top of page
  • Szerző képeKairos

Permutációk a Covid virus mutánsaival

Frissítve: 2021. márc. 15.

Permutációk a Covid virus mutánsaival


A jelenlegi "epidemiat" közelitsük meg a biologiai hadviseles felöl.


A biologiai haboru a leghalalosabb haboru fajta azert, mert nehezen kontrollalhato a fertözes terjedese. Ezert nagy pontossaggal merik be elözetesen, hogy egy bizonyos tipusu tamadasnal, virus vagy bakterium, milyenek a terjedesi mutatok. Akkor a legkissebb a gondja a tamadonak, ha mindenkit ki akar pusztitani. Amennyiben a varos bizonyos elit negyedeit nem akarja elpusztitani a tamado, akkor mär jo tudnia, hogy a fertözes mikent terjed, tekintetbe veve a valoszinüseg es jatekelmelet szabalyait. Gondoljunk arra, hogy szel kerekedik, vagy emelkedik a hömerseklet, ami kedvezö klimat biztosit a jarvany terjedesenek, a lappangas ideje alatt a celszemelyek mas varosokba utaznak, repülöre ülnek, stb.

Az iranyitott es kontrollalt fertözest lokalisan tevekenykedö ügynökökkel tudjak elvegezni, ami a biologiai haboru idöbeni hosszat, es költsegeit megsokszorozza.



A közismert bakteriumokkal, virusokkal ne foglalkozzunk, mert a tamadonak nem erdemes ezeket bevetni, hisz azokra reg keszen all a vaccina es egyeb orvosi kezelesek.

https://www.youtube.com/watch?v=PL5xyfAcR0E


Ezert egy ujat kellett bevetni, ami regi (Korona virus), de ugymond magatol mutalt, es ugymond kiszabadult.

A biologiai hadviselesböl megtudhatjuk, hogy milyen uton-modon terjesztik az emberre veszelyes biologiai anyagokat. A bacikat-virusokat terjesztö katonakat, kormanyokat Bio-Assasine-nek (bio-gyilkosoknak) nevezik. A biohadviseles sok elemet felfedezhetjük a jelenlegi jarvany terjedeseben, a virus kiszabadulasaban, az orszagok kormanyainak egymasra mutogatasaban, stb.


Olvasd el ezt az összeallitasomat:

https://dringsti.wixsite.com/emmako/post/6-fele-módon-próbálnak-becsapni-minket-hogy-beoltassuk-magunkat


Meg ezt, amiben a Bogar Laszlo kerdeseit irtam ki a videojabol: https://dringsti.wixsite.com/emmako/post/fontos-kérdések-a-covid-jarvany-kapcsán


A yt csatornamat is töröltek es engem a csatorna müködtetöjenek neve alatt kititltottak a yt-rol. Alig tettem ki 3 videot a harmadikat rögtön töröltek es egy nap mulva a csatornamat is töröltek. De meg ezelött joval, 2020 tavasz vegen a Big Tech mindenhonnan kitiltott, legdrasztikusabban a taknyos zsido jart el ellenem es törölte a 2009-töl müködö fb oldalamat. Ott a tartalekban tartott 2 profilom alatt se tudok bejelentkezni. A yt-on ez meg szerencsere müködik vpn alatt a 2 tartalekos profilommal.



Mind többen emlegetik a virus mutansok permutaciojat. Vegyük, hogy ebböl a Covid virusbol keszitenek 4 mutanst es ezekkel kezdenek az emberiseg ellen hadakozni. Annak erdekeben, hogy alcazzak a mesterseges terjedest igy lokalisan ennek a 4 virusnak a permutacioival fognak fertözni. 4 mutanst 24 fele keppen lehet rendezni:


4!=4*3*2*1=24.


1. kep: 4 szinü pont (virus mutans) ismetles nelküli permutacioja (lasd a jobb oldali oszlopot)



Vagyis 24 helysegeben megjelenik mind a 4 mutans összesen 24 nem ismetlödö rendben, mas helysegben a 4 mutansbol csak kettös, megint masokban csak 3-as rendben vetnek be mutansokat es megint masokba csak egy-egy mutanst szornak szet.


8 mutanssal mär sokkal nagyobb lesz a jatekterük.


