top of page
  • Szerző képeKairos

Információk a kiskorúak be oltásához szükséges Szülői Nyilatkozathoz

A tegnap azzal a céllal tettem fel a Nürnbergi Kódex 1947-es 10 pontját es a mai nap meg 1997-ben kibővített es módosított aktualizált 10 pontját, amiket 1 napos munkával fordítottam le, hogy a szülőknek támpontokat adhassak az eléggé ki nem kísérletezett, -állatkísérletek, human betegeken meg a vak, dupla vak módszerekkel egy önkéntes, statisztikailag kiértékelhető számú betegen le nem tesztelt vakcina be adatásához.


A Szülőnek sokkal nagyobb felelőssége van kiskorú gyerekeinek be oltásával kapcsolatban, mert amennyiben a gyerek az oltás miatt meghal, vagy egészség-károsodást szenved, akkor a szülőt erkölcsileg gyilkosnak lehet nevezni. Ilyen esetben a gyerekek szüleit a nagyszülők beperelhetik, hisz génmódosító terápia alá vetettek unokáikat, mely gyerekek (unokák) örökölték az egyik fél nagyszüleinek a génjeit is. Emellett további sok, az életben előforduló szcenário is esedékes, mikor pl. a szülőket az időközben nagykorúvá vált, a Covid vakcina be adása miatt egészség károsodást szenvedett gyerekeik perelik be.


A felnőtt korúnak is kötelessége több csatornán alaposan tájékozódni, es nem csak az állami media alapján dönteni a vakcina be adatásához addig, amíg a lehetséges mellékhatásairól es annak a szokványos jóváhagyási eljárásáról nem tájékozódott. Amennyiben tájékozatlanságában mégis beadatta magának a vakcinát es ebbe belehalt ez erkölcsileg öngyilkosságnak tekinthető.

Amiatt nevezhetjük csak erkölcsileg öngyilkosságnak, meg gyilkosságnak ebben az esetben, mert minden diktatúrában a diktátorok igyekeznek törvényekkel biztosítani illegális emberiesség ellenes tevékenységüket. Tehát az érvényben levő törvények szerint nem nevezhetőek gyilkosságnak, vagy öngyilkosságnak.


A vakcinával kapcsolatos tájékoztatás a kormány részéről egyoldalú. Nem tájékoztatnak pl. arról sem, hogy a vakcinák egyike sem ment át a szokványos, több evet követelő, az orvostudomány által kidolgozott jóváhagyási eljáráson. A számos forgalomban levő vakcina gyorsított eljárást igényelt, amelynek legalitásához nem található a Nürnbergi Kódex-ben, sem az 1947-esben, sem a felújított es kibővített 1997-esben, támpont.


A kormányok természetesen hozhatnak törvényeket, de ezek nem ütközhetnek a nemzetközi egyezményekkel. Amennyiben mégis ilyen törvényt hoznak annak a hatályát minden személy megtagadhatja hivatkozva a nemzetközi egyezményekre, elfogadott kódexekre.


Az 1947-es Nürnbergi kódex fordítása németből itt olvasható:


Az 1997-es kibővített es aktualizált Nürnbergi kódex fordítása németből itt olvasható:


EMK, 2021 Igéret hava 9.

38 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page