top of page
  • Szerző képeKairos

"Rendszert váltunk, de mire"- téma szinte senkit se érdekel'

Olyan mértéktelen mennyiségben, Niagara-vízesésként zuhog ránk a sok hamis hír, vagy fél igazságokkal operáló hazugság halmaz, hogy ezek között az ártatlannak tűnő igazság morzsák eltőrpülnek.

Ebben a környezetben a magyar nemzeti oldalon influencerek jelennek meg és egymást túlordibálva próbálják a maguk védőszárnyai alá terelni a "nemzetet".


RENDSZERVÁLTÁS !!!! -hangzik el megafonon, facebookon, viberen, messengeren és még ki tudja hány trombitán keresztül, de arról egy szó sincs, hogy mire akarják ezt a jelenlegi álságos rendszert váltani. Amennyiben véletlenül a csoportjukban vagy és elkezded szerényen mondogatni, hogy mire is kellene rendszert váltani, akkor hamarosan lapátra kerülsz és azután még csúnyákat is mondanak rólad.

Így állunk az influencerek színvonalával jelenleg.


Ebből az influencer állapotból kifolyólag, ha nagy nehezen sikerül is nagyobb tömeget összetrombitálni, akkor nem tudnak ezzel a tömeggel semmit se kezdeni azonkívül, hogy újra a hangjukat és a változatlan szövegüket hallatják és fürdőznek a tömegben, mint fürdős kurva a szovátai sós Medve Tóban, mely enyhíti némileg a csípős gyulladást a nagy ajkai körül.

Ennél szebben nem tudom körülírni a jelenséget.

Mindez csak arra jó, hogy a tüntetésre hajlamos tömget kifárasszák, a gőzt lecsapolják belőlük, s így a hatalom malmára hajtsák végül is a vizet.


A megcélzott tömeg fejét vesztve arra már figyelni sem tud, hogy kire szavazzon, mert a helyzetet -nincs jobb Orbánnál- azt a hatalom teremti meg.

Furcsa viszont, erre fel kell figyelni, hogy a FIDESZ propaganda gépezet nem támadja sem a Mi hazánk Pártot, sem a Gattyán féle pártot.

Mi zajlik a háttérben?

A hatalom iránti vágyakozásban a Jobbikból ismert mihazánkosok, ismerve régi történetüket, minden ajánlatot el fognak fogadni, amit alamizsnaként a Fidesz nyújt nekik?


Ezen írás lényege, hogy a felsorolt indokok miatt nem érdemes ezt a portált csúcsra járatni -kampány ide, vagy oda-, de tényleg nem érdemes. Nem figyel senki sem ide, illetve csak néhányan. nekünk meg lenne jobb dolgunk is annál, hogy ide írogassunk.


Néha jelentkezünk majd, ha arra érdemesnek tart bennünket a nagybecsű erősen apró olvasó-szekér-táborunk.


EMK

2022 február 21

35 megtekintés3 hozzászólás
bottom of page