8!=8×7×6×5×4×3×2×1=40'320


Vagyis 40'320 nem ismetlödö rendben helyezhetik el a mutansokat es fertözhetik le virus mutansokkal a helysegeket. Vagyis összesen 40320 helyseget fertözhetünk le anelkül, hogy ismetlödnenek a virus mutansok elöfordulasi kombinacioja egy-egy helysegben.

Biologus/labororvos/orvos legyen az, aki ebböl kiszüri a mesterseges terjesztes vadjat, különösen akkor, ha ez meg egy hadviselesnel szokvanyos ködösites közben törtenik. Bill gates mär többször bejelntette, hogy a virus mutalodott es veszelyesebb lett.

Ezt a 8 mutansos jatekot mar fel se lehet hely hiany miatt rajzolni, de a 4 mutanssal valot meg igen. Ebböl viszont mar lehet tudni, hogy annyi mutanst fognak majd gyartani, aminek csak a biologiai laborok lehetösegei szabnak hatart.

Peldaul 10 mutans eseteben:


10!=3.6288×10⁶=3'628'800


helyseget tudnak ugy lefertözni, hogy a mutansok kombinacioja nem ismetlödik. Vegeredmenyben nem szamit egy bizonyos szamon felül, hogy a virus mutansok kombinacioja ismetlödik-e vagy sem, mert ez mär felmerhetetlen lesz a gyanakvo biologusok, labor orvosok szamara is.



Mellekelesen megjegyzem, hogy 2015-ben tudomanyosan foglalkoztam azzal, hogy a SRI-s tartotiszt (Roman Hirszerzö Szolgalat) hany ügynököt foglalkoztat es azt a különbözö MPP-s (erdelyi Magyar Polgari Pärt) szervezetekben mikepp kombinalva veti be, ahhoz, hogy a tagsag ne vegye eszre, es ne szürje ki öket.

Ugyanez a jatek fog a Coviddal is lemenni.


Egy varost, ha több fajta mutanssal fertöznek meg, de egy-egy mutansbol a varos több helyere is jutatnak. Ez mär bonyolitja a helyzetet, mert kombinatorika jön be.

Vegyünk egy peldat.

Hányféleképpen lehet sorba rendezni az a, a, a, b, c, c, d, d mutansokat? Itt n=8 elemünk van, de csak s=4 fajta, a mutansbol mindig k1=3 mutansokkal teli palackot kell bevetni egy helysegeben, b-ből k2=1 palacknyit, c és d-ből k3=k4=2 palacknyit, így a képlet alapján




vagyis 1680 sorrend lehetséges.



Az altalanos keplet igy nez ki:





Egy masik pelda 4 szines gömbbel:


2. kep: Négy színes gömb permutációja ismétlés nélkül (balra) és ismétléssel (középen és jobbra).


A permutacio minden fajtajat itt nem erdemes bemutatni, mert puszta spekulacio lenne, hogy a katonai tudomanyoknak ezen szuper titkos resze mit vesz tekintetbe es mit nem.

A fertözes terjedesenek matematikai szimulacioja reg meg van oldva es a szamitogepes programok azota többször is in-vivo (eletben) le lettek tesztelve, meg finomitva, hogy a valosagnak minel jobban megfelelö eredmenyeket hozzanak ki.


A fertözö betegsegek halalozasi rataja is ismert (lasd az alabbi kepen a mortality rate mellett irt %-szamokat). Ez egy fontos adat a jarvanyok terjedesenek szimulaciojaban a teljes nepesseg köreben az alhalalozasi eredmenyek kiszamitasara. Eddig meg nem jutottam olyan informacio birtokaba, hogy a mortalitast csak olyan esetekre adjak meg, mint a Covid virus eseteben, mely bizonyos betegsegekben szenvedöket öl csak meg.


A betegek meggyilkolasa aeroszolos fertözessel is lehetseges, amire a lelegeztetö gepek kitünöen alkalmasak.











Olvassatok el a romaniai ujsagokat, ahol több korhazat is feljelentettek es perbe fogtak tömeges gyilkossag miatt. Itt van 2 magyar ujsagcikk, a sok roman mellett, melyben erröl tudositanak:












3. kep: A leghalalosabb 10 biologiai fegyver mortalitasa rataja es lappangasi (inkubacio) ideje


Bövebben a videoban (angol nyelvü):






Dr. Ing. Sebestyen Teleki Istvan

Zürich, 2021 Kikelet Hava 14.-en

20 megtekintés2 hozzászólás
bottom of page