top of page
  • Szerző képeKairos

Miért nincs alkalmas vezetőnk?



Levelezésemből


Írod:

"1. Siránkoztok hogy Orbán elküldésével az ország összes problémája megoldódik 2. Valamilyen szinten ez az ország saját magának nem tudta kitermelni az alkalmas vezetőit" Ad 1. Nem sirankozom, hanem megoldasokat keresek. Olyan tarsadalmi rendszert kell letrehozni, hogy a jelenlegi bajok ne tudjanak többe elöfordulni, vagy ha ez megis elkerülhetetlen, akkor sokkal kisebb erövel jelentkezhessenek. Sok elmelkedö tarsadalom tudos dolgozott rajta. Ez a tarsadalmi rendszer az egyedüli jövöbe mutato: Közvetlen Demokracianak nevezik es pärtok nelküli tarsadalmi rend. Nem kell sovarogni sok veraldozattal megbukatatott tarsadalmi rendszerek utan! Ad 2. A jelenlegi magyarsagnak olyan összetetelt adtak, -Deak ferenc kiegyezett es beengedett több, mint 1 millio zsidot-, hogy ez mär egy mäs, sokkal rosszabb magyar-nep-minöseg. Eleg ha innen kezded vegiggondolni a bajt, es akkor megtudod, hogy hany magyarra szamithatsz es kb. hol rejtözködnek ezek, mikepp nyilvanulnak meg. Ebböl majd ra fogsz jönni, hogy a hatalombol tudatosan ki kell szoritani azokat a retegeket, akik az orszagot elvtelen faji összefogassal ide jutattak.


Irod:

"Gyurcsány féle társaságot mindenáron hatalomra akarják juttatni Hülyék az ország irányításához, de elképesztő támogatást fognak kapni Nem értenek egy ország vezetéséhez, de a jelenleginél sokkal rosszabb helyzetet fognak előállítani "

Valaszom:

Gyurcsany fele retegre utaltam elöbb, akik elvtelenül, faji alapon összefognak es a magyarsag nyakara telepedtek, iranyitanak. Ide tartozik faji alapon Orban is, csak Orban a cionistakhoz dörgölözik, de a HH-nak is enged, mikor kell, hisz rajtuk keresztül juthatott hatalomra. Es ha nagy lesz egyik oldalon a harag, akkor menedeket keres a masik oldalon. Ez olyan Orban-fele csiki-csuki malom, amiben örölget. Ebbe sajat maga maszott bele, mikor hatalomvagytol eszelösen hajtva megegyezett a zsidosaggal, van kep is rola, amint sabesz deklikben esznek a förabbikkal, hogy a Fidesz nyerhesen. Igy került egy taknyos miniszterelnöknek. A HH-nak ez nem szamit. A Kurta Sebestyenböl is egyetemistakent külügyminisztert csinaltak, majd kormanyföt. Az allamfö van der Bellen pedig megfigyelt szovjet kem volt, megis oda lett teve, meg akkor is, ha a valasztast meg kellett ismetelni. Neve szerepel a titkosszolgalatokat felügyelö miniszter könyveben, amit Ausztriaban a könyvesüzletekben bärki megvasarolhatott.

Tudom, hogy müködik a HH altal megteremtett vilag.


Irod:

Eltorzul a gondolkodásmódja valakinek, ha csak a HH-ra gondol

Nem mindent lehet a HH-ra kenni

Ebben téved



Valaszom:

Azt honnan veszi, hogy en mindent a HH-ra kenek?

Irtam, hogy a maga Orban haverja a cionistakkal tart inkabb, de a HH-nak is szolgal, amikor az neki kedvezö. Persze azt is megoldotta, hogyha nagyon szorul több oldalon a kapcäja, akkor menedeket kerhet, es kap is, Oroszorszagban. Hisz Putyinnal is ketes üzleteket kötött ennek fejeben.


A svajci DD (Direkt Demokracia) is beszivta a HH-om parancsait. Követelik a kormany (a 7 törpe) lemondasat. Azt is tudom, mikortol kezdödött el a HH massziv infiltracioja a svajci politikaba. A legszelsösegesebb svajci nacionalistat, egy milliardost (Christof Blocher) vettek meg, aki a legnagyobb pärt (SVP) föstrategaja volt es kormanytag. Megthivtak a Bilderberg gyülesre es ott azt az elsö feladatot kapta, hogy vasarolja meg a Basler Zeitung-ot, amit nagy cirkuszok közepette 2010-ben meg is tett. A következö parancs is megerkezett neki: A Svajci nemzeti bank nem-zsido elnöket, Philippe Hildebrand-ot, ki kell rugni. Utana be kellett tornasznia a jelenlegi Jordan nevü zsidot elnöknek. Ezekben az akciokban titkosszolgalati informaciokat es tamogatast kapott.

2018-ban eladta a BaZ-t 50millio Frank nyereseggel. A politikabol ki kellett vonulnia.


Dr. Ing. Sebestyen Teleki Istvan

Zürich, 2021 Kikelet hava 9.-en

25 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page