top of page
  • Szerző képeKairos

Rendszert váltunk, de mire?


A szeretett kétharmados vezér előkészítette a FEMA táborokat a tömeg égető kemencéivel együtt?


A rendszerváltáshoz nem kell sok prédikáció, de bizonyos dolgokat be kell tartani ahhoz, hogy tudjuk mire is akarjuk lecserélni a jelenlegi hazug képviseleti demokráciát:

  1. Megbuktatott társadalmi rendet nem szabad még emlegetni sem, mert a megbuktatásukhoz őseink a vérüket-életüket áldozták! tehát királyságot legyen az akármilyen apostoli is, nem szabad a nép elé sem tárni, mint lehetőség. Akio ezt megteszi az nem becsüli az őseinket.

  2. A társadaloom nem fejlődhet visszafelé sem. tehát sem a kommunizmus valamilyen rejtett válfaja nem jön mérlegelésbe sem, ahogy ezt akarják Klaus Schwab és bandája.

  3. A jövőbe mutató társadalmi rend az a konkordancia demokrácia, pártok nélkül, első lépcsőben pártlisták nélkül, mert a pártlistákon juttatják be a leghitványabb gazembereket. A konokordancia az csak egyik tulajdonsága a közvetlen demokráciának, ahol a kormány a Tizedes Rendszer szerinti kiválasztásokon keresztül képződik oly módon, hogy a 10 személyt, akik maguk közül egyet kiválasztanak képviselőnek (Tizedesnek, Századosnak, Ezredesenek, Dandártábornoknak és Tábornoknak = összesen 5 fokozat) az véletlenül választják össze a szavazók adatbázisából egy helységen belül. csak ezzel a módszerrel lehet a Háttér hatalaom befolyását tetemesen lecsökkenteni, vagy teljesen kiiktatni.

  4. Tehát egy új társadalmi rend elsődleges irányultsága a HH befolyásának kiiktatása. Mások ne tudjanak helyettünk személyeket szavazásunkra kiállítani. A Tizedes rendszerben a kiválasztás és a szavazás egyszerre történik és hosszú folyamat, vagyis nem egy nap alatt bonyolódik le, hanem 5 fokozatnak megfelelően 5 nap alatt, de a fokozatok között kell hagyni 10 napot, hogy a kiválasztott személyek összejöhessenek és megismerkedésük után kiválaszthassák maguk közül a képviselőiket.

Több haladó szellemű politológus professzor hasonló rendszert gondolt ki, melyek mindegyike ezt az egyetlen tovább lépési lehetőségnek tartja.


EMK

60 megtekintés3 hozzászólás
bottom of page