top of page
  • Szerző képeKairos

Tel-avivi egyetem orvosprofesszorának nyílt levele a kormányhoz

A végén mindig kiderül az igazság, és a koronavírus-politikával kapcsolatos igazság kezd kiderülni. Amikor a romboló koncepciók egytől egyig összeomlanak, nem marad más hátra, mint azt mondani a világjárvány kezelését irányító szakértőknek, hogy - mi megmondtuk.

Freunde der Verfassung, Svájc, Az Alkotmány Barátai

A nyílt levél forrása:


 

Egészségügyi Minisztérium, itt az ideje beismerni a kudarcot.


Udi Qimron professzor

Tel-Aviv Egyetem Orvosi Kar



Nyílt levél


Két év késéssel, de végre rájöttek, hogy egy légúti vírust nem lehet legyőzni, és hogy minden ilyen kísérlet kudarcra van ítélve. Ön nem ismeri be, mert az elmúlt két évben szinte egyetlen hibát sem ismert be, de utólag már világos, hogy szinte mindenben, amit tett, szánalmasan megbukott, és még a média is már azon fáradozik, hogy eltakarja a szégyenét .


Ön nem volt hajlandó elismerni, hogy az évek óta tartó megfigyelések és tudományos ismeretek ellenére a fertőzés hullámokban jelentkezik, amelyek maguktól lecsengenek. Ön ragaszkodott ahhoz, hogy a hullámok bármely csökkenését kizárólag az önök tevékenységének tulajdonítsa, és így hamis propagandával "legyőzte a járványt". És megint legyőztétek, és megint és megint és megint és megint.


Nem voltak hajlandók elismerni, hogy a tömeges tesztelés hatástalan, annak ellenére, hogy a saját vészhelyzeti terveik kifejezetten ezt állítják ("Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007", 26. o.).


Nem voltak hajlandók elismerni, hogy a gyógyulás nagyobb védelmet nyújt, mint a vakcina, annak ellenére, hogy a korábbi bizonyítékok és megfigyelések azt mutatták, hogy a nem gyógyult oltott emberek nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg, mint a gyógyult emberek. A megfigyelések ellenére nem akarták elismerni, hogy a beoltottak fertőzőek. Erre építve azt remélték, hogy az oltással elérik a nyájimmunitást - és ebben is kudarcot vallottak.


Ragaszkodtak ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy a betegség több tucatszor veszélyesebb a veszélyeztetett csoportokra és az idősebb felnőttekre, mint a nem veszélyeztetett fiatalokra, a Kínából már 2020-ban kikerült bizonyítékok ellenére.


Nem voltak hajlandóak elfogadni a több mint 60 000 tudós és egészségügyi szakember által aláírt "Barringtoni Nyilatkozatot" vagy bármilyen más, józan ész által vezérelt programot. Önök úgy döntöttek, hogy nevetségessé teszik, rágalmazzák, elferdítik és lejáratják őket. A megfelelő programok és emberek helyett olyan szakembereket választottak, akiknek nincs megfelelő képzettségük a világjárvány kezelésében (fizikusok, mint a kormány legfőbb tanácsadói, állatorvosok, biztonsági tisztviselők, médiaszemélyzet stb.).


Nem hoztak létre hatékony rendszert a vakcinák mellékhatásainak bejelentésére, és a mellékhatásokról szóló jelentéseket még a Facebook-oldalukról is törölték. Az orvosok kerülik, hogy a mellékhatásokat a vakcinához kössék, hogy Ön ne tudja nyomon követni őket, ahogyan azt néhány kollégájukkal tették. Ön figyelmen kívül hagyta a menstruáció intenzitásának és a menstruációs ciklus idejének változásáról szóló számos jelentést. Olyan adatokat rejtett el, amelyek lehetővé tennék az objektív és megfelelő kutatást (pl. eltávolította a Ben Gurion repülőtér utasaira vonatkozó adatokat). Ehelyett úgy döntött, hogy a Pfizer magas rangú vezetőivel közösen objektív cikkeket tesz közzé a vakcinák hatékonyságáról és biztonságosságáról.


Visszafordíthatatlan károkat okoz a bizalomban!


Ön azonban önteltségének magaslatán azt a tényt is figyelmen kívül hagyta, hogy végül az igazságra fény derül. És ez kezd kiderülni. Az igazság az, hogy önök példátlanul mélyre süllyesztették a közvélemény önökbe vetett bizalmát, és aláásták a tekintélyt parancsoló státuszukat. Az igazság az, hogy az elmúlt két évben hiába égettek el több százmilliárd sékelt - a megfélemlítés nyilvánosságra hozatalára, a hatástalan tesztelésre, a romboló zárlatokra és a mindennapi élet megzavarására.


Befolyásolták gyermekeink oktatását és jövőjét. Bűntudatot, félelmet, dohányzást, ivást, függőséget, lemorzsolódást és verekedést váltottak ki a gyerekekből, amint azt az iskolaigazgatók országszerte tanúsítják. Károsították a megélhetést, a gazdaságot, az emberi jogokat, a mentális és fizikai egészséget.


Önök rágalmazták azokat a kollégákat, akik nem adták meg magukat Önöknek, egymás ellen fordították az embereket, megosztották a társadalmat és polarizálták a diskurzust. Ön tudományos alap nélkül a köz ellenségének és betegségterjesztőnek bélyegezte azokat az embereket, akik úgy döntöttek, hogy nem oltatják be magukat. Példátlanul támogatják a diszkrimináció, a jogok megtagadásának és az emberek - köztük a gyermekek - orvosi döntéseik alapján történő kiválasztásának drákói politikáját. Egy olyan szelekciót, amely minden járványtani indoklást nélkülöz.


Ha összehasonlítja az Önök által folytatott pusztító politikát néhány más ország ésszerű politikájával, világosan láthatja, hogy az Önök által okozott pusztítás csak újabb áldozatokat hozott a vírusra fogékonyakon túl. Az Önök által tönkretett gazdaság, az Önök által okozott munkanélküliség és azok a gyermekek, akiknek az oktatását tönkretették - ők csak az Önök saját cselekedeteinek a többlet áldozatai.


Jelenleg nincs orvosi vészhelyzet, de önök két éve ápolják ezt az állapotot a hatalom, a költségvetés és az ellenőrzés mohóságából.


Az egyetlen vészhelyzet most az, hogy önök még mindig politikát határoznak meg, és hatalmas költségvetést tartanak fenn a propagandára és a pszichológiai mérnöki tevékenységre, ahelyett, hogy az egészségügyi rendszer megerősítésére utalnák őket.


Ennek a vészhelyzetnek véget kell vetni!


Udi Qimron professzor

Tel Aviv Egyetem Orvosi Kar

__________________________

Fordítás: Dr. Ing. Sebestyén Teleki István

119 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page