top of page
  • Szerző képeKairos

Sulyos magyar gondok


Kep: poligrafos (hazugsag) vizsgalat


A youtube videocsatornamon egyesek felfedeztek az idöközben mindinkabb letörölt "A Cabal bukasa" c. video sorozatot, amiböl a Youtube csak az elsö 2 reszt hagyta fenn. Aztan mind többen lettek, akik kertek a többi reszt. Szerencsere mind a 10 reszt feltöltöttem egy megoszto szerverre, mely Uj-Zelandban van fizikailag elhelyezve.

"A Cabal bukasa" 10 reszböl allo sorozatot egy Hollandiaban doktoralt politologusnö keszitette. Itt erhetö el mind a 10 resz: https://mega.nz/folder/L6xWSKCA#tw6gntUu-4dPyU9PzXKI1A

A hozzaszolasokbol kiemelem a következöt es beillesztem itt a valaszomat is.


A gerinctelen libsiknek fáj az igazság, ezért törlik a videókat, de az igazságot úgysem tudják megállítani. Így ahogy Te is csináltad, feltölteni tárhelyekre és mindenhová belinkelni a megoldás. Könnyebb letölteni is és az emberek tulajdonába kerül, onnét nem tudják törölni. Nekem is törölték a "History of Multiculturalism" animációt, nem tudom láttad-e már, nagyon ütős. Hamarosan megoldom, hogy fent legyen az oldalamon megint. További kitartás!ui.: Most regisztráltam ide, talán ez jobb, majd elválik. https://bittube.video/ Teszek is fel mindjárt érzékeny videót.


Valaszom

Csak annyi a gondom, hogy akartam volna egy sajat sorozatot inditani, melyben szemelyesen elmondom mikent kell szabadsagharcot es allamcsapast tervezni es kivitelezni. Ezzel a temaval foglalkozom mar a 80-as evek vegetöl. De ketelkedem, hogy ezt a sorozatot megengedik megcsinalni.

2016-ban annyira nekem tamadott a roman es a magyar szolgalat, hogy abbahagytam a temat. A roman belügyminiszterium levelet irt a svajcihoz es jogi segitseget kertek. Ez azt jelenti, hogy a svajci hirszerzes egyik tisztje folytatta a kihallgatasomat a roman követsegröl megjelent "szakember" jelenleteben, aki neha franciaul tett fel kerdeseket . A väd: fegyveres felkeles szervezese Erdelyben. Bosszuhadjaratuk folytatodott azzal, hogy feltörtek a szamitogepeimet.


  1. -Elsö modszer, hogy kompromittaljanak: a laptopomat vettek birtokba es a skype nevemet hasznalva videokonferenciat szerveztek a Goyim Partei Deutschland, Goyim Party GB, szoval Goj Pärtok Hollandia, Dania, Franciaorszag között. Es mindezt lattam es követhettem. A szöveg nemetül es angolul folyt. Az en skype nevemet a nemet goj pärt hasznalta. Azota tudom, hogy Kohl kancellar eredeti neve Kohn volt. Willy Brandt eredeti neve is elhangzott, aki a haboru utan felismert egy naci tisztet es legyilkolta, majd elmenekült az elvtarsaihoz Norvegiaba. Itt kapta a hamis dokumentumokat Willy Brandt nevre. stb.

  2. -Masodik modszer a pc-men: Tönkreteszik a windowsomat. Ujra kell telepitsek mindent. Több szoftvert nem sikerült.

  3. -Harmadik modszer: ujra a laptopomat tamadjak meg es behelyezik egy nagy halozatba, mely megtamadja a nemet kormanyzati internet vonalakat es szervereket, meg svajci allami intezmenyek szervereit. A Hiradoban is bemondtak az esemenyt. Eszrevettem a bajt, de nem tudtam a laptopomat kikapcsolni sem. Kihuztam a kabelt es kivettem az akkut. Mikor ujrainditottam mär a Windows DVD lemezröl inditottam es ujratelepitettem a windowst. Közben postan papirlevelet kaptam az UPC-töl, melyben ertesitettek, hogyha nem tudom megoldani a problemat, akkor kiküldenek egy szakembert.

  4. -Negyedik modszer: Ezuttal a sajat könyvtaraimat tamadtak meg es kodoltak az összes sajat file-t. Nem tudom öket megnyitani többe. Sok fontos irasom odaveszett.

