top of page
  • Szerző képeKairos

Meg kell reformálni az Európai Uniót!!!

Meg kell reformálni az Európai Uniót!!!



A baj az, hogy az EU nem egy gittegylet, hanem a nemzetállamok eltüntetésén legveszélyesebben dolgozó szervezet, melynek vezetői, a politikusi rétege egy valóságos Mammon teljes befolyása alatt állnak. A politikusi réteg a választási törvényeknek és a képviseleti demokrácia kiskapuinak köszönhetően a Dictionnaire Infernal összes démonjainak áldoznak. Az Európai Unió ily módon Zarathusztra démonjai közül Nasu, a Legyek Urának megfelelő démon, áldozatává vált. A Tisztátalanság, a Hullabomlás, és a Szétesés állapotában leledzik jelenleg. A Pokol Hierarchiájának csúcsán ott tántorog böfögve, kedvenceinek taslikat osztogatva, vagy szájon csókolva maga Nasu, torkosan zabálva az Európai Unió beteg testéből.

Sokan sajnálják Európát, a „Büszke Nőt”, és engednék kimúlni. Van azonban még mentség, van gyógyítási lehetőség. Az EU-t nem megszüntetni kell, hanem gyökeresen átreformálni.

Utunkat állja viszont egy közismert titkosszolgálati ökölszabály: Minden szervezetet, amelyet ellenérdekelt szervek túlságosan infiltráltak, csak belső erők által, -belülről-, megreformálni nem lehet. Kellene külső erő tehát. Hány külső erő kellene, és milyen erőteljes kellene legyen a beavatkozás attól függ, hogy hány szervezet (például titkosszolgálat), milyen erőteljesen infiltrálta a kérdéses szervezetet, és ezek között létezik-e együttműködés a tárgyalt szervezet béklyóban tartása érdekében.

A gyökeres reformhoz a szükséges adatokat az Európai Unió Titkosszolgálatai, speciális rendőrségi egységei tudnak szolgáltatni. Hogy hányan és milyen erőteljesen kellene beavatkozniuk az attól függ, hogy a befurakodott erők túl lépték-e a szervezet működésének befolyásolásában az 50%-ot, és ha igen, akkor mennyiben. Véleményem szerint akkor is nagy lehet a baj, ha az infiltráció 50% alatt van, de az infiltráció fölött egy csendesen kollaboráló belső titkosszolgálat cinkosan szemet hunyt. Ezen körülményeknek alapos vizsgálata sok nehézségbe ütközik és csak 100%-osan elkötelezett belső, támogató titkosszolgálatok közreműködésével lehetséges.

Ilyen szempontokból nézve külső erőként a kínaiak jobbak lennének, mint az oroszok, de ők sem lennének elegendőek a nagytakarításhoz. Tehát orosz, kínai és mások jóindulatú összefogásara lenne szükség, hogy az EU-t meg lehessen reformálni.


De van ilyen a geopolitikában, hogy jóindulat?

Van! Amennyiben az összes fél előnyére történne meg az EU reformációja. Akkor tehát, meg lehet reformálni az EU-t?

Igen! Amennyiben végre az EU vezérek oly módon közelednének Kínához és Oroszországhoz, meg a többi Ázsiai Országhoz, hogy az összeolvadást az Eurázsiai Unióval lehetővé tegyék.


Sebestyén Teleki István

Dr. Sc. Techn. ETH Zürich

2019 április 02, Zürich

56 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page