top of page
  • Szerző képeKairos

Szervezkednek a franciák: "La Résistance" = "Az ellenállás"

Most készitettek egy videót a franciák aminek azt a nevet adták hogy "La Résistance" = "Az ellenállás" az intróban megemlitik hogy a második világháború allatt ugyanigy hivták az ellenálási mozgalmat Franciaországban.

A 2-ik perc végén elmondják hogy ki az ellenség, vagyis az államok feletti hatalom.

A 3-ik percben elmondják a céljukat:

1. Véget vetni az oltásnak és az igazolványnak

2. Elszakadni az államtól

3. Létre hozni egy független társadalmi közösséget/szervezetet


A 2.vh. alatti francia ellenállás: tehervonat alatt felrobbantják a síneket.

A 4-ik percben elmondják az ellenálás szervezését:

1. Csatlakoz a helyi közoségekhez/csoportokhoz. Felsorolja a weboldalak ahol a hasonlóan gondolkozók összekapcsolódhatnak: reinfocovid.fr, Réseau de Solidarité Active etc.

2. Találkozztak személyesen, az interneten kivül

3. Az utcai tiltakozások helyett inkább szabotáljátok az 5G tornyokat

4. De ha már utcai tiltakozásokra mentek akkor inkább az kiabáljátok hogy "Igazság" a "Szabadság" helyett

5. A tiltakozásokat úgy is lehet csinálni hogy az utcán kis csoportokban össze ültök. Igy könnyebb az utca emmberével beszélni és informálni őket.

6. Csináljatok az utcán fehér maszkos bemutatót.

7. Minden szombaton vegyetek ki minnél több pénzt a bankokból

8. Tartsatok fel jó viszonyokat a rendőrökkel és katonákkal


A 6-ik percben, a stratégiank legyen: (réinformation, désobéissance, sabotage) vagyis átinformálni/újra informálni, engedetlenség, szabotálás

- átinformálni/újra informálni (nem ismerem a megfelelő magyar szót, a francia nyelvben is ez egy új szó), szóval azt mondják hogy ki kell menni az utcára, beszélni az emberekkel, plakátok ragasztani, cimkéket ragasztani az oltási pontok ablakaira etc

- engedetlenség: vissza utasitani a igazolványt és bojkottálni az olyan boltokat cégeket amelyek kérik az igazolványt, ellenálni az olyan munkáltatóknál akik kérik az igazolványt, menj beteg szabadságra ahelyett hogy felmondanál

- bojkot: figyeljünk nagyon oda hogy honnan vásárolunk, vásároljatok helyi termékeket, csináljuk meg a saját kereskedelmi hálózatunkat, járjatok el helyi piacokra ahol nem kérik az igazolványt. A másik nagyon fontos védeni a gyerekeket a maszktó, a teszteléstől és főként az oltástól. A 8-ik perc 40 másodperc a farkas anya védik a kölykeit ..... Egyre több család össze fog hogy otthon tanitsák a gyerekeket.

Tovább pedig arról beszél legyünk tisztában a születési bizonyitványról mint csalásról. Ezen az oldalon magyarázzák hogy valójában a születési bizonyitvány egy szerződés amivel egy jogi személyt kreálnak a születésünk pillanatában. És hogy a jogi személy nem azonos velünk az élő személyel.

- szabotázs: az utakat el lehet zárni, az oltási platformokat fiktiv nevekkel kitölteni, reklamálni a hatóságoknál a legkisebb büntetésért, fellebezni mindenhol és mindenért, ajánlott leveleket küldeni a parlamenti képviselőknek, a egészségügy vezetőknek, az iskola igazgatóknak. Azon felül

QR kódot kifesteni. Ha informatikában járatos vagy, nagyon hasznos lehetsz nekünk.

Nézétek meg kinek a nevére állitották ki ezt a védetségi igazolványt :))

Ha sz.fejlesztésben járatos vagy, az ellenálásnak szüksége van rád.


Cseledjetek kis csoportokban, amikor a napi akció tervet megbeszélitek ne legyen nálatok mobil telefon. Jegyezzétek meg hogy a kis 7W -os lézer fény (SDLaser 303) nagyon jól használható biztonsági kamerák és drónok ellen mivel megvakitja az optikájukat.


Ez az egész lehet hogy egy életen át fog tartani, az alapelvünk legyen az autonómia/önállóság és közösségi gondolkozás


- önállóság: az önállóság az alapja az ellenálásnak, menjetek ki vidékre, vegyetek egy kis földet, legyetek közel a barátaitokhoz egy közösséghez. Fektesetek hangsúly a szántó földre és a környezeti adotságokra úgy hogy önellátóak legyetek, legyen egy zöldségeskert, egy viz forrás és egy energia forrás. Ismerjük a permakultúrásokat és azokat akik saját szél erőművet tudnak maguknak gyártani. A harc motorja a pénz, sajnos az a bankok kezében van és nem sokára csak a digitális pénz lesz forgalomban. Ha sok pénzetek van akkor lehetséges hogy nem sokára azt a pénzt az Únió államositani fogja (12 perc 33 másodperc - újságcikk) a bankok csődje esetén. Ha pénzetek van akkor lehet most lehet hogy itt az ideje hogy földet vegyél érte. Itt az ideje hogy saját helyi pénzt csináljunk.



- közösségi gondolkozás: itt komolyan össze kell tartani. Az RSA nevű platformon lehet mindenkinek jelentkezni foglalkozása és szakmája szerint. Új applikációk fognak meg jellni amelyeken kereszül az emberek össze tudnak majd tartani.


A következőben a francia politikáról beszél, új aplikációról etc.

A 15 ik percben azt mondja hogy fogjunk össze az erőinket ellenáló testvéreim, mindent a saját idejében, és itt most eljött az ideje az új ellnálásnak. Lehet hogy ez lesz az utolsó ellenálás mivel a célja hogy véget vessünk ennek a világnak amit a materialista törvények tartanak fent.


Forrás: emailben

Elisabeth Stregova -tól

26 megtekintés2 hozzászólás
bottom of page