top of page
  • Szerző képeKairos

Válasz Halász József meghívójára a tavaszi napfordulókor rendezendő Ópusztaszeri Nagyszalára

Kedves Joska Batyam!


Köszönöm jokivansagaidat.

En kivanok neked szinten jo egeszseget es kitartast, hogy munkadat rendületlenül tovabb folytathasd.


Ma eppen azon morfondiroztam, hogy el kellene kezdjem a kertecskenkben az elmaradt öszi ägyäs-äsäst behozni es naponta kicsit asni, hogy erösödjek fel.


Amit eddig is hangoztattam, de most meg eröteljesebben kötelezö hangoztatnom, hogy a hatalomgyakorlast ugy kell megszervezni, hogy se a magyarorszagi mely ällam, se a vilägkormäny, nevezett Hatter Hatalom (HH), ne tudja a magyar ügyeket antidemokratikus, antiszakralis modon igazgatni.

Erre a hangsulyozott befolyas mentes hatalomgyakorlasra azert kell sort keriteni, mert a sok evtizeden ät jol müködö svajci Direkt Demokracia (DD) a jelenlegi jol tervezett Plandemiaban elöre tervezetten alaposan meg lett heckelve. Tehat a DD nem ällta ki a probät, annak ellenere, hogy a hatalomgyakorlas szet volt osztva a kormanytagokra, akiket eleg gyakran cserelgettek es a kormanyfönek csak egyszerü protokolläris feladatai voltak, miközben vezette toväbb a sajät miniszteriumat (Svajcban Departemenet). Ez azt jelenti, hogyha a HH nem sajnalja a penzt akkor 7 ember megvasarlasa nem okozott gondot nekik. Azonban nem igy törtent, hanem sokkal diplomatikusabban, jol ismerve a svajci DD rendszeret, a pärtokba hatoltak be elöször, mivel minden pärt, mely bekerült a parlamentbe (Nationalrat) az kormänyra is kerül. Nos, a sejtesem es a logikam, meg a megfigyeleseim szerint a pärtokban a föembereket es ezek bzalmasait väsäroltäk meg olcson. Tehat kialakitottak egy korrupt magot minden pärtban. Majd, amikor kormanyalakitasra került sor, akkor minden pärt a korrupt magbol delegält a kormanypoziciokba politikusokat. Es ezzel összejött egy korrupt Bundesrat es allamtitkarok, meg rendör, meg hadsereg fönökök, stb.


Az en gondolataim ebben az uj helyzetben akörül forognak, hogy a hatalomgyakorlast mikepp lehetne meg jobban szetosztani es a hatalmat gyakorlo szemelyeket meg gyakrabban cserelgetni, hogy a diktatorikus HH ne tudja öket korrumpalni.


Ezert Joska Batyam, az altalad klasszikusnak tekinthetö ösmagyar hatalomgyakorläs a HH ältal könnyen lesz korrumpälhato, mert:

-csak 2 szemely lesz, aki a hatalmat gyakorolja, akire a HH fokuszälhatja a negativ energiaikat, es

-ez a 2 szemely sokaig lesz hatalomban, tehat emiatt is könnyen lesznek elöbb-utobb korrumpalhatoak.


