top of page
  • Szerző képeKairos

Mit tett a kazár bohóc?



Egy szerte ágazó célokból álló csokor....


Egy lenézett kazár bohóc mindössze 3 hónap alatt létrehozta azt,

ami addig lehetetlennek látszott:

1. Felemelte a rubel árfolyamát és megszabadította a dollártól való függésétől.

2. Aktívan megfosztotta a nyugatot hihetetlen pénzösszegtől.

3. A Krím-félszigeten kívül a Donbászt és az Azovi-tengert is Oroszországhoz csatolta, s közben folyamatosan üríti ki az egykori kazár területeket?

4. Egész Európában elzárta a gázt, és összehangolt fellépéssel arra kényszerítette Moszkvát, hogy rubelben kérje a gáz árát.

5. A különleges hadművelet kezdete óta szinte minden jelentős külföldi versenytárs elhagyta Oroszországot és helyet csinált az orosz üzletembereknek.

6. A Nyugattól annyi fegyvert kért, hogy Scholz is kijelentette, hogy "a Bundeswehr kifogy a fegyverekből".

7. Összegyűjtötte a neonáci szubkultúra teljes legalját (tetovált marginálisokat, zsoldosokat) egész Európából és máshonnan is egy helyre, ahol az oroszok rendszeresen és azonnal el tudták tüntetni őket.

8. Összefogta az orosz népet Putyin körül, és az összes nyugatimádót arra kényszerítette, hogy álmaik földjére emigráljanak. Oroszország nem tapasztalt ilyen erős támogatást az elnök és kabinetje lépései iránt.

9. Cselekedeteivel szilárd alapot biztosított Oroszország eddigi legerősebb és legstabilabb szövetségéhez Kínával (amely egyébként az Egyesült Államok helyébe lép a világ gazdasági vezető szerepében), és arra kényszerítette Kissingert, hogy saját elhatározásából figyelmeztesse az Egyesült Államokat.

10. Megteremtette a feltételeket az EU-országok szociális és egészségügyi rendszerének belülről történő megzavarásához az ukrajnai menekültek révén.

11. Majdnem demilitarizálta Európát, és arra kényszerítette, hogy saját költségén ócskavas hulladékot hozzon az ukrán acélműveknek, amelyek a közeljövőben Oroszországnak fognak dolgozni.

12. A hollywoodi forgatókönyvírókat ''A Nemzet Szolgája'' megtanította, hogyan lehet a Trónok harca című filmes sagát valósággá alakítani, miközben megőrzi az összes karaktert és cselekményt.


Mindeközben az a látszat, hogy csak az US akarja Európát adósságcsapda segítségével maga alá rendelni, hogy Kínát ellensúlyozni tudja!


Pedig egy szerte ágazó célokból álló csokorral állunk szemben!

Bene Gábor

28 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page