top of page
  • Szerző képeKairos

Zsidó eugénika, avagy mi folyik Orbanisztánban?

Svajcban az SVP (Svajci Neppart) sose zsidozik, ami csak annyit jelent, hogy a zsido szo nem szerepel a közlemenyeikben. Viszont velük kapcsolatban emlegeti a Pfilz, vagy egyszerübb irassal Filz kifejezest. A nemet wikin a Filz fogalomra külön oldal van es a bemutatott kepek a nemez-töl a posztoig terjednek. A magyarazat a gyapju szappanos mosasa es nyomtatasa altal egy kibogozhatatlan, sürü szövetnek jön letre. Az SVP fajdalma az, hogy ez a szövetnek behalozta az negesz tarsadalmat es tehetetlenül probalkoznak a nemez-poszto sürüsegü halozat kibogozasaval.

Ez a kifejezes jol illik az Eszterke es Zsofika meggyilkolasanak esetehez, mely esetek kivizsgalasanal a magyar tarsadalom csödöt mondott. Ily modon verszemet kaptak a sakterek es a tovabbi evszazadokban is a sakterek celorszagava valtunk. A nemez sürüsegü halozatok fojtogatnak bennünket es mi tehetetleneknek bizonyulunk a fojto szoritas feloldasaban.


Egy masik kommentelö folyton kazarozik. Ez a nem regi keletü kazarozas tulajdonkeppen zsido erdeket szolgal. A zsidok jok, a kazarok a rosszak, de azok nem zsidok, stb. Ez egy elharitasi propaganda müvelet. Sokan a csapdajaba esnek.


Mindenkinek ajanlom morfondirozasra a következö 2 izraeli esemenyt, a "jo" zsidokkal kapcsolatban, ugyanis a kazarok azok ugyebar nem Izraelben laknak, hanem inkabb a kereszteny vilagot örvendeztetik jelenletükkel.

2 meghökkentö esemeny törtent Izraelben, melyre a vilag fel sem mordult.


a) ortodox zsidok megtamadtak a verközpontot es a csatornaba öntöttek az összes vert, ami verkrizist okozott a korhazakban. Az ortodox berkekböl kiszivargott, hogy az "echte" zsidoknak csak "echte" zsido vert szabad kapniuk es nem akarmilyen katyvasz vert. Követelik a ver nyilvantartasat ennek megfelelöen.


b) A masik eset mikor megtamadtak a mesterseges megtermekenyitesi központot es ott mindent összeromboltak. ortodox velemenyek szerint az nem lehetseges, hogy Romaniaban begyüjtött petesejteket termekenyitenek meg es ültetnek be zsido anyakba. A hirt roman ujsagokban olvastam, mert Bukarestben müködött egy zsido orvosok altal vezetett mesterseges megtermekenyites központ, ahol egyetemista lanyok petesejtjeit szivtak le 100.- euro fizetseg elleneben. Ez a központ csödközelbe került az ortodox zsidok izraeli akcioja utan.


Az izraeli hirszerzes ugye a sok mocskos MOSAD akcio miatt vilaghirüve valt, mivel a MOSAD elvarja, hogy minden zsido az ügynöke legyen, barhol is eljen a nagyvilagban. Gondoljatok, hogy a hirszerzes pont ennyire gyenge Izraelben, es nem tudtak elöre, hogy mit forralnak az ortodox zsidok a verközpont es a mesterseges megtermekenyitesi központ ellen?

De tudtak!

Csak nem tettek ez ellen semmit, ugyanis mindez kormanyzati szintig le volt zsirozva. A kormanyzat az akciok utan "kenyszerhelyzetbe" került es ezen kenszer nyomasanak "kenytelen-kelletlen" engedve hozott intezkedeseket, hogy igenis a begyüjtött vert különotsek el megpedig az "echte" zsido feliratuakat csak "echte" zsidok kaphassak.

A petesejtek kapcsan arrol nem tudok, de elkepzelhetö, hogy Izraelben nagyobb propagandaba kezdtek, hogy "echte" zsido egyetemista lanyok adjanak le petesejtet, hogy a meddö, nem feltetlenül "echte", zsido lanyok "echte" zsidokat szülhssenek, amennyiben az apa is "echte" zsidó.


