top of page
  • Szerző képeKairos

Torkig vagyunk a korrupcióval: ezért rohadt ez a rendszer!!!

Megjegyzésem a cikkhez:


A TIZEDES VÁLASZTÁSI RENDSZERT könnyebb és gyorsabb megszervezni, mint az egyéni számítógépes választást. Nincs mindenkinek számítógépe, es nincs mindenkinek internetje. Ezek számára amerikai típusú szavazó gépeket kell felállítani, melyeket -tudjuk már- USA-ben csalásra használtak a magukat "Demokratáknak" nevező sátánista banda. Tehát a szavazást összesítő kormányzati hálózat és a szoftverek feltörését biztonságosabbá kell tenni. Viszont a Tizedes Választási Rendszer, mint 4 éves, ideiglenes átmeneti időszak be fogja vezetni a Közvetlen Demokráciát. Ez alatt az időszak alatt lehet kifejleszteni az egyéni szavazási szoftvereket, hardware-eket, és megoldani a szavazó polgárok regisztrálását. Javaslatom továbbra is az, hogy csak a regisztráltak szavazhatnak. A regisztrációhoz mindenkinek joga van, aki letett egy "alkotmánytani vizsgát". 2016 tavaszán publikáltam: Az otthonról való számítógépes szavazás személy-azonosítása biztonságosan megoldható 1. Az ujjra helyezendő pulsoximéterrel, melybe egy ujjlenyomat leolvasó is integrálva van 2. A gép képernyőjének a kamerája és egy ehhez csatolt központi arcfelismerő program. A regisztrációhoz és a szavazásokon való részvétellel kapcsolatban a svájci alapfilozófiát (doktrínát) kell magunkévá tegyük: "Az aktív polgárok vezetik az országot!" Az összefogás, mint alapvető elv, folyamatának felgyorsítására semmilyen épkézláb elképzelésem nincs. Tanulhatunk a zsidóktól ebben az ügyben (?), mikor: -saját maguk ellen pogromokat szerveztek, hogy a kis-zsidókat rákényszerítsék a Palesztinába való kivándorlásra (alijázás); -nem Palesztinába akartak elhajózni, hanem Amerikába, Kanadába a Stern Banda kapcsolatban lévén a német naci rezsim vezetőivel a Földközi tengeren elsüllyesztette a renitens zsidókkal tele hajókat; -a cionista zsidóság oda tudott hatni, hogy a Kanadáig eljutott zsidó menekültekkel tele hajót nem engedték kikötni!!!


Ajánlott cikk mindazoknak, akik rejtett Fidesz-Propagandát folytatnak azon siránkozva, hogy csak a Fidesz van, akikre szavazni érdemes.



 

A cikk:


Horváth András: Ezért rohadt ez a rendszer


Az előválasztás bolhacirkusz, a jelöltek között pedig arányaiban sok a "tóthcsaba" - erről is beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában Horváth András. Az egykori NAV-munkatárs - akinek híressé vált zöld dossziéja az úgynevezett kitiltási botrány előzménye volt - ugyanakkor úgy látja, hogy az előválasztás remek lehetőség lenne arra, hogy többek között azokat az embereket, akik akár leszerepeltek, akár üzleti kapcsolataik vannak a NER-rel, azokat kiszűrjék.


Horváth András, volt adóhivatali dolgozó a Magyar Szolidaritás Mozgalom autós demonstrációján a fovárosi Hosök terén 2014. november 14-én (Fotó: MTI/Kovács Attila)


Az elszámoltatás kapcsán sem volt túl bizakodó. - Hát képzeljük már el, hogy miként számoltatna el egy olyan kormány, amelyik a támogatói között tudja Tóth Csabát, Molnár Zsoltot, Oláh Lajost, Molnár Gyulát, vagy éppen Ungár Pétert? Ne vicceljünk már! - fogalmazott.


Horváth András mesélt arról is, hogy miként tud az adóhatóság fegyverként működni a kormányközeli oligarchák kezében. Ennek része, hogy "az adócsaló nagyhalak az adóhatóság asszisztálása mellett belekényszerítették a tisztességtelenségbe a tisztán adózó kis cégeket".

(...)

"Ha az előválasztás nem termel ki magából olyan tiszta politikusokat, akik valahogyan fellazítják ezt a harminc éve összezáró hálózatot, akkor itt semmi nem lesz, nemhogy elszámoltatás."


"A politikus eleve nem lehet tiszta, mert a NAGYPÉNZ és az ÉRDEK mozgatja.

Fel kell számolni ezt a teljes rendszert. Ma a számítástechnika korában mindenki leadhatja a saját szavazatát és egy pillanat alatt összesítik a számítógépek az ország összes releváns kérdésében. Nem kell KÉPviselő, aki eleve pártkatona és nem bennünket képvisel, hanem a hatalmi csoportosulását.

Vagy az emberek érdeke számít vagy semmi. Ebből már nem szabad engedni. Túl sok parazita hízott meg a magyar nép értékteremtésén már.....ebből ELÉG volt!"


Forrás:

Tompos Ádám 2021. július 17. Magyar Hang


37 megtekintés7 hozzászólás
bottom of page