top of page
  • Szerző képeKairos

Massziv csalasok az amerikai elnökvalasztason, VI. resz

Frissítve: 2020. nov. 29.



Rudy Giuliani (New York volt föpolgarmestere) es 2 mas a Trump kampanyanak vezetö jogäsznöi (Sidney Powell ügyésznő, Jenna Ellis fiatal ügyesznö) sajtotajekoztatot tartottak a het elejen. Giuliani kijelentette többek között, hogy az amerikai szavazatokat szamlalo szerverek, melyek Spanyolorszagban, ill. Nemetorszagban voltak elhelyezve (a nemtorszagi szervert tudjuk, hogy az amerikai hadsereg katonai mar regebb lefoglaltak) a Chavez es a Maduro szövetsegeseiknek a birtokaban vannak. Giuliani meg csak annyit füzött ehhez, hogy Soros György milliardos üzleteket köt ezekkel a venez üzletemberekkel. Az ujsagiroktol megkerdezte Giuliani, hzogy elhiszik-e ezt a hirt? Na, azert, mert ez hihetetlen.- tette meg hozza Giuliani.

Szidalmazta többek között az FBI-t is.


Hogy a fenebe lehetnek ezek a szavazat szamlalo szerverek idegen orszagok kezeiben? Ezen en is csodalkozom, de nagyon. Ez nem egyeb, mint a csalas elrejtesenek egyik jol kifundalt modozata.


A tegnapi The Guardian-ban olvastam, ez a HH egyik Fake News bandája, hogy azokban az államokban, melyekben az utolsó pillanatokban Biden masszívan átvette a vezetést, mivel beérkeztek, pl. Michiganbe, szavazó cédulák százezrei, mind Biden nevére kitöltve. Ezen államok 3. szintű bírósága visszadobta a Trump kampány csapat pereit, hiányzó bizonyítékokra hivatkozva.


Ebből a hírből az sejthető, hogy Trump csapata a bizonyítékok nem-csatolásával akarta meggyorsítani, hogy a 4 vitatott államban gyorsan átmenjenek mind a 3 szintű bíróságon. Ezzel a jogi trükkel felkerülnek időben az amerikai legfelsőbb bírósághoz, ahol majd minden bizonyítékot mellékelni fognak. Trump csapata nem akart csőbe futni a 4 állam korrupt bíróságainak ítélkezésére bízva magát.


Dr. Ing. Sebestyen Teleki Istvan

2020 XI. 28, Zürich

24 megtekintés2 hozzászólás
bottom of page