top of page
  • Szerző képeKairos

A magyar nemzet részleges kiirtása e a céljuk?

Frissítve: 2021. máj. 11.



Herzl Tivadar a cionizmus megalapítójának sírja.

A nagy "gondolkodó" olyan merészet álmodott, melynek megvalósítása sok emberáldozatba került, és most mégis összeomlani látszik. Az ilyen alakok nem nagy gondolkodók, hanem őrült, megalomániás fantaszták követőikkel együtt. Háborús bűnösként kell kezelni emléküket!!!


 


Írja nekem valaki: "Azt nem tudhatom, hogy a nemzet részleges kiirtása e a céljuk" (mármint az Orbán kormánynak!)


Az alabbi gondolatkísérlethez tartozik két másik cikk is, melyben fel van sorolva a Világelithez tartozó 32 fontos személy, akik a népességcsökkentés drasztikus eszközökkel való elérésének a hívei. Tehát ez a cikk is elegendő lenne arra, hogy bárki logikusan gondolkodó személyt meggyőzzön arról, hogy a Covid vakcina ennek a globális népirtásnak az egyik eszköze es a tömeges beoltás ennek módszere.


1. A világelit 32 tagja, akik követelik a népirtás beindítását:


2. A Covid vakcina 20 egészségkárosító mechanizmusa:


A fenti 2 cikktől függetlenül Gondolatkísérletet javasolok mégpedig a népirtás egyik "mellékes" (collateral) hozadékának bemutatásával.



Tegyük fel, valóban igaz hogy a Kissingeri jóslat hamarosan bekövetkezik és Izrael lakosságának Közel Keletről az első cionista kongresszuson kijelölt országba kell költöznie. Ennek neve Magyarország!


1. Ennek a tervnek már 2005-ben tanúságát szereztem, mert egy építész barátom elvitt 2 lakótelepre, amit zsidó betelepülőknek építettek. A betelepülök számára az építkezések folynak tovább azóta is.


2. A "három-tenger-kezdeményezés" (three-seas-initiative) tagországaiba lesz a zsidóság szétszórva, de Magyarország központtal. Erről először német oldalakon olvastam 5 évvel ezelőtt. A Németország szomszédságában létrejövő hatalmas zsidó birodalmat félelmetesnek tartják a német hazafiak.


3. Hírek szerint Izrael vízellátásába beszállt Magyarország is.


4. Az A terv Izrael létrehozása volt, majd a B terv szerint kiterjesztése a Herzl terveinek megfelelően, melynek neve Erec Izrael es magába foglalta volna Közel-Kelet összes energiahordozó forrását. Ez a B terv Putyin és Irán, meg Kína miatt nem sikerült.


5. Marad a C terv elköltözni Közép Kelet Európába.


Kep: Az eredeti 12 államból, azóta már 17+1 állam lett.


A C terv kivitelezése

1. Először a V4-ek lettek kiszemelve területként, de ez felszította Lengyelországban az antiszemitizmust: Zsidó bábukat verettek gyerekekkel farsangkor, majd elégették őket országszerte. A telavivi találkozóra a V4 helyett csak Orbán ment el.


2. 2016-tól csavartak egyet a C terven és geostratégiai projektet indítottak "3-tenger-kezdeményezés" név alatt, melynek 12 ország a tagja es a zsidó betelepedés célja.


3. Ennek a geostratégiai fontosságú projektnek Orbán az európai fő játékosa. Magyarországot lockdown-olja (lezárja), pánikot kelt, oltási igazolványt vezet be, és mindenkit oltásra kényszerít. A mai nap lefordított papír szerint ez a vakcina, amit félévente be kellene venni, halálos mechanizmusokat rejt magában.


4. Klaus Schwab könyve szerint a betelepülés Európába egyik fő téma, melyet 2015-ben be is indítottak es a Nagy Újraindítás egyik fontos eszköze.


5. A 3-tenger-kezdeményezés 12 országába, zsidó érdek szerint, nem fogadnak muzulmánokat.


6. A magyar nép számottevő része belehal a vakcina által okozott egészség romboló károsodásokba.


7. Izraelben nem igazi egészség romboló vakcinát adtak be a lakosságnak, hanem vitaminokat.


8. Izrael lakosságát nem éri semmilyen egészségkárosodás, tehát él, virul és sokasodik.


9. Magyarország lakosságának fele, vagy több mint fele, elpusztul.


10. Lehet áttelepülni.


Orbán szoros barátsága Bibivel semmi jót nem ígér.

Lehet gondolkodni rajta.


Dr. Ing. Sebestyén István

Zürich, 2021 Ígéret hava 11.

492 megtekintés1 hozzászólás
bottom of page