  5. -Ötödik modszer: feltörtek a kodjaimat es a nevemröl a digitec.ch -tol rendeltek 1995.- Frankra egy pc-t. Persze addig a digitec.ch nem küldi ki az arut, amig nem erkezik be a penz. Igy nagy baj nem lett belöle csak vagy 20 levelvaltas es a rendörsegre is be kellett jelentsem az esetet.


Mikent vedekeztem?

  1. Ezutan a regi laptopomat elajandekoztam Magyarorszagra es

  2. az ujat atallitottam Linux Ubuntu-ra es

  3. vettem egy uj PC-t is, a regit meg atallitottam Microsoft Server 2019-esre.

  4. Az iden mindkettöt eladtam es

  5. egy sajat összeallitasu pc-n buzgolkodom.

Latszolag a magyar szolgalat azert tamadott meg, mert 2016 tavaszara kialakult körülöttem egy rendszervalto csoport, akik nemcsak höbörögtek, hanem:

  1. -uj törveny tervezeteket dolgoztunk ki

  2. -a valasztasi rendszer megvaltoztatasan dolgoztunk

  3. -uj eszmerendszert dolgoztunk ki a kormany megbuktatasa utani idökre. Neve, Közvetlen Demokracia (KD), ami több mint a svajci Direkt Demokracia (DD). Ugyanis a KD-ban nincsenek pärtok.

  4. -Nemcsak a KD eszmeisegevel foglalkoztam, hanem az adminisztracio ennek megfelelö felepitesevel is.

  5. -Söt, felvazoltam pl. az Energetikai Miniszterium elsö 4 eves, de a tavlati tervet is.


A tervet lebontottam szakaszokra, ahogy egy tervnel illik, es felelös szemelyeket is megadtam, ertsd mely allamtitkar mely pont kivitelezeseert felel.

A "magyar" szolgalat egyik tartotisztje, Krasznai Zoltan (idöközben elhalt), akit nemzeti körökben a "Raccsolo zsd"-kent neveztek, nekem tamadott a halozataval, melynek tagjai furcsa modon mind "magyarok" voltak. A portalnak, melyen az eszmeket, törvenyeket, stb. kidolgoztuk, kiderült van "alapito" föszerkesztöje, szinten "magyar" es az kirakott minket onnan. Ragalmazo leveleket irattak egy elmebeteg (borderline szemelyisegzavar) ujsagiroval es ezt terjesztettek. Egy elsö nagyobb összejövetelünket, megszerezeve a meghivottak listajat, lehetetlenne tettek. Külön tanulmanyt lehetne irni ezen akcio kielemzesere. Az altalam egyertelmüen beazonositott halozatba tartozo szemelyek:

  1. -Takacs Andras a Szolidaritas Szakszervezet vezetöje meg a 80-as evek vegeröl. Beferközött a csoportba, feltornaszta magat föszervezöve, hogy aztan belülröl verje szet a tarsasagot. A 2006-os tüntetes fö-kervenyezöje volt, de mellette akkoriban is ott volt Krasznai Zoltan es Bene Gabor.

  2. -Bella Arpad, leanyfalusi veres-göndör-haju "alapito föszerkesztö", kitünöen jatsza a magyar hazaffy-t.

  3. -Dr. Bene Gabor, minden leben kanal hazaffy, aki a raglmazo leveleket szetküldte a meghivottaknak. Könnyen ment ez neki, mivel ö is a meghivottak között volt.

  4. -Horvath Alpar Szilamer az elmebeteg ujsagiro, akit azota 9000.- euro penzbüntetesre es 2 ev börtönre iteltek sulyos ragalmazasert.

Ilyenekkel van teleszorva minden nemzeti erdekeket kepviselni probalo szervezet. A megtisztulashoz mindhiaba javasolom, hogy minden szervezet elnöksegi tagjait hazugsagvizsgaloval kell proba ala vetni. Van egy amerikai rendörezredes baratom, aki hazaköltözött es magaval vitte a hazugsagvizsgalot is. Engem elsökent letesztelt. Szivesen atadta volna a masinat es a tudasat egy fiatalabb otthon elö hazafinak. Probaltam ebbe Posta Imret beszervezni, de nem vallalta.


Egyik, magat nemzetinek vallo, szervezetet sem szabad hitelesnek tekinteni, mig az elnöksegi tagjai nem mentek at a hazugsagvizsgalo teszten!!!


Meddig engedjük magunkat az orrunktol fogva vezetni???



Kep: Ök üzenik röhögve nekünk


Dr. Ing. Sebestyen Teleki Istvan

2020 november 17, Zürich

102 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page