Frissebb hír a brooklyneagle.com május 14.-i és a New York Times május 12.-i számából: A haszid zsidók seregekben utaznak Pennsylvania állam Bethlehem nevezetű városába vért adni. Természetesen csak "echte" zsidók életének megmentéséért.





Mi ez, ha nem eugenika, ha nem Dr. Mengelei gondolkodas es gyakorlat?

De ök emiatt el nem ítélhetők!!!!

Meddig még?


Mi lenne ha

Mi lenne, ha Magyarorszagon a magyarok kérnék az "echte" magyarok vérének elkülönítését, amit csak "echte" magyaroknak szabadna beadni?

A mesterséges megtermékenyítés esetében ugyanezt követelnék és a vérközpontokat, meg a mesterséges megtermékenyítő központokat megtámadnák zsidó módra és a raktáron lévő nem szétválogatott vért és pete, meg sperma sejteket a csatornába öntenék???

Vajon mi lenne?

Világvége?


1989 december végén, mikor kitört a CIA-KGB által szervezett forradalom Bukarestben a fajtiszta román hazafiak megtámadták a sperma bankot. A Kárpátok Géniusza spermáját is a padlón taposták, és minden sperma meg petesejt a padlóra került.


A magyar hazafiak is megtehették volna ezt Budapesten 2006-ban. A TV székház ostroma helyett, vagy után, a mesterséges megtermékenyítési és a vérközpontokban kellett volna alaposan szétnézni. Sok információ forog fenn, melyek, ha igazak, rettentő károsak a magyarságra nézve. Ugyanis ezen információk szerint a magyar vérplazma Izraelbe megy és állítólag ezzel való kezelés génmutációt okoz a kezelt zsidókban. nem tudom kijelenteni, hogy ez az infó igaz, hiteles, vagy sem, de egy időben, mikor Orbán veje beszállt a vérbizniszbe ez az információ keringett a neten.

Idézet a fuhu.hu oldalról: "Tiborcz István újabb sötét üzlete

Mondhatnánk, hogy a családban marad! Ugyanis a vérből kinyerhető plazma felajánlói csak filléreket, a cégek viszont milliárdokat nyernek, azóta különösen, hogy Orbán Viktor veje is feltűnt a vér-bizniszben. Ugyanis egyetlen rendelettel növelték a vállalkozók profitját, miközben a véradóknak járó juttatás tovább csökkent. A Független Hírügynökségnek nyilatkozó, neve elhallgatását kérő orvos szerint a vérüzlet Magyarországon igen fontos, de nagyon sötét.

Az öregedés ellen a vérplazma a leghatásosabb gyógyír! – legalábbis ezt igyekszik bizonyítani a Stanford Egyetem kutatója. Tony Wyss-Corray szerint a fiataloktól származó vérplazma segítségével javítható a memóriazavar, a pszichés elváltozás, és a fizikai leépülés is. A szabadalmi eljárás azért is kecsegtető, mert az állatkísérletek kedvezőek, az egerek idegsejtjeit már sikerült visszafiatalítani. S a módszert kipróbálták már a szörnyű Alzheimer-kórban szenvedők gyógyításában is. A kezdeti sikerek nem csak az orvostudományt, de az üzletemberek agyát is beindította, mert a kísérletek során a tudósokat korlátlan mennyiségű gyermekvér szállításának ajánlatával keresték meg. Vagyis vérre menő üzlet indult be világszerte, s persze a hazai piacon is. A vérplazma ugyanis nemcsak a leendő fiatalság ígérete, hanem máris komoly gyógyszerek alapanyaga, ami szinte aranyat ér."

( https://fuhu.hu/tiborcz-istvan-ujabb-sotet-uzlete/ ) Vajon Bátor Nyílas, és a többi eltünt gyermek is ilyen célból lett szüleitől elszakítva? Mi folyik Orbanisztánban?


Dr. Ing. Sebestyén Teleki István, Zürich, 2020 08. 19.


144 megtekintés1 hozzászólás
bottom of page