top of page
  • Szerző képeKairos

Miért akarnak a globalisták és a kormányok olyan kétségbeesetten 100%-os oltási arányt?

július 29, 2021, írta: Brandon Smith


Nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen, aki ezt észrevette - Az elmúlt hónapban hirtelen áradat alakult ki a kovidoki oltási propagandából és a vakcinapasszus propagandából, jobban, mint azt hiszem, amit az év eleje óta láttunk. Különösen az USA-ról beszélek, de fontos rámutatni, hogy az Egyesült Államokban a hatalom még mindig kétségbeesetten kiáltozik a sokkal magasabb oltási arányért. Olyan helyeken, mint Európa, az Egyesült Királyság és Ausztrália, az oltási arányok magasabbak, és a kormányok már áttértek a vakcinapasszus szakaszára.


Néhány embert összezavarhat az a nyilvánvaló lépéshátrány, amelyben a legtöbb nemzet mozog az oltási kötelezettségeket és korlátozásokat illetően. Hogyan lehetséges, hogy a bolygó szinte valamennyi kormánya egyetért az orvosi totalitarizmusban? Nos, elég könnyű megérteni, ha rájövünk, hogy többségük olyan globalista intézményeken keresztül kapcsolódik egymáshoz, mint a Világgazdasági Fórum, amely többször is "tökéletes lehetőségnek" nevezte a világjárványt, hogy keresztülvigye a "Nagy Újraindítás" terveit.


A "Nagy Újraindítás" egy hosszú távú ideológiai bitorlása annak, ami az egyéni szabadságból és a szabad piacgazdaságból megmaradt, és a célja egy globális szocialista/kommunista diktatúra bevezetése. A globalisták ezeket a célokat szépen hangzó szavakba és humanitáriusnak hangzó törekvésekbe csomagolják, de a "visszaállítás" alapjában véve az általunk ismert szabadság végét jelenti. Ez nem túlzás, ez a valóság; ez az, amire ezek az emberek mindenekelőtt vágynak. De hogyan lehet elérni egy ilyen célt?


Nos, érdekes módon a WEF és a Bill And Melinda Gates Alapítvány pontosan leírta, hogyan tervezik ezt megvalósítani egy "szimuláció" során, amelyet 2019 októberében tartottak "Event 201" néven. Az esemény során elképzeltek egy masszív koronavírus-járványt, amely állítólag állatokról terjedt át az emberekre, és amely megkönnyítené az egyéni szabadságjogok, a nemzetgazdaságok, valamint az internet és a közösségi média mindenre kiterjedő korlátozásának szükségességét. Biztos vagyok benne, hogy az egész csak véletlen egybeesés, de pontosan ugyanaz a forgatókönyv, amelyet a WEF globalistái a 201-es esemény során eljátszottak, mindössze két hónappal később a való világban is megtörtént.


Mindenesetre maga a világjárvány a globalisták számára áldásos volt. A nemzetiszocialisták európai felemelkedése és a kommunizmus oroszországi és kínai elterjedése óta nem láttunk ilyen messzemenő kormányzati és vállalati hatalomátvételt majdnem egy évszázaddal ezelőtt. Sőt, azt mondanám, hogy amivel az emberiség egésze ma szembesül, az sokkal rosszabb, mint amit azok a nyomorult birodalmak valaha is létrehozhattak volna.


Kétségtelen, hogy a globalista intézmények és kormányzati "partnereik" a legnagyobb haszonélvezői a covid válságnak. Végső társadalmi és politikai hatalomra tehetnek szert, ha a világjárvány kiaknázására irányuló programjuk sikerrel jár.


Ennek ellenére van néhány bökkenő a tervükben, és ezért hiszem, hogy az utóbbi hetekben agresszív propagandát látunk. Például, ahogy azt a "Biden's Vaccine Strike Force Plan Stinks Of Desperation" című cikkemben részletesen bemutattam, úgy tűnik, hogy az oltási arány, különösen az USA-ban, közel sem olyan magas, mint amilyennek az elit szeretné.


