top of page
  • Szerző képeKairos

Szankcióscsomag-javaslat az EU nevű "bolondok háza" részére



Bábel Tornya?



Megj : Magyarország elleni jogállamisági vitán csupán 10-en voltak a nagy előadóteremben, ezért kár volt kivilágítani. (..Ez fontos jelzés !!)

________________________________________________________

Szankcióscsomag-javaslat az EU "bolondok háza" részére : Előkészítettük a 7. Oroszellenes Szankciós Csomagot, elfogadásra ezt javasoljuk benyújtani az EU Parlamentnek...

1. Ezentúl tilos lesz orosz krémtortát és orosz hússalátát enni. Meg pirogot ..Meg orosz teát. ..És az orosz kaviár minden formája is tilos. Semmiféle-fajta orosz vodka nem forgalmazható. 2. Megtiltjuk Oroszország európai létét az Urálon inneni területekre is. Helyette mostantól Oroszország egész területét Ázsiába kell sorolni. 3. A Világ minden színházából ki kell irtani az orosz balettet. 4. Mendelejev periódusos rendszerét csak a névadó megemlítése nélkül szabad tanítani. 5. A háborúban az ukránok nem használhatnak Molotov-koktélt. 6. Ursula von der Leyen a parlament színe előtt naponta felkoncol egy Matrjoska babát - minden darabját külön-külön.

7. Mivel teljes gáz- és olajszállítási tilalmat vezetünk be, az Európa-Parlamentet nem tudjuk majd felfűteni.

A képviselőket utasítjuk, hogy Brüsszelben béreljenek lakást, mivel az utazásra már nem lesz lehetőség az üzemanyagok teljes hiánya miatt.

Felkérünk mindenkit, hogy teljes létszámban vegyenek részt az üléseken, félórával a kezdés előtt jelenjenek meg, hogy a fejenként 100 W

hőteljesítményükkel fel tudják melegíteni, be tudják lehelni a termet. Orosz bundát és usankát, meg pufajkát viselni tilos ! 8. Az EU tisztségviselői a munkahelyük megközelítéséhez túrabotokat, túrabakancsokat és hálózsákokat vételezhetnek. De akinek lehetősége

van rá, inkább otthonról dolgozzon. 9. Az EU-biztosok havonta kétszer zuhanyozhatnak az épület zuhanyozójában. Mindenkinek biztosítunk saját lavórt, de törölközőt hozzanak magukkal!

Ezt a luxust a többi munkatársnak nem tudjuk biztosítani. A vezetők részére gyertyakiutalás lesz, hogy este is tudjanak dolgozni. 10. Az EU vezetése számára különleges juttatást biztosítunk. Agregátorokat fogunk vásárolni, amelyekkel áramot termelünk. A mértéktelen használattól azonban mindenkit óva intünk, ez az áram fűtésre nem használható! 11. A további luxusigények kielégítésére muzulmán bevándorlókat alkalmazunk, akik kerékpárra szerelhető dinamók meghajtásával fognak áramot termelni.

Ez azonban pluszköltséggel jár, a migránsokat mindenkinek egyénileg kell majd kifizetni.

12. Nyomatékosan felszólítunk mindenkit, hogy járjanak elől jó példával, hiszen ezeket a luxus-szolgáltatásokat a lakosság részére nem tudjuk biztosítani, tehát becsüljék meg, amit kapnak. Mindezekre azonban nagy szükség van, mert ezzel az áldozattal segítjük az ukránokat, Putyint pedig térdrekényszerítjük, mert a szankcióinkkal

sikerül elérni, hogy Oroszország minden készletét az EU-n kívül értékesítse...


----------------------------------------és elkezdjük gyártatni a kényszerzubbonyt is a dühöngő képviselők megfékezésére.

24 megtekintés3 hozzászólás
bottom of page