top of page
  • Szerző képeKairos

Zsidó szekus tisztek az RMDSZ-ben

A cikk régi, de a jelenség maradt és folytatódik!!!


Erdély Örök!

A Szent Anna tó körüli körmenet magyar zászlóval és himnusz ébekléssel, -1982-ben és ennek megismétlése 1983-ban-, miatt erdélyi magyar diákok és magyarországi diákok tucatjait tartóztatták le, rúgtak ki az egyetemről, ill. börtönöztek be Románia területi integritásának veszélyeztetése vádjával.


Zsidó szekus tisztek az RMDSZ-ben

-Annak “örömére”, hogy az örökös RMDSz miniszterből, a szekus tiszt és zsidó Borbély Lászlóból, a Neptunistából, most EU-s Főmufti lett!-

Borbély László, az RMDSZ-es zsidó szekus tiszt, bemutatása


1. Borbély László, zsidó, szekus tiszt és Neptunista: örökös RMDSz miniszter. Az erdélyi magyarság tánoríthatatlan „képviselője”! Borbély László dupla egyetemista (a Közgazdasági civil fakultáson és a Szekus Akadémián) a Temesvári Egyetem magyar színjátszó csoportját kellett megfigyelje az 1970-es évek második felében, és jelentse. Azt a csoportot, ahol a Bárányi orvos család fia is tevékenykedett, és aki a Ceausescu korszakban független, magyar Diákszervezetet hozott létre. Ezt az ifjú Bárányi gyereket aztán halva találták meg, s mondta „a nép szája, s az orvosi látlelet”, állítólag lezuhant valami háztetőről.

2. Dr. Bárányi Ferenc, „szekus múltja miatt“ megbuktatott RMDSZ-es Egészségügyi Miniszter, a duppla áldozat! Egy ismeretlen kertben, a bokrok között találták meg a holttestet. Valószínű egy autóból dobhatták be oda. Ennek ellenére a halotti bizonyítvány a lezuhanásról szólt, pedig a villáig nagy távolság volt, vagyis ez a szemenszedett hazugság visszautasítandó. De az orvos szülőknek nem engedték meg, hogy a saját gyerekük holttestét megvizsgálják!

Ennek a gazfickó, szekus tiszt Borbély Lászlónak a tevékenységét és felelősségét ebben az ügyben ki kell végre vizsgálni!


Aztán később az öreg Dr. Bárányi RMDSz-es Egészségügyi Miniszter lett, akit azzal buktattak meg a román nacionalisták-soviniszták és magyar gyűlölök, hogy a Szeku besúgója volt! (Megjegyzés: A szekus besúgókat nem kibuktatni szokták, hanem az erdélyi magyarság „képviseletében” felfelé nyomni! Példa erre pontosan Borbély László!)

Ki tud eligazodni ebben a hatalmas, állami apparátussal terjesztett rágalomhadjáratban! Vagyis Dr. Bárányi annak a szolgálatnak dolgozott, amelyik megölte a fiát? Ezzel valósággal, mint gyerekgyilkos apát tették végleg mindenki előtt lehetetlenné, mint olyan apát, aki a saját fiát gyilkoltatta meg!

Ez volt a Securitate, és ilyen hóhérok voltak a tagjai. Ezekből kerültek ki az RMDSZ vezetői! Vakulj erdélyi Magyar!

Mi, akik akkortájt fiatal és jövőben bizakodó egyetemisták voltunk, és különösen, akik ismertük a Bárányi családot és fiukat, rettenetesen le voltunk sokkolva ezektől az eseményektől.

Borbély László feltűnik a Király Károly, Nyílt Kártyákkal című könyvében is (Nap Kiadó, 1995, Budapest). Király arról számol be, hogy az őt, mint a marosvásárhelyi konzervgyár igazgatóját elkapni akaró gazdasági ellenőrző bizottság tagjaként, és annak gazdasági szakértőjeként, került vele először szembe. Király már akkor tudta róla, hogy Borbély László szekus tiszt! Mivel a Király ellen szervezett merényletek sorra nem sikerültek, így a Szeku taktikát váltott és gazdasági üggyel szerették volna börtönbe juttatni (Al Capone letartóztatásának mintájára, akit végül az FBI-nak nem a tömeges gyilkosságok, meg a szervezett bűnözés miatt, hanem adócsalás miatt sikerült börtönbe tenniük!). Ehhez vetették be Borbély Lászlót! Borbély, mint “jó magyar” próbált a vizsgálat ideje alatt Király bizalmába férkőzni és “titkos“ (persze valójában teljesen értéktelen) magyarkodó információkat közölt vele! De Király gyorsan kinyomozta, hogy egy magyarul beszélő szekus tiszttel van dolga!