Míg a Biden-kormányzat és a CDC 67%-os általános oltási arányt állít, számos más statisztika, beleértve a Mayo Clinics állami térképének számait, azt mutatja, hogy az USA-ban mindössze négy államban 65% feletti az oltási arány (egy vagy több adag oltás esetén), és az államok többségében az arány 50% körül vagy az alatt van. Még az olyan nagy népességű kék államok, mint Kalifornia és New York sem érik el a 65%-os értéket, és őszintén szólva, ezek a számok nem fognak sehová sem emelkedni, mivel az oltások száma egyre inkább csökken.


Ha valaki mostanra nem adta be a nulla várakozási idő és a bőséges dózisok mindenhol, akkor nem valószínű, hogy valaha is beoltják.


Az ellentmondásos statisztikák azt sugallják számomra, hogy Biden és a CDC felfújja az oltási számokat, hogy azt az illúziót keltse, hogy az amerikaiak nagyobb többsége támogatja az oltást. És ha ez a helyzet, akkor ez megmagyarázza, hogy Biden, Fauci és a mainstream média miért eteti a közvéleményt olyan oltáspárti hiedelmekkel, amelyek következetesen ellentmondanak a valós tudományos eredményeknek. Nem érik el azt a félelmet és közmegegyezést, amit reméltek.


De miért akarnak 100%-os oltást? Miért akarják annyira kétségbeesetten, hogy a világon minden egyes ember megkapja az mRNS oltást?


Elvégre a covidózis átlagos (IFR) halálozási aránya a fertőzöttek mindössze 0,26%-a (ezt a statisztikát a média következetesen és szándékosan nem hajlandó megemlíteni a nyilvánosságnak). Ez azt jelenti, hogy a lakosság 99,7%-át NEM fenyegeti veszély a kovásztól, függetlenül attól, hogy be van-e oltva vagy sem.


A vakcinák jobb esélyeket biztosítanak? Nos, a legutóbbi massachusettsi statisztikák szerint nem feltétlenül, mivel több mint 5100 fertőzésről és 80 halálesetről számolnak be a teljesen beoltott betegek esetében. A média folyamatosan azt állítja nekünk, hogy csak az oltatlanok halnak meg, de ez hazugság, mint annyi más hazugság, amit a coviddal kapcsolatban terjesztettek. Mi értelme van tehát egy kísérleti vakcinát szedni, ha a vírus halálozási aránya ilyen alacsony, és az oltás amúgy sem feltétlenül véd meg?


Semmi értelme. A tudomány és a statisztikák nem támasztják alá. A vakcináknak nem is lehet tulajdonítani a fertőzések és halálesetek idei csökkenését; a számok januárban zuhantak - februárra a lakosságnak csak 5%-a volt beoltva. Az egyetlen magyarázat erre az, hogy a lakosság már hónapokkal ezelőtt elérte a csordaimmunitást. Emlékeztek, amikor a kormányok azt mondták, hogy 70%-os állományimmunitásra vagy oltásra van szükségük a zárlatok és mandátumok leállításához? A céltáblákat többször is elmozdították, és a kormányzati "tudomány" havonta változik. Most azt állítják, hogy a törzsimmunitás nem számít, és 100%-os oltást követelnek.


Újra fel kell tennünk a kérdést - Miért a könyörtelen kormányzati nyomás a teljes oltási telítettségért? Ez nem ment életeket, és a mandátumok ettől függetlenül maradnak, akkor miért?


Csak elméleteket tudok felállítani a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján, de azt hiszem, a legtöbbünk számára világos, hogy a vakcinák NEM a közegészségügyről és nem az életek megmentéséről szólnak. Nyilvánvalóan valami másról szólnak...


Amint arra számos virológiai és oltóanyag-szakértő figyelmeztetett az elmúlt évben, a kísérleti mRNS-technológia esetében nagy a kockázata az egészségre káros mellékhatásoknak. Még az mRNS-vakcinák egyik alkotója is felvetette, hogy veszélyeket rejt magában, ha ezeket a génmanipulációs koktélokat további tesztek nélkül vezetik be. Meg kell említeni a hosszabb távú rendellenességekkel, például az autoimmun betegségekkel és a meddőséggel kapcsolatos aggodalmakat.