En inkabb az orszaggyüles tagjaira osztanam szet a hatalmat, akiket 4 evenkent a Tizedes Rendszer szerint cserelgetnenk. A miniszteriumokban vannak szakemberek, akik vegrehajtjak a programokat. Eddig a politikusok ronda modon belekontärkodtak a miniszteriumok munkajaba, es lopas iranyaba tereltek el a penzeket. Tehat tevekenykedesük käros volt az orszäg szämära. A miniszteriumokat sem engednem többe, -mert bebizonyitottak eddig elegszer-, hogy egy "valasztott" szemely vezesse. Inkabb az OGy tagjai közül a bizottsagok vezetnek konszenzusos alapon a miniszteriumokat, pl. 7 tagu vagy 9 tagu bizottsagok. A miniszteriumok szämät is csökkenteni kell 7-re. Az ennel sokkal több miniszterium meglete a korrupt orszagokra jellemzöek. A kormany 7 tagbol ällna, de ezeket cserelgetni kell, megpedig ugy, hogy a miniszteriumokat vezetö bizottsagokbol mindig mas szemelyt delegalnak a kormanyülesre. Es meg ezt sem tartom elegsegesnek: vmi mäst is meg be kell iktatni, pl. eskütetel es ennek megszegese esetere sulyos büntetes. A masik szigoritas lenne minden ogy-i tag tevekenysegenek rendszeres sulyozott kiertekelese. A kiertekeles bekerül egy matrixba, melybe meghuzzuk a föatlot. es ezzel pärhuzamos mellek-atlokat. A 2 mellekatlo közötti zona a megengedett jo zona. Azon kepviselök, akik a mellekatlokon kivül helyezkednek el azok megrovasban reszesülnek, es javitaniuk kell a tevekenysegüket ill. hianyossagaikat.. A sarokba került kepviselök pedig elhagyjak az OGy-t es helyettük ujat kell behozni, akik a Tizedes Rendszerben a soron következöek lettek volna. Tehat azonnali csere lehetseges. Ezt a sulyozott kiertekelest minden evben el kell vegezni.

A kiertekelesi modszert Svajcban tanultam meg es alkalmaztam a diakok szemeszter munkainak kiertekelesere is, de anagyobb szervezetek kiertekelesere is kidolgoztam ezt az atlos modszert a matrixban.


A Tizedes valasztasi rendszert, amit meg Geza Fejedelem koraban tudtommal gyakoroltak, modernizalnam annak erdekeben, hogy a HH-nak megnehezitsem a beleszolasi lehetösegeit. A TIZES csoportokat egy helysegen belül a valasztasra jogosult szemelyek adatbankjabol a szamitogep veletlen-generatorral valasztana ki. A kivalasztottak megkapjak a levelet azzal a felhivassal, hogy egy heten belül össze kell ülniük es a helyseg szamara a tennivalokra programot ismertetniuk. Majd egy het mulva ujra összeülni es akkor mindenki a vegleges programjat mutatja be es ennek alapjan kivalasztjak maguk közül a TIZEDEST. Hasonlo modon a TIZEDESEK összeülnek es 2 het alatt kivalasztjak maguk közül a SZAZADOST, majd az ezredest es a dandartabornokot meg a tabornokokat.

Ez egy elhuzodo valasztas lesz, amit 10 het alatt lehet lebonyolitani. De nincs külön szavazas es valasztas. Mivel nincsenek pärtok, ezert nincsenek pärtlistän a parlamentbe betuszkolt fögazemberek sem. Csak a nep altal fokozatokban megvalasztott kepviselök lesznek.


A magyar östörtenetböl ismert politikai kifejezesek hasznalata ellen semmilyen kifogasom sincs, söt ajanlatosnak tartom azoknak visszahozasat a mai politikai-adminisztrativ közeletbe. Vezer, Ispan, Värmegye, stb. kifejezesekre gondolok. A svajciak is hasznaljak az Eidgenosse regies kifejezest a svajci allampolgarokra, ami Esküdttärsat jelent. Peldaul a Müszaki Egyetem ETH=Eidgenössische Technische Hochschule, ami Esküdttärsi Müszak i Magasiskolat jelent. A parlament az Nationalrat (Nemzeti Tanacs) a Felsö Haz meg Ständerat (Rendek Tanacsa), stb.


Ezeket az adminisztrativ ill. strukturälis megoldasokat, melyeket kenytelenek vagyunk megszerkeszteni es a HH befolyasa ellen hasznalni lehet Kiralysag, Köztarsasag, stb, allamforma keretei között, mert kompatibilis barmelyikkel, melyben demokratikus nepszervezesi es vezetesi igenyek bennefoglaltatnak. Csak eppen Kiralyt ne valasszunk, mert annak megbuktatasaert sok magyar ösünk eletet aldozta.


bajtarsi üdvözlettel


Dr. Ing. István Sebestyén-Teleki Dr. sc. techn. ETH Zürich Private adress: Winzerhalde 92 CH-8049 Zürich +41-43-818 44 44 +41-76-607 36 46

dr.ing.sti@gmail.com Skype: dr.ing.sebestyen -letiltva


Ajanlott videok:




42 megtekintés2 hozzászólás
bottom of page