Egy harmadik bűne is körvonalazódik ennek a magyar sírásónak, Borbély Lászlónak! A Duna TV interjú sorozatában (készítette Balogh Júlia, Csoóri Sándor élettársa), melyben a Marosvásárhelyi Pogrommal foglalkoznak (1990 március 19-20) Borbély azt nyilatkozza, hogy ő hívta be telefonon Sütő Andrást az RMDSZ székházba, habár ott már egyértelmű volt, hogy felheccelt román csőcselék gyülekezik, akik még Bólyai-t is fel akarták akasztani (a rég elhalálozott világhírű matematikust!). Ugyanakkor a fiatal és teljesen ismeretlen Borbély az, aki folyamatosan értesíti a rendőrfőkapitányt (micsoda kapcsolatrendszer!?) telefonon, hogy jöjjenek és oszlassák el a tömeget az RMDSZ székház elől, mert már nem mernek kimenni a székházból. Ezek a telefonálások nem voltak egyebek, mint folyamatos helyzetjelentések a magyart gyilkolni akaró románcsőcselék által bekerített RMDSZ székházból és később a padlásról, az ellenség egyik helyi fővezérének, a városi rendőrkapitánynak. Bentről, a padlásra szorultak közül Borbély szekus tiszt jelentett, míg kintről –mások mellett- pl. Toganel Stefan helikopter pilóta és szekus tiszt (az anyja szégyenszemre magyar!). Sütő az egyik interjúban elmondja, hogy később tudomására jutott, hogy az ő meggyilkolása volt a cél. Számomra, aki tudom, hogy Borbély László szekus tiszt, nyilvánvaló, hogy Borbély László volt a trójai faló, akit a Szekuritáté becsempészett az RMDSZ székházba és onnan kapták a jelentéseket, direktben. És mint minden trójai falónak meg volt neki a feladata is, hogy ott –szorult helyzetükben- Sütőéknek rossz döntéseik szülessenek, félelmet gerjesszen, s folyamatosan helyzetjelentéseket küldjön a román fasisztáknak. Végeredményben fel lehetne tenni nyugodtan a kérdést, hogy a Sütő András elleni gyilkossági merényletben főszerepet játszott-e Borbély László, és –ha igen-, mik voltak a konkrét feladatai? Ki vonja már végre felelősségre ezt a hétpróbás haramiát? Ezt a háborús bünöst!


Az első "Neptuni" tárgyalás nem Neptunban, hanem Svájcban volt



 

4. Tőkés László református püspök, a magyar titkos szolgálatok jól szervezett védelme alatt, 1989 decemberében „lázadozott“ Temesváron: törte a „hallgatás falait“! Felesége írásos vallomásából: „A házasságunk 25 éve alatt folyamatosan megcsalt, rengeteg nője volt - írja a válókeresetben az elkeseredett Joó Edith. Az asszony azt is a nyilvánosság elé tárta, hogy amikor éppen nem más nőkkel volt elfoglalva, hogyan bánt vele és saját gyerekeivel a politikus. A püspökből lett képviselő gyakorlatilag nem beszélt családjával. Felesége szerint több száz levelet küldött, ha valamit kérdezni akartak azt egy naplóba kellett felírniuk. Az asszony azt is sérelmezi, hogy Tőkés szinte sosem mutatkozott vele közösen, barátai­nak sem mutatta be.“


 