A mainstream média és a globalisták azzal érvelnek, hogy "nincs bizonyíték" arra, hogy az mRNS vakcinák halálos mellékhatásokat vagy meddőséget okoznának. Én azzal vitatkoznék, hogy NINCS BIZONYÍTÉK arra, hogy ezek biztonságosak. A legtöbb vakcinát 10-15 éven keresztül tesztelik, mielőtt a nyilvánosság számára használatra kiadják. A kovis vakcinákat hónapokon belül a nyilvánosság elé engedték. Őszintén szólva, nem áll szándékomban kísérleti nyúlként szerepelni egy nem tesztelt vakcina számára.


De mi van, ha az elit pontosan tudja, hogy mik lesznek a mellékhatások? Mi van, ha a vakcinák a "Nagy Újraindítás" kulcsfontosságú részei?


Különösen a meddőség kérdése vonja magára a legtöbb tüzet a hatalom részéről, és rámutatnék egy különösen alattomos narratívára, amelyet a médiában elültetnek. Amikor az emberek megkérdőjelezik az oltások által okozott meddőség esélyét, a bürokraták és a média beszélő fejei támadásba lendülnek, majd azt mondják: "Nincs bizonyíték arra, hogy az oltások meddőséget okoznak, de a Covid-19 okozhat meddőséget...". Nézzék csak meg Arkansas állam kormányzójának nemrégiben elhangzott beszédét, ahol őt és orvosi megbízottját a feldühödött közönség majdnem lezavarta a pódiumról, mert ugyanezt a propagandát terjesztették:



Video: 1 perc

Asa Hutchinson, Arkansas állam kormányzója városházi előadást tartott a Covid vakcinák népszerűsítése érdekében, és miután elmagyarázta, hogy nulla bizonyíték van arra, hogy a Covid vakcinák hatással lennének a termékenységre.

. . . . a tömeg ordibálni kezdett, megzavarták, heccelték, es a kormányzó eltakarodott a pulpitusról....



És tessék, itt is van. Véleményem szerint a színpadot egy tömeges meddőségi eseményhez készítik elő, és a covidot fogják hibáztatni a kísérleti vakcinák helyett. Ezért van szüksége az intézménynek a 100%-os oltási arányra; az oltatlan emberek bizonyítékul szolgálnának a bűnükre. Hadd magyarázzam el...


Az én aggodalmam az, hogy Klaus Schwab visszaállítási napirendjét lehetetlen tartósan érvényesíteni, hacsak az emberi populáció nem csökken jelentősen rövid idő alatt (egy vagy két generáció). A globalisták folyamatosan a népességszabályozásról és -csökkentésről beszélnek. Az olyan elitek, mint Bill Gates, híresek erről. Csoda, hogy kidolgoznak egy tervet ennek bevezetésére?


Mi van akkor, ha - ahogyan azt sok szakértő felvetette - a vakcinák mellékhatásai hozzák létre a népességfogyás állapotát? Mi van, ha ez a szándékuk? Legalább néhány évig nem fogjuk biztosan tudni, mivel az autoimmun betegségek és a meddőség időbe telik, mire láthatóvá válnak egy népességben. Egy autoimmun betegség tényleges diagnosztizálásához átlagosan 4,5 év szükséges. A meddőség diagnosztizálása hat hónaptól egy évig is eltarthat.


Ha a következő néhány év elteltével egy nagy, több millió fős populáció továbbra is oltatlan marad, akkor ők egy jelentős és tagadhatatlan kontrollcsoportot fognak képviselni. A kontrollcsoport olyan alanyok csoportja, akik tiszta mintaként viselkednek, akiket nem érint egy gyógyszer- vagy oltási kísérlet. Ha az oltott csoport megbetegszik vagy meghal bizonyos betegségekben, és a kontrollcsoport nem szenved ugyanezekben a betegségekben, akkor ez elég jó jel arra, hogy az oltóanyag vagy a gyógyszer mérgező.


