top of page

Nincs országa a magyaroknak?


Kép: Marosvasarhely fekete márciusa: Sütő András meggyilkolási kísérlete az oláh csürhe által.


Big Tech telekommunikációs diktatúra van.

Ebből kell kiindulni.

Hogy a diktátorok mit tartanak jónak az teljesen homályos és ellentmondásos.

A 90-es évek elején erőteljesen beindult a hadseregben a tisztogatás mégpedig az új urak kénye-kedve szerint: a magyar hazafias érzelmű "nacionalista" bélyeggel megpecsételt tiszteket távolították el. Az idősebbek jobban jártak, mivel ezeket kényszernyugdíjazták. Ez a kontraszelekció lehetővé tette a könnyű átmenetet a Varsói szerződésből a NATO-ba. A vörös diplomások is ki lettek szelektálva, egyszerűen a diplomájuk alapján, és nem azért, mert szovjet érdekű tevékenységet folytattak volna.


Kép 2: Így kezdődött, az orvosi és gyógyszerészeti egyetem (MOGYE) békés tüntetésével. 1990 03. 19.

1985-1989 között a Középeurópai intézet magyar nemzettudat felmérését végezte Magyarországon, és a leszakított területeken.

Az eredmény síralmas.

-Magyarországi magyarság 12%-a volt büszke a magyarságára -> nemzethalál színvonal 9 millióból 1,08millió büszke magyarságára.

-Az erdélyiek 78%-a, vagyis az akkori 2,5 millióból 1,95millió büszke magyarságára.

-A magyar jövőbe vetett hit: a kárpátaljai magyarok erősebben hittek, mint az erdélyi magyarok.

-De az anyaországi magyarság itt is a nemzethalál színtjén volt és van ma is.


Kép 3: A szekuritáté aljas, soviniszta tisztjei a Görgényvölgyében valamikor a magyar földesurak által behozott kapás oláhokat fellázította és rászabadította a tüntető magyarokra.


A magyar honvédelem volt még az utolsó bástyája a magyarországi nemzettudatnak, és ezt a 90-es évek elején, a hazaáruló Antallll József -zsidó csicska- miniszterelnöksége alatt a kontraszelekció során eltávolított katonatisztekkel lefejezték.

A számadatok alapján feltehető a kérdés, hogy hol van a magyarok hazája?! Válasz: Erdélyben. Viszont Erdélyt román csizma tapossa! Ezen számadatok alapján az is világossá válik, hogy a magyar nemzettudat nélküli magyar anyanyelvűek nem-magyar kormányokat juttatnak hatalomra, akik viszont nem fogják megvédeni a határon kívüli magyarságot. Ez a mai szomorú helyzetünk a nemzetpusztulás folyamán.


Kép 4: A román hadsereg szembe fordul a tüntető magyarokkal.



Dr. Ing. Sebestyén T. István

Zürich, 2021 febr. 18.

26 megtekintés1 hozzászólás
bottom of page