top of page
  • Szerző képeKairos

Rejtett, Ronda, Rossz (RRR) FIDESZ pártpropganda

Kedves Mindannyian!


Az alább felsorolt érvek több hamis információt tartalmaznak, melyekre lent a sorok között pirossal válaszolok.

Az egész levél FIDESZ propaganda ízű, pártbirkák eledele!


Értsétek meg már végre, hogy a pártok káros korszaka lejárt és egy pártmentes korszak kigondolásán kellene fáradoznunk, értsd közösen gondolkodnunk!


Barátsággal

István


És most jöjjön a hatalmas listára elküldött körlevél!


 

(RIADÓ !) KIT VÁLASSZUNK ?

Minden állam a biztonsága érdekében érthető, hogy tiltja a külföldi állampolgárok alkalmazását az állami/hatalmi struktúrákban.

Lehteséges, hogy több állam tltja ezt, de Svájcban manapság már csak külföldiek dolgoznak az állami vállalatokban, beleértve a külügyminisztériumot is Konkrét példa: Jonas és Chatarina szomszédaim a Center for Security Studies kutató intézetben dolgoztak. Jonas az ETH-n (Műszaki Egyetem Zürichben) és Chatarina meg a Szent Gallen-i küzgazdasági Egyetemen. Mindketten keletnémetek. Innen költöztek Bernbe és dolgoznak a külügyminisztériumban. Jonas ua.-t teszi mint az ETH-n, vagyis az Europai Gázellátás és azon belül természetesen a svájci földgáz ellátás biztonságával foglalkozik.


Pláne kulcsfontosságú pozíciókba kerülését.

Kulcsfontosságú poziciókban csak svájciak vannak még az iparban is, de vannak kivételek.


Hisz az a személy, aki egy más, idegen állampolgárságot vesz fel, HŰSÉGI ESKÜT fogad annak az IDEGEN államnak.

Ez nem azt jelenti, legalábbis itt, hogy az állampolgársági eskű egyúttal azt is jelenti, hogy kötelező módon a titkosszolgálatok ügynöke is vagy.


Hát hogy a fenébe lehetséges, hogy egy – kanadai/amerikai állampolgár esetleg irányíthatja Országunkat. Ki tudja, hogy ott kik mire képezték ki őt , milyen feladatokkal van megbízva, milyen ideológiát tett magáévá.

Ez a magyar átvilágítás feladata tisztázni. Gyalotg magyarként lehet ezen rettegni, de nem érünk ezzel semmit. Olyan FIDESZ propaganda szaga van. Megvannak, és a magyar nép fizeti őket, a speciális titkosszolgálati eszközök és elhárítási technológiák, melyek segítségével, a folyamatos megfigyeléssel, adatforgalom megfigyelésével és kiértékelésével, meg további sok eszközzel preventív intézkedéseket foganasítani.


(aki nem kapcsol, hát arról a hatalomra törekvő MÁRKI-ZAY–ról van szó. Érthetetlen, hogy egy magyar ember, ha átmegy itthonról akár hosszabb időre is más országba, miért folyamodik már is annak az állampolgárságáért. Hisz teljes jogú polgárként élheti ott az életét. Ez nem Hazaárulás-e?

Ezt kérdezi KGy, aki maga is kettős állampolgár? Ukrán-magyar!

Ez a bődületesen gonosz kijelentés megfelel a zsidó propagandának, mivel ezen alapon a határon túl élő magyarságot is hazaárulózzák, pontosan a Moslék Koalíció. Ne beszéljünk a FIDESZről, akik csak a magyar emigrációt hazaárulózzák.

Azért folyamodsz állampolgárságért, mert akkor teljes körű tagja vagy a választott országnak. Ennek vannak politikai és anyagi vonzatai. Svájc az öregeket nem hagyja az utcán, hanem tisztességes ellátást kapnak öregek otthonában. Az idegen állampolgárság felvétele különösen fontos volt a politikai menekülteknek. A vendégmunkásoknak teljes más a hozzáállása. Ezek inkább megsprorolják az állampolgárság megkapásához szükséges kiadásokat. Viszont ez az új tömeg idehozta az elszidosodott magyartalan szellemet is, amit a régi politikai emigráció merőben utál, de a tömeg lehengerli a már kihaló félben lévő politikai emigrációt.


Kérdés: vajon ki/kik finanszírozzák a nagyon is költséges választási kampányát? Bizonyára nem a hazafias intézmények.)

Van Magyarországon hazafias intézmény rendszer???


Hogy lehet, hogy a mi törvényeink engedélyezik ezt? Ezen el kellene gondolkodni a még nemzeti törvényhozó testületnek. Kitől, mitől félünk?

A nemzeti törvényhozó testület nem kér az oltásokból!!! Nemzetinek nevezni ezt a bandát túlzás ill. Politikai vakság!


Ha netán kormányváltásra kerülne sor, akkor kérdésessé válik a Nemzetállamunk ÖNÁLLÓ megmaradása, a külhoni Magyarok erkölcsi, jogi, anyagi támogatása, tehát fennmaradása. Gondolkodjunk !!!

Gondolkodunk Gyuri!!! Gondolkodj te is!!!

Kormányváltás lehetne ilyen is: Mi Hazánk kombinálva gattyán György pártjának programjával jól kiegészítenék egymást.

Az messze nem demokrácia, ahol egy személy királyoknak is irigylésre méltó ideig “kormányoz”!!!

Ha olvasnád az Emigráns Magyar Kormáhny oldalát, akkor tudnád mi is az igazi demokrácia, amitől Magyarország jelenleg nagyon távol áll!


Ez minden mást felülír…(KGy)

21 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page