3. Smaranda Enache, a Pro Europa Liga ájuldozós elnöknője: a magyar himnusztól szokott kollabálni! Zürichben Tőkés László prédikációja után is ezt tette: kollabált szegényke! És ezt nem más, mint Gyarmati György professzor szervezte, aki a zürichi műegyetemen (ETH) tanított turbinákat, s aki Küküllővárinak (Kisküküllő, Erdély) mondta magát. De a valóságban az apja került el Küküllővárról a professzor nagyszüleivel Budapestre. És itt szépen össze is boronálta magát „ügyesen” egy zsidó némberrel. Így aztán Gyarmati a zsidótörvények szerint zsidónak számít. De Gyarmati, az apjához képest, további lépéseket is tett a karrierje fejlődésének érdekében. Sikerült bekeverednie abba a szabadkőműves páholyba, amelyben Jimmy Carter amerikai elnök volt a nagymester. Tehát az amerikai „geostratégáknak” (zsidóknak) köszönhetjük "Neptunt". Miután Svájcban összeszagoltatták a román kormányt az RMDSZ-szel (a magyarul beszélő szekus tisztekkel, mintha nem ismerték volna jól egymást), megegyeztek abban, hogy kidolgozzák, a “geostratégák” követelményeinek megfelelően, azokat a politikai húzásokat, melyek keresztülvihetőek (értsd: megetethetőek az erdélyi magyarsággal) és utána újra egyeztetni fognak. Erre a második találkozóra, az egyeztetésre, került sor Neptunban, a Ceausescu féle villában. Markó Béla, a kézdivásárhelyi fás-zsidó unokája, Svájcban is ott volt, hiába tagadja. Ami szomorú, hogy furcsa, -és általam elitélendő módon-, de Tőkés László püspök is ennél a gazember professzornál szállt meg, mikor Zürichben tartózkodott. És pont abban az időben sokat járta Zürichet Ő is! Sőt, miközben a professzornál “pihent” utána a Zürichi Református templomban kiprédikálta az Erdélyi Világszövetséget, mint „szélsőséges szervezetet, amely ellen fel kell minden vonalon venni a harcot!” Ezt értsétek meg, ha tudjátok!

És további furcsa dolog még az volt, hogy Tőkés egy időben szállt meg Smaranda Enache-val, ennél az Erdély-veszejtő professzornál, mintha férj-feleség lennének. És kapaszkodj, mikor az istentiszteletnek vége volt, és a gyülekezet el szerette volna énekelni a himnuszt, Smaranda rögtön elájult és ki kellett támogatni őnagyságát a templomból, jelentősen megzavarva ezzel a mise végét. Szegényke a magyar himnusztól kollabált (értsd: összeomlott a vérkeringése)!

S ezek után Tőkés Püspök Úr minden lehetséges rádió és tévé állomáson, adón, nyomtatott és suttogott médiában magából kikelve ostorozta a Neptunistákat! Kell az örökös porhintés, hogy vakuljon az erdélyi magyar újra, meg újra!

Ezt a „Neptuni Folyamatot” Svájcban 3-an szervezték: Gyarmathy György (zsidó) professzoron kívül még egy Kende Péter nevű zsidó (könyvtáros), és egy szintén zsidó, magát persze svájcinak nevező, újságíró, Paul Georg Hefti! Mindannyian ugyanannak a Dzsimikárteres (Jimmy Carter-es) Szabadkőműves Páholynak a tagjai!


Van-e kiút?

A professzor időközben elkotródott erről az árnyékvilágról, de helyette ugrik rögtön más, tucatjával. Az ármánykodó szabadkőműves, zsidó aljasoknak se szeri se száma! Júdások, akik az anyjukat is és a hazájukat (melyik hazájukat?) is elárulják egy marék lencséért! A jellemtelenség szelekciójának a korszakát éljük! Bármerre fordulsz hányingert keltő pofák ülnek mindenfelé a bársonyszékekben és magyar ügyekben döntenek, árulják a hazát!

Meddig tűrjük ezt még?

Tiszta vizet a pohárba a 2012 június 10.-ei választásokig!

Erdélyi magyar, székely! Szavazz csak tiszta emberekre! Nyíljon ki végre a szemed! Válassz magadnak magyar képviseletet és ne zsidó, és/vagy szekus tiszteket!


Erdély Örök!

-A Gilkos tó.


 

