top of page
  • Szerző képeKairos

Ottawa körbekerítve



Trudeau, a selymes hajú LMBTQ-us kanadai elnök, nem eltűnt, csak PCR tesztje pozitív lett és elvonult gyógyulni. De annyira jól érzi azért magát, hogy fog tudni a héren dolgozni. -írja Twitter bejegyzésében Jusztina Trudeau elnök. Mindenki oltassa be magát és booster-ezzen. -javasolja még.


This morning, I tested positive for COVID-19. I’m feeling fine – and I’ll continue to work remotely this week while following public health guidelines. Everyone, please get vaccinated and get boosted.


Jusztina Trudeau azok közé az őstehetségek közé tartozik, mint Sebastian Kurz, Orbán Viktor, Macron, akik seggéről a tojáshéj le sem vált rendesen, a fejük lágya be sem nőtt még és pedigréjüknek köszönhetően miniszterelnöki-államfői székbe kerülhettek. Ők az őstehetség népéhez tartoznak mind!


Naprózsa 2022-01-30 at 13:52


Nem néhány száz, hanem sok ezer az a gyalogtüntető, és nem kamionosok tízezrei, min 50 ezer! érkezett Ottawába. Nagyon jól meg van szervezve, mert nem állják el a kereszteződéseket és az utakat sem (amiket épp a rendőrség áll el), lehet jönni mentő, tűzoltókocsiknak szabadon, nehogy ez legyen az ürügye ennek a buzi gyáva féregnek a katonaságot bevetni. Ottawa és a környék lakosai szállást, mosakodási lehetőséget biztosítanak a távolból érkezőknek, a kamionok üres platóján mobil WC-k, sok kamionosnak amúgy is van vízellátásos lakókabinja, van ki a családot is elhozta, van élelemtartalék, és ki fognak tartani. Mindenhol kanadai zászlók, a kamionokra vagy táblákra már nem a covid-diktatúra eltörlése, hanem komplett Trudeau és bandája távozásának követelése van írva. Szabadságot Kanadának! – a jelszó, és sokan a great reset elleni táblákkal jelzik, hogy eddig, Háttérhatalom, és ne tovább, mert elég volt a buziterrorból is, amit szintén ez a buzi csimpánz íratott elő, miszerint a szülőt (vagy bárkit) 5 évre is ítélhetik, ha pár éves gyerekét nem szólítja azon a nemén, amit abban a hétben képzel magáról. Itt nemcsak a covid oltások, a hülye rendeletek, a szabad mozgás ellenőrzése meg engedelmességi pontszámigazolvány ellen tüntetnek, hanem Klaus Schwab új világrendje ellen is. A másik két kísérleti kommunista-covidfasiszta országban, mint Új-Zéland és Ausztrália is szervezkedik hasonlóan a Bilderberg-csicska “kormányaik” ellen. Ausztráliában már többen felgyújtották magukat, mert elegük lett minden emberi joguktól, vagyonuktól való megfosztásból. És nem tízezrek, hanem már hónapok óta szerte a világon százezrek tüntetnek, csak a Bilderberg média agyonhallgatja. Na végre 50ezer 150 km-es menetet végre nem tudta agyonhallgatni. Szabadságot Kanadának, ahol még a kormányellenzék is a Sorosék ügynöke!


2022 Fergeteg hava 31.

69 megtekintés1 hozzászólás
bottom of page