top of page
  • Szerző képeKairos

Rendszerváltó Tüntetés!

Frissítve: 2021. dec. 11.



Rendszerváltó Tüntetés!


A Rendszerváltó Tüntetés előtt szét kell osztani a Civil Engedetlenségi CEng) brosúrát. (Egy része itt olvasható:


A Rendszerváltó Tüntetés olyan tüntetés, ahol bejelentjük az igényeinket a rendszerváltásra. Azzal kezdődik, hogy elmondjuk a jelenlegi képviseleti demokrácia elferdülését, prostituálását, mely lehetővé tette, hogy stricik vezessék országunkat. Persze a Képviseleti Demokrácia hibáit és a

rosszindulatú kihasználásait fel kell sorolni.


Ezután következik a rendszerváltás igényének bejelentése, mivel a jelenlegi rendszer jóvátehetetlen károkat okozott, és ezt a felelős nemzettagok nem tűrhetik tovább.


Az új rendszer megnevezése: Közvetlen Demokrácia (KD), amely több, mint a svájci Direkt Demokrácia (DD), amit jelenleg a világ legfejlettebb demokráciájának tartanak. Miért több a KD? Mert a DD megtartotta a pártokat, melyek felvásárolhatóak a Háttér Hatalom (HH) által, ami most a Covid

globális gyilkossági kísérlet alatt egyértelműen meg is mutatkozott. A KD-ban a magyarok 7 vezért akarnak és nem egyet.


A KD azért több, mint a DD, mert nincsenek partok. Ugyanis a pártok stabil vezetését a HH fel szokta vásárolni. Így a HH-nak az emberei kormányoznak mindig, bármelyik párt is nyerjen. Az ősi magyar 10-es választási rendszert alkalmazva a nép fog választani, de nem szavaz. A kiválasztottak közül

kerülnek be önkormányzati tanácsosnak, al- és főpolgármesternek, majd a dandártábornokok (10'000 választó képviselői) közül lesznek a megyei vezérek, alvezérek, tanácsosok, stb. 100'000 választó képviselői lesznek a parlamenti képviselők és ezek választják ki maguk közül a 7 tagú kormányt.


Mindezt persze papíron ceruzával pontosan ki kell számolni. Ebbe be lehet szállni a szervezőknek, akik jobban ismerik a magyar kormányzási és önkormányzati struktúrákat.


Valahogy igy kell felépíteni a tüntetés eszmei mondanivalóját. És most jön egy kényes része a tüntetésnek: svájci mégpedig Appenzell kantoni módra a résztvevők meg kell szavazzák a rendszerváltás igényét kézfeltartással. A kezükben a CEng-brosúrát nyújtsák fel, ami egyúttal jelzi, hogy a CENG-et alkalmazni hajlandóak a rendszerváltás elérése érdekében.


Ezután következik a továbblépés lehetősége: bejelentjük, hogy a rendszerváltás érdekében aláírás gyűjtésbe kezdünk, amivel népszavazást szeretnénk elérni. A népszavazás kérdése egyúttal a rendszerváltást bevezető válasz kell legyen, amennyiben a népszavazás sikeres lesz.


Pl. Akarja-e a KD bevezetését, mely pártok nélkül működik és a választó polgárok nevezik meg a szavazásra méltó személyeket mégpedig a tízes kiválasztási rendszerben?


Dr. Ing. Sebestyén Teleki István

Zürich, 2021 Kikelet Hava 25.

25 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page