Az amerikaiak 50%-a és más nemzetek kisebb hányada a kísérleti vakcinák kontrollcsoportja. Ha valami baj van az oltóanyagokkal, akkor mi leszünk a bizonyíték. Gyanítom, hogy ez az, amitől az elit igazán fél.


Arra kell kényszeríteniük minket is, hogy beoltassanak - MINDENKIT, hogy ne legyen kontrollcsoport, és így ne legyen bizonyíték arra, amit tettek. Egyszerűen ráfoghatják a tömeges egészségügyi zavarokat magára a covidra, vagy valami más hamis bűnösre.


Ha a vakcinák trójai falónak bizonyulnak, amely széles körű betegségeket vagy meddőséget okoz, és a globalisták lebuknak, mert létezik kontrollcsoport, akkor az számukra nyílt lázadást fog jelenteni, kötelekkel és lámpaoszlopokkal együtt. A "Nagy Újraindításuk" szét fog esni.


Az biztos, hogy ez amúgy is megtörténhet. Az oltási útlevél a legtöbb ember számára a határvonal. Olyan helyeken, mint Olaszország, Franciaország, az Egyesült Királyság és Ausztrália, kiterjedt tüntetéseket és zavargásokat látunk a drákói útlevélrendszer miatt. Véleményem szerint azonban az Egyesült Államokban lesz a legnagyobb harc. Fegyveres lakossággal rendelkezünk, több millió kiképzett harcoló veteránnal és civillel, egy olyan hadsereggel, amelyben körülbelül 70%-ban konzervatívok és függetlenek vannak, valamint történelmi ismeretekkel rendelkezünk az aszimmetrikus hadviselésről. Amint azt olyan helyeken, mint Afganisztán, láthattuk, a tankok, a repülőgépek, a rakéták és a drónok nem jelentenek garanciát a győzelemre egy gerillaerő ellen.


Az oltási útlevelek itt nem fognak megtörténni. Egyszerűen nem fogjuk megengedni.


A globalisták végjátékot indítottak el - ez lehet a végjáték számunkra, de lehet a végjáték számukra is. Szigorú időbeosztásuk van. A következő néhány évben vagy hamarabb el kell érniük a 100%-os oltási arányt. A következő néhány évben vagy hamarabb be kell vezetniük az oltási útlevelüket. És rövid időn belül állandó zárlatot kell bevezetniük, hogy elnyomják a növekvő ellenvéleményt. Most egyfajta versenyfutásban vagyunk, amelyben a globalistáknak a lehető leggyorsabban kell megvalósítaniuk a programjukat, míg nekünk ki kell tartanunk és vissza kell tartanunk őket, amíg az igazság nyilvánvalóvá nem válik a tömegek számára; az igazság, hogy a zárlatok, a mandátumok és az oltások soha nem a biztonságról szóltak, hanem mindig is az ellenőrzésről - a társadalmi ellenőrzéstől a népesség ellenőrzéséig.



Ha szeretné támogatni az Alt-Market munkáját, miközben a globalista napirend legyőzésének fejlett taktikáiról szóló tartalmakat is kap, iratkozzon fel exkluzív hírlevelünkre, a The Wild Bunch Dispatchre. Tudjon meg többet róla ITT.


A globális feszültségek fokozódása miatt amerikaiak ezrei helyezik át az IRA-jukat vagy 401(k)-jukat egy fizikai arannyal fedezett IRA-ba. Most, egy kevéssé ismert IRS adótörvénynek köszönhetően, Ön is megteheti. Tudja meg, hogyan, a Birch Gold Group ingyenes arany információs csomagjából. Kiderül belőle, hogy a fizikai nemesfém hogyan védheti meg megtakarításait, és hogyan nyithat arany IRA-t. Kattintson ide az aranyról szóló ingyenes információs csomagért.



Brandon Smith-t a következő címen érheti el:



Forras:


Küldte: Grandics Peter

22 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page