top of page
  • Szerző képeKairos

Sok ezer amerikai háborús bűnöst kellene felakasztani az utóbbi évtizedekben elkövetett tetteikért


A teljes PowerPointPresentation (PPP) itt tekinthető meg:

És amióta folyik Ukrajnában a háború tényleg nincs Chemtrail!


 

Ukrajna adott otthont az illegális amerikai biológiai fegyverek laboratóriumainak

Paul Craig Roberts


Az orosz külügyminisztérium múlt kedden megerősítette, hogy az ukrán hatóságok megsemmisítették a pestis, lépfene, tularémia, kolera és más halálos kórokozókat tartalmazó készleteket az USA védelmi minisztériuma által működtetett és finanszírozott illegális amerikai biológiai harci laboratóriumokban, hogy megakadályozzák, hogy azok orosz kézbe kerüljenek. Victoria Nuland amerikai külügyminiszter-helyettes megerősítette a jelentéseket. Ezek a laboratóriumok megsértik az ENSZ biológiai fegyverekről szóló egyezményének I. cikkét. Ez a jogsértés az amerikai kormányt egyértelműen háborús bűnössé teszi, akire a nürnbergi törvények értelmében halálos ítéletet szabnak ki, amelyet maga az Egyesült Államok kormánya hozott létre.


Mit akart Washington kezdeni ezekkel a kórokozókkal? Mely népcsoportok lettek volna a Washington által adott ajándékok címzettjei? Oroszország? Az európaiak, és Oroszországot okolták? Újabb járványt akartak kirobbantani, amelyet a nyugati világ polgári szabadságának maradékának elpusztítására akartak felhasználni? Most, hogy az USA kormánya összefogott az ukrán neonácikkal, mennyi idő múlva repül a horogkereszt a nyugati világ felett?


A kínai kormány azt követeli Washingtontól, hogy megtudja, miért rejtegeti Washington illegális háborús bűnös magatartását Ukrajnában. A kínai külügyminisztérium azt követeli, hogy Washington "adja ki a vonatkozó konkrét információkat, beleértve azt is, hogy milyen vírusokat tárolnak és milyen kutatásokat végeztek".


A buta amerikaiak nem értik, hogy "kormányuk", valójában a kapzsiság és hatalom vezérelte elit kormányzó csoportjának kormánya, egy bűnöző vállalkozás. A zászlóba burkolózott amerikaiak teljes tudatlanságban mennek a halálba.


A kínai kormányszóvivő, Zhao Lijian azt mondta, hogy az amerikai védelmi minisztérium 336 biológiai laboratóriumot ellenőriz, amelyek 30 országban vannak elrejtve, és hogy az amerikai biológiai hadviselési tevékenység Ukrajnában csak "a jéghegy csúcsa".


Tehát, amit az ukrajnai orosz invázió hozott felszínre, az a kézzelfogható bizonyíték arra, hogy Washington megsérti a biológiai hadviselésről szóló egyezményt, amelyet Washington aláírt, és nemcsak az USA-n belül, hanem 30 másik országban is rejtegeti a biológiai hadviseléssel kapcsolatos illegális kutatási tevékenységét.


A Washingtonban lakozó gonoszság példátlan az emberiség történelmében.


32 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page