top of page
  • Szerző képeKairos

Van-e magyar elhárítás? Ha lenne, súghatnának nekünk!

Ami engem zavar, hogy az elhárítás a saját kényelmét előbbre tartja, mint azt, hogy az országban tevékenykedő felforgató elemek tevékenységét folyamatosan lehetetlenné tegye, hogyha a politika nem engedi őket letartóztatni. Nos, igazából az erőszak szervezeteket nem volna szabad a poétikusoknak irányítani, hanem csak az alkotmányt, és törvényeket betartó, és azoktól koordinált önállóan működő szervezetek kellene legyenek.


Amerika, mint Nagy Olvasztótégely nem működik már. Egyelőre csak ököl és husángharc folyik az utcán, de eldördül egy lövés is. A BLM és követői fekete aktivisták, akik elfoglalták Seattle központját és a fehérek, akik ott dolgoztak 10.- dollár belépőt kellett fizessenek, mint vízumdíj, mert a BLM köztársaságot kiáltott ki. Aztán elfogyott a kirabolt üzletekből származó élelem és a "független köztársaságot" bezárni kényszerültek. Börtönben vannak ezek az őrült aktivisták? Nem! Mert az őket támogató Demokrata Párt választási puccsal hatalomra került.



"Magyar" kormányfők és köztársasági elnökök a Dohány utcai zsinagógában.



A politikusok, ha már idegen-szívűek, akkor természetesen nem engedik meg az erőszak-szervezeteknek, hogy a saját idegen szívű fajtájukat letartóztassa bármelyik erőszak-szervezet. 1919-ben már megmutatták az idegenszívűek, hogy mire képesek, ha engedjük őket elsokasodni. Kényszerből, -remélem, csakis e miatt-, a titkosszolgálatok azzal védekeznek, hogy ne bántsuk az ismert magyar ellenes tevékenységet folytató Felforgatókat, mert ha letartóztatjuk őket, akkor jönnek helyettük mások, akiket nem ismerünk. Pedig ilyen módon kiteszik az országot súlyos felforgatásnak is, ha egy labilis helyzet alakul ki.

Véleményem szerint ez felelőtlenség!

A Felforgatók, amennyiben a magyarság fellázad az idegen szívűek kormánya ellen és el próbálja kergetni azt, akkor az idegen szívű politikusok halmazát fogja foggal-körömmel is védeni, ami polgárháborúhoz vezethet, ahogy tették ezt 1919-ben is.

Amennyiben ilyen labilis helyzet előáll, úgy az elhárítás titkos sugallatára ezeket az elemeket előzetes letartóztatásba kell azonnal helyezni.


EMK

45 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page