top of page
  • Szerző képeKairos

Föderatív Európa: Levélváltásom Halász Józseffel.


Az a térképváltozat az eredeti, melyen Ukrajna felosztása is rajta van és Romániának nem lesz kijárata a Fekete Tengerre!


Kedves Jóska Bátyám!


Az európai konföderációs elképzelésed szeretném kiegészíteni egy figyelem felhívással.

Az EU, ahogy azt te is tudhatod, a Kallergi Terv szerint halad. Kallergi könyve megvan nekem digitális formában német nyelven, eredeti kiadásban, mivel utánnyomás nem történt, lévén a dolog titkosítva, ill. Agyonhallgatva. Megkeresheted viszont a Kallergi Díj (Preis) kitüntetettjeinek listáját, hogy lásd mennyire komoly a Kallergi terv kivitelezése.


A másik szintén agyonhallagatott terv az a Heineken Terv 1992 (Plan -kikerestem neked egyet, de nem ezt tartom az eredetinek, mivel Ukrajna nincs rajta! Egyébként évekkel ezelőtt még sok térkép volt letölthető, ha beírtad a heineken Plan 1992 kereső szót, de most csak a Tor kereső dobta ki ezt az egyedüli térképet. Tehát kiírtották a netről ezt a térképet és a hozzákapcsolódó elemzést!). A Sőrcsászár összegyűjtött egy történész professzorokból álló csoportot, akik Európát felosztották a történelmi régiók szerint és ennél tekintetbe vették a jelenleg nem független régióknál az őket uraló hatalommal szemebeni ellenállásukat, a feszültségeket. Amennyiben beírod a net-keresőbe Heineken Plane, akkor rengeteg térképet fogsz látni, melyek pontosan ábrázolják milyen is lesz Európa a Heineken Terv megvalósítása esetén. (Ügyelj arra, hogy az érintett országok elkezdték azonnal hamisítani az eredeti térképet. Az az eredeti, melyen Romániának nem less kijárata a Fekete Tengerre, mivel Dobrudzsát visszakapják a Bulgárok. Erdély független less és a 2 Moldova egyesül és így lesznek függetlenek, Ukrajna 7 régióra less felosztva, lengeylország 5 független részre, stb.) A Heineken Terv a Föderatív Európa tervnek fontos része. A meghagyható államok nagysága 8-10 milliós lakóssal és Magyarország méretű területtel rendelkeznek. Ez természetesen nem most fog rögtön megvalósulni. Ehhez a Covidon túl jön majd a Klíma diktatúra, az éles, elharapozó háború hangulata és megléte, a Kriptovaluták kényszerbevezetése, stb., miközben az űrháború is folyik. (Itt megnézhetsz egy összeállítást, amit a napokban tettem ki olvasásra:


A hírek, melyek szerint élelmiszer nagybani elosztó raktárakat gyújtanak fel Amerikában igaz! Logikusan hangzik, hogy ezt Kína teszi USA-val, mert USA leégette a legnagyobb kínai kikötőt, mely Peking kiszolgáló kikötője is volt. Képek a cikkben.

Amiről tehát minden komolyabb elemzés hivatkozik, mely az emberiség közeljövőjét próbálja megjósolni, hogy a Világkormány létrehozását globális éhínségen és kiszolgáltatottságon keresztül fogadtatják el, mely szőrnyű állapotokhoz katasztrófákon keresztül juttatják el az emberiséget. Ezen állapotok meglétekor már nem lesz nehéz a Heineken terv megvalósítása.


Minden itt felsorolt információt le lehet ellenőrizni a net-en.


Óriási erőfeszítéseid csodálójaként javasolom, hogy ezeket az információkat próbáld terveidben tekintetbe venni és ha szükségesnek találod, akkor foganatosítsd a megfelelő módosításokat.


Tisztelettel

Barátod


István


Feladó: Halász József <> Küldve: Saturday, April 23, 2022 9:25 AM Címzett: Halász József <tatika1945@gmail.com> Tárgy: Gyula-feladat


Kedveseim!

Tegnap elkészítettem egy videót, „Az ismeretátadás nehézségei” címmel.

Szeretettel kérlek, hallgasd és nézd meg.

Néhány gondolatot kiemelek:

A számítógép, a Szent Korona és az összehangolt önellátás elfogadása egy ismeretszerzési folyamat egy-egy állomása volt mindannyiunk számára.

Az emberek és nemzetek érdekérvényesítésének összehangolása (konföderáció) ezeket a részismereteket – másokkal együtt – rendszerbe foglalja.

Ennek a mindennapi élet szabályozása államonként a települések szövetsége (ezt tartalmazza a Gondoskodó Magyarország), Európára vonatkozóan az Európai Államszövetség, más szóval az Európai Konföderáció.

A teljes ismeretátadás részben ismeret-pótlást, részben meglévő ismeretek felülírását jelenti. Ez jelenti a tényleges Rendszerváltást.

A konföderáció rendszerszemléletét a települési programok tartalmazzák, mind a 3200 településre külön-külön. Ezek tölthetők le a Rendszerváltó honlapról, a videóban bemutatott módon.

Ennek elsajátításához van szükség az ismeretátadásra.

A videó ezt a kérdést járja körül.

Mivel a Gondoskodó Magyarország nemzetprogram és nem pártprogram, a munka mindenkinek esélyegyenlőséget ad, így a jelenlegi települési önkormányzatok tagjainak is.

Egy zoom-találkozót kell összehívni napokon belül azért, hogy a településszervezési gyula-feladat végzésének módszerét megbeszéljük.

Áldás!

Halász József

68 megtekintés4 hozzászólás
bottom of page