top of page
  • Szerző képeKairos

Némi magyarázat és példa a magyarok házszabályához

A házszabályt ezen a linken lehet olvasni:

https://dringsti.wixsite.com/emmako/post/az-ős-ránkvándorlók-és-a-jelenlegi-ránkvándorlók-tudomására-a-magyarság-házszabálya



Az 1960-as évek vegen, 70-es evek elejen a svajci földalatti harcot tanito, kikepzö tiszt Major (örnagy) von Dach felallitott egy logikai semat, ami Svajc elidegenesitesevel van kapcsolatban. Ebben azt az allamcsapasi szamot allapitotta meg, hogy amennyiben az idegenek szäma eleri Svajcban a 25%-ot, akkor a kormany jovahagyasaval megalapitott földalatti hadsereg (P26) elinditja a kormanytagok letartoztatasat es megtisztitja Svajcot a külföldiektöl. A P26 akkoriban 10 millio Svajci Frankkal indult. Ebböl kellett megfelelö specialis felszerelest vegyenek, kialakitsak az infrastrukturat, stb. Ezt a 10 milliot evente kaptak. Akkoriban egy mernöki fizetes 600.- frank volt. Ma legalabb 8'000.-


A bajok akkor kezdödtek mikorra a 25%-ot elerte az idegenek szäma. Ez 1992-re megtörtentnek volt nyilvanithato. Nagy valoszinüseggel von Dach örnagy es a P26 vezerkara elkezdett nyomast gyakorolni a kormanyra, ami ujfent nagy valoszinüseggel kiszivargott a szomszedos allamokhoz. -Persze, hogy kiszivargott, mert a kormany nem akart sem intezkedni, sem lemondani!- A baj azert lett egyböl hatalmas, mivel a szomszedos allamokbol tartozkodott a legtöbb idegen Svajcban. Ezt a több milliosra növekedett tömeget nem lehetett az ällandoan növekvö gazdasagbol kiszakitani es hazazavarni, mint munkanelküliek a szomszedos nagy orszagokba: Nemetorszagba, Franciaorszagba, Olaszorszagba es a kisebb területü Ausztriaba.Ezek a szomszedos orszagok egysegesen leptek fel Svajc ellen.

Svajc kenytelen volt a P26-ot felszamolni, mely szervezet szoros kapcsolatban allt a NATO titkos hadseregevel a Gladio-val.


A külföldiek szäma elerte azota a 40%-ot, habar ezek a statisztikak csak a be nem polgarosodott külföldiekre vonatkoznak.


Nagy valtozast hozott a külföldiek szamanak megugrasaban a belepes elött az EU-val kötött 2-oldali egyezmenyek, melyben benne volt a szabad szemelyi mozgas is. Habar a svajci nep leszavazta a belepest, de az EU kitalalta, hogy ennek ellenere a 2-oldali-egyezmeny ervenyes. Csak Zürich värosät azonnal ellepte annyi keletnemet, hogy 7000 uj lakasra volt szükseg a varosban. Es ez a tendencia tovabb tartott minden evben. A lakas arak az egekbe ugrottak. A gazdasag kirugta az addigi jugokat, keleteuropaiakat es felvette a svajciakhoz kulturalisan közel ällo keletnemeteket. Hatalmas munkanelküliseg lett ebböl az egeszböl. Miutan a keletnemet rajtaütes intenzitasa csökkent kezdödött az afrikaiak, äzsiaiak beözönlese. Svajcba, tekintetbe veve a nemet es a svajci lakossag 10x-es aranyat eveken keresztül tartott az evi 100'000 körüli itt menedekjogot kerö vagy munkavallalast kapo külföldiek beözönlese, mig ugyanez Nemetorszagban, ahol pont 10x nagyobb a lakossag letszäma, csak 2015-ben volt meg az 1 millios beözönles. Tehat a könnyebb megertes kedveert: Svajc lakossaga 8 millio, Nemetorszage 80millio.


Nemregiben a svajciaknak sikerült vegre a 2-oldali egyezmenyt felmondaniuk.

Fenyegetözesek es zsarolasok mellett is, de felmondtak az egyezmenyt.


Mindezt azert irtam, mert Magyarorszag mär elkesett ezzel a rank vändorlas szabalyozassal, mivel Deak Ferenc kiegyezese utan egy emberöltö alatt több, mint 1 millio zsido vandorolt ränk.

Ezek a rank vandoroltak beepültek a közigazgatasba es elfoglaltak a gazdasagi poziciokat, az allami intezmenyek elere es a kormanyba kerültek.


En azt javasolom von Dach örnagy mintajara, hogy nem a lakossag elidegenitesenek %-ät figyeljük, hanem a hatalomban elfoglalt szamaranyukat.

Ma mär posztokent atszöttek az intezmenyeinket, a politikai pärtokat, politikai poziciokat.


Van meg a magyaroknak országuk???


Dr. Ing. Sebestyén Teleki István

Zürich, 2021 július 26.

7 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page