top of page
  • Szerző képeKairos

Szegény kisfiú a Posta Imre lelkén szárad?

Posta Imre videója alatti hozzaszolasra reagálok.

Páva Boglárka Szegény kisfiú a lelkeden szárad. István Sebestyén Teleki Dr. Ing. Az Orban lelken szarad es nem a Posta Imreen!!!


Ilyen tarsadalmi rendszert, ahol eröszakkal elhurcoljak a rendörök a csecsemöt a szüleitöl, az melyseges diktatura.

Ezt talan csak megerted valahogy nem?


Egyebkent a svajciak igy szamoltak fel a cigany eletmodot. A program neve Strassenkinder volt (Utcagyermekek). Az elejen allami arvahazakba tettek öket, de ez nem hozott eredmenyt, mert a gyermekek közösen a cigany eletmodot ujrateremtettek. Igy a programon valtoztattak es svajci csaladok megfelelö beiskolazasa utan ezekhez a csaladokhoz helyeztek el a cigany gyermekeket.


A törveny amit hoztak egy szoval sem tartalmazza a cigany szot, vagy erre utalo kifejezest. Azokat a szülöket celozta meg, akik ilyen eletmodot folytattak. Ezek köze tartoztak a lecsuszott alkoholistak, drogfüggök, stb. gyermekei is. Ezek pedig svajci szülök gyermekei voltak. Tehat itt nem talalsz cigany eletmodot folytato tarsadalmi reteget.


Antropologiai szempontbol a ciganyok megmaradtak, de nincs mär cigany eletmod. Azok, akik mära mär svajci eletmodot folytatnak, vagyis dolgoznak, reszt vesznek a tarsadalmi eletben, stb. legtöbb esetben nem valljak mär magukat ciganynak.


Ez a program 50 evig tartott! Nemzetközi nyomasra kellett abbahagyjak. Ezt a programot, es erre figyeljetek, nem a kormany vegezte el, hanem kiosztotta magan szervezetnek es a kapcsolatot tagadta, de a penzt a kormany allitotta rendelkezesre, vmilyen rejtett modon. Ezert a svajci kormany meguszta a "nemzetközi nyomasbol" eredö szarvihart.


Magyarorszagon tekintetbe kell venni 2 nagyon fontos tenyezöt:


1. Orban cigany szarmazasat es ezen keresztül a ciganysag iranyaba elegge hibas modon kifejtett szimpatiajat, habar ö is egy olyan cigany csaladbol szarmazik, akik mär magyarkent szocializalodtak, vagyis munakaval kerestek meg a megelhetesükhöz szükseges javakat.


2. Orban es környezete, akik a FIDESz magjat kepeztek, hatalomhoz jutasuk utjat jol mertek be: a zsidosagon keresztül. Erre szamos talalkozorol vannak fenykepek es hirek, amint a Fidesz vezerek, Orbannal az elen, kipaban együtt vacsoraznak, ebedelnek az Izraeli förabbival, Jona Metzger-rel es mäsokkal. Orban hatalomhoz jutasa a magyarsag szämära katasztrofät jelentett, mivel ezert aruba bocsatotta a magyarsagot es Magyarorszagot.



A Magyarorszag nevü aru lassu atadasa soran az arubol Orban es zsivany bandaja annyit szakit le, amennyit nem szegyell. Marpedig szegyenerzete neki es zsivany bandajanak nincs.

30 megtekintés2 hozzászólás
bottom of page