire:


"A hadsereg szóvivője elmondta, hogy nem történt razzia a helyi választási tisztviselők számára szoftvereket gyártó cég irodáiban. A szoftvercég egyik termékét sem használják szavazatok számlálására, sem pedig arra, hogy a választók online szavazhassanak. https://t.co/cLBrCqQrOa


- The New York Times (@nytimes) 2020. november 18


mikeharrisshowdonations@gmail.com címre.


Lin Wood (Trump kampanystabjanak egyik ügyvedje): Trump Elnök 400 Választói Szavazatot Nyert

L. Lin Wood ügyvéd beszél a médiának ügyfeléről. (Fotó: Apu Gomes / Getty Images) OAN Newsroom: https://www.oann.com/lin-wood-president-trump-won-400-electoral-votes/ FRISSÍTVE 16:30 PT - 2020. november 19., csütörtök

Egy ügyvédpár megvitatta a választás legitimitását, és azzal érvelt, hogy a baloldal vörös kézre került a szavazás ellopásában. Szerdán Lin Wood ügyvéd és a beszélgetős műsorvezető, Mark Levin mérlegelte a folyamatban lévő jogi kihívásokat. Ketten rámutattak az „igazi” eredményekre, amelyek szerint Trump elnök hatalmas fölénnyel nyert. "Ez a választás csalás volt" - jelentette ki Lin Wood, a Trump-kampány ügyvédje. „Úgy gondolom, hogy Donald Trump 70% plusz földcsuszamlásos választást nyert a nemzetben. Valószínűleg több mint 400 választói szavazatot nyert. ” Eközben Wood megjegyezte, hogy az elnök jogi csapata továbbra is számos választói csalást tár fel a csatatér államokban. Megemlítette, hogy a távollévőket és a postai úton történő szavazásokat partizánok korrupciója károsította. Ezenkívül a Dominion Voting Systems továbbra is a republikánusok részéről sok vizsgálat tárgyát képezi. Wood szerint a Dominion olyan szoftvert alkalmazott, amelyet a világ minden részén működő vállalati hálózaton belül manipuláltak. Hozzátette, hogy a választási vita rendezése a 2000. évi választások során 36 napig tartott, de jelenleg csak a bírósági eljárás 15. napján vagyunk. Wood Kína potenciális külföldi befolyására is hivatkozott. Megemlítette a szélsőbal próbálkozásait az alkotmány megkerülesere azáltal, hogy a választások leple alatt megbuktatta a jelenlegi közigazgatást. "Behatoltak kormányunkba állami, helyi és nemzeti szinten ... Számos embert megrontottak a kínai pénzek, sőt zsarolásnak is alávetették" - állította az ügyvéd. "Mi, az emberek, nem engedjük, hogy valaki idejöjjön, átvegye a kormányunkat és elvegye a szabadságainkat." Wood arra buzdította az amerikaiakat, hogy hagyják figyelmen kívül Joe Biden győzelmi követeléseit, és kijelentette, hogy Trump elnök megnyerte ezeket a választásokat."

 

"Az amerikai hadsereg az új parancsnokság alatt razziát folytatott egy Frankfurt am Main-i adatközpontban, és lefoglalt egy SCYTL szervert, amely meghamisította az amerikai választások eredményét! Az információt Texas állam republikánus kongresszusa megerősítette, a rajtaütés kiszivárgott információi szerint Donald Trump elsöprő többséggel megnyerte az amerikai választásokat! A razziát nem sokkal azután hajtották végre, hogy Donald Trump kirúgta Mark Esper védelmi minisztert, és a Pentagon többi kulcsfiguráját lojalistáival váltotta fel! Információk szerint államcsínyt kíséreltek meg a külföldi államhatalmak a választásokba való beavatkozás segítségével!


A kiszivárgott információk szerint a SCYTL szerver eredeti és hamisítatlan adatokat tartalmaz az amerikai választásokról, az eredmény megdöbbentő, ugyanakkor nem meglepő az alternatíva szempontjából. Hamisítatlan adatok szerint Donald Trump elsöprő győzelmet aratott és 410 elektori szavazatot nyert, Joe Biden ugyanakkor csak 128 szavazatot. Az amerikai hadsereg megszerezte a szervert, és Donald Trump elnök, ahogy a Twitteren megígérte, mindent kiad a jövő héten, vagy ha nem is mindent, legalább azokat az alapvető információkat, amelyek nagy pánikot okoznak a Deep Stateben.


Most kiderült, hogy ki állt e megtévesztés mögött. A spanyol SCYTL vállalat volt, amelynek frankfurti szerverére áramlottak az USA-ból származó választási adatok, és ezen a szerveren forgatták ki az adatokat, változtatták meg, módosították, majd kiküldték vissza az USA-ba. Mindezt csak azzal a céllal, hogy elkerüljék a bűncselekményeket követő büntetőeljárások megkönnyítését, mert az amerikai bíróságok az Egyesült Államokon kívül elkövetett amerikai bűncselekményeket nem üldözik.


A Deep State úgy véli, hogy ha Joe Biden lesz az elnök, a régi elnöki rendelettel megsemmisíti az üldöztetést, és az FBI mindent elhalaszt, mert senki sem foglalkozik olyan bűncselekménnyel amit valahol Németországban követtek el. De Donald Trump zseni. Már jó előre elrendezte az ügyet. 2018. szeptember 12-én Donald Trump aláírta az Egyesült Államok választásain történő külföldi beavatkozás esetén bizonyos szankciók bevezetéséről szóló végrehajtási rendelet [1] elnöki rendeletét, vagyis a végrehajtási rendelet szankciókat vezetett be az Egyesült Államok választásaiba való külföldi beavatkozás esetén.


A játéknak messze nincs vége!


Közben ugyanott újabb cikk jelent meg videókkal - ennyi rövidítve: A dallasi biztonsági könyvvizsgáló cég megerősítette, hogy az amerikai választópolgárok szavazatai egy szerverre kerültek a németországi Frankfurtban! A texasi vállalat elemzői megállapították, hogy a Dominion szavazószoftverének forráskódja, amelyhez a SCYTL európai szervert biztosított, a QSNATCH malware távoli hozzáféréshez, amely lehetővé teszi a választói szavazatok megváltoztatását, új adatbázisok átírását és létrehozását, a szavazatok megfordítását, összeadását és kivonását, mindezt valós időben, közvetlenül a felhőből (cloudról) külföldről, ahonnan aztán a hamis változásokat visszatöltik a szerverekre és a választási gépekre a választókerületek és az egyes amerikai államok szintjén! Néhány nappal ezelőtt a Newsmax amerikai televízió alapvető jelentést hozott a Dominion elektronikus választási rendszeréről, amelyet a legtöbb amerikai állam használ. A jelentés annyira döntő és robbanékony, hogy elkészítettem (V.K.) a műsor legfontosabb részének feliratozott fordítását, hogy mindenki láthassa, hogy az amerikai választások valójában az összes úgynevezett demokratikus országok történetében a valaha volt csalások sorozata."


Forditotta: Emil Zoltán Sztez


Dr. Ing. Sebestyen Teleki Istvan, Zürich

2020 XI. 19.

28 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page