top of page
  • Szerző képeKairos

Meg kell reformálni az Európai Uniót!!!

A baj az, hogy az EU nem egy gittegylet, hanem a nemzetállamok eltüntetésén legveszélyesebben dolgozó szervezet, melynek vezetői, a politikusi rétege egy valóságos Mammon teljes befolyása alatt állnak. A politikusi réteg a választási törvényeknek és a képviseleti demokrácia kiskapuinak köszönhetően a Dictionnaire Infernal összes démonjainak áldoznak. Az Európai Unió ily módon Zarathusztra démonjai közül Nasu a Legyek Urának megfelelő démon áldozatává vált a Tisztátalanság, a Hullabomlás, és a Szétesés állapotában leledzik jelenleg. A Pokol Hierarchiájának csúcsán ott tántorog böfögve, kedvenceinek taslikat osztogatva, vagy szájon csókolva maga Nasu, torkosan zabálva az Európai Unió beteg testéből.

Sokan sajnálják Európát, a „Büszke Nőt”, és engednék kimúlni. Van azonban még mentség, van gyógyítási lehetőség. Az EU-t nem megszüntetni kell, hanem gyökeresen átreformálni.

Utunkat állja viszont egy közismert titkosszolgalati ökölszabály:

 

Minden szervezetet, amelyet ellenérdekelt szervek túlságosan infiltráltak, csak belső erők által, -belülről-, megreformálni nem lehet.

 

Kellene külső erő tehát.


Hány külső erő kellene, és milyen erőteljes kellene legyen a beavatkozás attól függ, hogy hány szervezet (például titkosszolgálat), milyen erőteljesen infiltrálta a kérdéses szervezetet, és ezek között létezik-e együttműködés a tárgyalt szervezet béklyóban tartása érdekében. A gyökeres reformhoz a szükséges adatokat az Európai Unió Titkosszolgálatai, speciális rendőrségi egységei tudnak szolgáltatni. Hogy hányan és milyen erőteljesen kellene beavatkozniuk az attól függ, hogy a befurakodott erők túl lépték-e a szervezet működésének befolyásolásában az 50%-ot, és ha igen, akkor mennyiben.

Véleményem szerint akkor is nagy lehet a baj, ha az infiltráció 50% alatt van, de az infiltráció fölött egy csendesen kollaboráló belső titkosszolgálat cinkosan szemet hunyt. Ezen körülményeknek alapos vizsgálata sok nehézségbe ütközik és csak 100%-osan elkötelezett belső, támogató titkosszolgálatok közreműködésével lehetséges.

Ilyen szempontokból nézve külső erőként a kínaiak jobbak lennének, mint az oroszok, de ők sem lennének elegendőek a nagytakarításhoz. Tehát orosz, kínai és mások jóindulatú összefogására lenne szükség, hogy az EU-t meg lehessen reformálni.


De van ilyen a geopolitikában, hogy jóindulat?

Van! Amennyiben az összes fél előnyére történne meg az EU reformációja. Akkor tehát, meg lehet reformálni az EU-t?

Igen! Amennyiben végre az EU vezérek oly módon közelednének Kínához és Oroszországhoz, meg a többi Ázsiai Országhoz, hogy a belépést az Eurázsiai Unióba lehetővé tegyék.

Ezzel viszont létrejönne a Szívország, amitől rettegnek az amerikai sátánfattyak, mivel

„1919-ben Mackinder így foglalta össze elméletét:

Aki Kelet-Európát uralja, az parancsol a Szívföldnek;

aki a Szívföldet uralja, az parancsol a Világszigetnek; à Európa + Ázsia = Világsziget

aki a Világszigetet uralja, az uralja a világot.

- Mackinder, Demokratikus eszmék és valóság, 150. o.”



Spykeman Szívország térképe

A Rimland (angol és német szakkifejezés) az egész Európát és Ázsiát magába foglaló Világsziget.


Sebestyén Teleki István

Dr. Sc. Techn. ETH Zürich

2019 április 02, Zürich

20 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page