top of page
  • Szerző képeKairos

Orosz állami TV: Ukrajna legyőzése után be kell darálni a NATO hadigépezetét is


2022. április 22. péntek, 06:13

A Kreml propagandistái a héten újra arról beszéltek, hogy az ukrajnai háború hamarosan közvetlen konfliktusba torkollik a NATO-val, amely katonai segélyekkel látja el Ukrajnát. Az orosz állami televízió műsorvezetője, Vlagyimir Szolovjov legújabb eszmefuttatása az Oroszország 1 című műsorban volt, ahol egy panelbeszélgetés alkalmával kijelentette, hogy Oroszország arra készül, hogy „bedarálja a NATO állampolgárait” a „Európa és a világ elleni háborúja” részeként, miután legyőzte Ukrajnát. Az erről készült videót Julia Davis Oroszország-szakértő és a Kreml dezinformációját nyomon követő Russian Media Monitor alapítója tette közzé a Twitteren. „Úgy vélem, a különleges katonai művelet új szakaszba lép. Az ukránok önmagukban már nem elegendőek. Most már arról van szó, hogy a NATO-országok de facto saját fegyvereket szállítanak [Ukrajnának]. Azt fogjuk látni, hogy nemcsak a NATO fegyverei vonódnak be ebbe, hanem a kezelőik is, de facto, elkezdünk háborúzni a NATO-országok ellen” – mondta Szolovjov.

A Cirkon atomfejet vagy több robbanófejet magával hordozó 201 tonnás rakéta 8Mach sebességgel repülő cirkáló rakéta. Semmivel sem lehet megállítani, ha egyszer a célpontba talál. Az USA szakemberei most óbégatnak, hogy a hiperszónikus rakéták eszkalációs lavinát indítanak el. A megtámadott célpontban, nem lehet tudni melyik ez a célpont, nincs idő politikai döntést hozni a válaszlépésre. Így könnyen provokáció áldozatai lehetnek a magukat célpontnak érző atomfegyverekkel rendelkező országok.

EMK „A NATO hadigépezetét, valamint a NATO-országok állampolgárait is bedaráljuk, amikor ez a művelet befejeződik. A NATO-nak fel kell majd tennie magának a kérdést: ‘rendelkezésünkre áll-e az, amire szükségünk van ahhoz, hogy megvédjük magunkat? Megvannak-e az embereink ahhoz, hogy megvédjük magunkat?'” – folytatta Szolovjov. „És nem lesz kegyelem. Nem lesz kegyelem” – tette hozzá. „Nem csak Ukrajnát kell majd nácitlanítani, az Európa és a világ elleni háború egyre konkrétabb körvonalakat ölt, ami azt jelenti, hogy másképp kell majd cselekednünk, és sokkal keményebben kell fellépnünk” – mondta az orosz állami televízió műsorvezetője.


Forrás: neokohn.hu

53 megtekintés8 hozzászólás
bottom of page