top of page
  • Szerző képeKairos

Rendszerváltásról gondolkodóknak

Levelezésemből


Javasolom, hogy a Szent Korona értékrend átvitelét a rendszerváltó ideológiába építsük be, de ne részletezzük.

Én Halász József oldaláról tájékozódom a Szentkorona értékrendről, de nem én vagyok a kompetens ennek beépítésében a rendszerváltó ideológiába. Bőven elég a Közvetlen Demokráciát (KD) hangoztatni, melyben nincsenek a nemzetet megosztó pártok, de benne lehet a Szentkorona értékrend beépítve az alkotmányba és a törvényekbe.


Már többen felismerték, hogyha legálisan akarod az Orbanizmust lebontani, akkor pártot kell alakíts, de annak programjában a KD és a pártok betiltása benne kell legyen. Ha ezt nem teszed, akkor nem ígérsz semmi újat a választóknak! Ezenkívül csak a választók által megunt ígéreteket pufogtathatod el, amibe a szavazók belefásultak már régesrég.


A klientúra kialakításának megakadályozására az egyedüli biztos adminisztrációs berendezkedés, mint Svájcban, hogy évente cserélik az államfőt, akinek nincs plusz 1 szavazata, egy minisztert sem rúghat ki, mert nem az ő kormánya. Ő csak a kormány szóvivője, és megbízásos alapon nemzetközi szerződések aláírója. 1 évig!


A szentkoronásoknak több, számomra kiismerhetetlen, változata van.

Veszélyeseknek tartom azokat, akik a Szentkoronát vmilyen általuk kiválasztott király fejére akarják tenni.



Kép: A Habsburg utódok is a Várban leskődnek! Vannak viszont mindenféle fantasztikus családfával rendelkező, közvetlen Atilla leszármazottak, vagy megszállottak, akiknek egy epilepsziás rohamukban megjelent Jézus és őt királlyá szentelte. Bővelkedünk az önjelöltekben.


A király választás erősen idejét múlt politikai játék és ez indította el vmikor a pártoskodást, mert a monarch személyében nem tudnak/tudtak soha megegyezni.

Rendkívül káros lenne ilyen vonulatokat megengedni. Harcolni kell ez ellen ugyanúgy, mint a Képviseleti Demokrácia ellen, mely lehetővé tette a magukat államfőknek álcázó diktátorok folyamatos hatalomban tartását. Ilyen Orbán, Merkel, Putyin, stb.

29 megtekintés2 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page