top of page
  • Szerző képeKairos

Putyin áthúzza a Világgazdasági Fórum terveit

Igazságkereső válaszol megkeresésemre egy német nyelvű felírattal rendelkező angolul beszélő nagyon fontos videó kapcsán, hogy megtalálta a videót magyar felírattal is:


Angolul, Németül értőknek.

Megtaláltam magyar felírattal is: Az elnyomott látnok

Klikk a felső linkre, mert a videó 15 perces és a WIX nem enged csak 10 perces videókat kitenni!


Yuval Noah Harari nem hisz sem Istenben, sem a szabad akaratban, sem az emberiségben. Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum vezetőjének főtanácsadója olyan jövőről álmodik, amelyben a mesterséges intelligencia veszi át az emberiség irányítását. Harari szerint Big Data elemzéssel az AI sokkal jobban meg tud ismerni bennünket, mint mi saját magunkat.

Az emberiség már úton van az algoritmusok által uralt világ felé. A jövő embere sokkal idegenebb lesz jelenlegi őseinél, mint mi a neandervölgyi embernél.

A Világgazdasági Fórum elméleti stratégája Vlagyimir Putyinban látja a Nagy Reszet megvalósításának a legnagyobb akadályát. Az ő szemében a Transzhumanizmus a szabadságba vezető út, amit Putyin blokkol a maga teljesen értelmetlen rágódásával az Emberiség eddigi történelmén. Arcátlan módon történelmi leckékkel tartja vissza a progresszív nyugati politikusokat álmaik, a Nagy Reszet megvalósításától.

Eva Herman Official

AUF1.TV


Az elnyomott látnok Klaus Schwab vezető tanácsadója szerint Putyin állja el a szabadságba vezető utat Yuval Noah Harari nem hisz se...


Klikk a linkre. Ez itt ua. a videó német felírattal.


Nagyon remélem, sikerülni fog Putyinnak és Schwabot a Great Reset könyvével és a többi parazitával együtt fogják majd megégetni!

Igazságkereső

35 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page