–Olvasónktól-

Az amerikai kezdeményezésű Project on Ethnic Relations /PER/ negyedik tanácskozását tartotta júl. 15-17-én a tengerparti Neptunon. A tanácskozáson részt vevő RMDSZ-képviselők /Borbély László, Frunda György, Tokay György/ találkoztak Viorel Hrebenciuc kormányfőtitkárral, a Nemzeti Kisebbségi Tanács vezetőjével. A Babes-Bolyai Egyetemen 300 helyet hagynak a magyar nyelven tanulni óhajtó jelentkezőknek. Visszavonják azt a rendeletet, ígérte Hrebenciuc, hogy az elemiben a történelmet és földrajzot román nyelven kell tanulni, továbbá azt, hogy tíz román jelentkező esetén kötelező román osztályt nyitni. Ezentúl ez lehetőség lesz és ezt kiterjesztik a kisebbségi tanulók számára is. Itt tudták meg, hogy a román kormány kész megvizsgálni a Romániai Német Demokrata Fórum által kidolgozott kisebbség- és nyelvtörvénytervezetet. /Magyar Hírlap, júl. 20./ A Neptunon tartott tanácskozásról beszámoló The New York Times azt állította, hogy magyar oldalon is létezik szélsőséges elem: az RMDSZ, amely nem csinál titkot abból a vágyból, hogy Erdélyt visszacsatolják Magyarországhoz. Frunda György szenátor szerint a szélsőségesek minimális célja az autonómia, ő viszont boldogan megelégedne a kulturális autonómiával. Borbély László azt mondta: "Hiszem, hogy Hrebenciuc jóhiszeműen cselekszik." Hrebenciuc kijelentette: biztos benne, hogy Iliescu elnök jóvá fogja hagyni az egyezményt. /David Binder: Romanians and Hungarians Building a Bit of Trust. = New York Times, júl. 20./ Másnap az újság az RMDSZ követelésére helyesbített, szerkesztési hibának /editing error/ nevezve azt az állítást, hogy az RMDSZ szeretné Erdély visszacsatolását. /The New York Times, júl. 21./ Az amerikai lap cikkének magyar fordítását közölte: Romániai Magyar Szó (Bukarest), aug. 4., Temesvári Új Szó (Temesvár), aug. 5./

1993. július 22.

A Project on Ethnic Relations /PER/ irodát nyitott Marosvásárhelyen. A júl. 21-i megnyitón megjelent az alapítvány ügyvezető igazgatója, Allen Kassoff, Livia B. Plaks társigazgató, Larry Watts, a bukaresti iroda ügyvezető igazgatója, Burkhardt Árpád alispán, Frunda György szenátor és Borbély László képviselő. Livia B. Plaks elmondta, hogy a PER, az etnikai kapcsolatokkal foglalkozó hivatal székhelye az USÁ-ban van, és a közép-kelet-európai új demokráciákkal foglalkozik. Főleg az etnikai problémák érdeklik a PER-t és úgy látják, Románia meg tudja oldani a problémát. Plaks szerint vannak felvilágosult emberek Romániában, akik képesek megoldani az etnikumok közötti problémákat. A múlt héten Neptunon tartottak egy megbeszélést, melyen jelen volt Viorel Hrebenciuc kormányfőtitkár, Traian Chlebeu elnöki szóvivő, a New York Times újságírója. A nyugatiak csak megfigyelőként vettek részt, a románság és a kisebbség képviselői vitatkoztak és döntéseket hoztak. A többnyelvű feliratok problémája váltotta ki a leghevesebb vitát. /(mózes): PER iroda Marosvásárhelyen. = Népújság (Marosvásárhely), júl. 22./ Jellemző, hogy nem hangzik el, kik vettek részt a kisebbségek részéről.

1993. július 24.

Neptunon, a román-magyar tanácskozáson Viorel Hrebenciuc kormányfőtitkár az első napon zsarolásnak nevezte a magyaroknak kisebbségi törvénnyel, az anyanyelvi oktatással és a kétnyelvű feliratokkal kapcsolatos követeléseit. Másnapra azután engedékenyen elfogadott mindent. Bizonyára jelzést kapott, hiszen a tárgyalás az egykori Ceausescu-villában volt, a villa összeköttetésben volt Bukaresttel. /(n. j.): A Ceausescu-villa szimbolizmusa. = Szabadság (Kolozsvár), júl. 24./

1993. július 29.

Júl. 29-én tartotta sajtóértekezletét Tőkés László püspök, az RMDSZ tiszteletbeli elnöke, ahol elmondta, hogy magánszemélyként Tokay György, Frunda György és Borbély László RMDSZ-képviselők amerikai közvetítéssel /Project on Ethnic Relations/ Neptunfürdőn találkoztak Victor Hrebenciuc kormányfőtitkárral és Traian Cheleleuval. Erről a titkos tárgyalásról nevezettek sem a közvéleményt, sem az RMDSZ vezetőségét nem tájékoztatták. Mandátum nélküli tárgyalásaikon kötött egyezségüket nagymértékben megkérdőjelezi a román kormányzat azon törekvése, hogy az RMDSZ legitim szervezetét megkerülve a számára elfogadható személyekkel tárgyaljon. Tőkés László április óta két folyamodványban kért magyarázatot ezekről a tárgyalásokról, de nem kapott választ. Tőkés László meggyőződése, hogy az RMDSZ megkerülésével egyetlen képviselőnek sincs joga egyezkedni a hatalom képviselőivel. /Tájékoztatás. = Romániai Magyar Szó (Bukarest), júl. 31./

33 megtekintés1 hozzászólás
bottom of page